Hae
Queen of Eve

Paistaako päälaki? Tyvikasvu piiloon ja hiukset tuuheiksi!

IMG_20170114_130823_resized_20170114_010934623Näyttääkö hiukset harvoilta päälaelta / Onko ongelmana tyvikasvu?

Alun alkaen olen ihan ehta blondi, mutta vuosien saatossa alkuperäinen värini lienee jonkin verran tummunut. Reilusta parikymppisestä lähtien olen kuitenkin värjännyt hiukseni mustiksi ja rakastan niitä, mutta onhan niissä muutama miinuspuolikin, nimittäin tyvikasvu, joka saa pään näyttämään puolikaljulta jakausten kohdalta kun oma hius on vaalea.

Mustissa/tummissa hiuksissa on paljon hyviä puolia: halpa ja nopea ja aina onnistuva kotivärjäys, kiiltävät hiukset ja look joka sopii asuun kuin asuun, mutta se kokee kolauksen silloin, kun alunperin vaaleahiuksinen yrittää pysyä mustatukkaisena. Itselläni hiukset kasvavat sitä tahtia että hiusten tyvikasvu saa hyvin pian minut näyttämään kaljulta viiden sentin jakauksella, joten tyvikasvua pitäisi värjätä vähintään kerran kuukaudessa.

Optimi tyvikasvun värjäykseen olisi varmasti noin 2-3 viikkoa, mutta koska ihan sellaista tahtia en halua ylläpitää ja rasittaa hiuksiani jatkuvalla värjäyksellä, on pelastuksena ollut värjäävät tyvisprayt. Nykyään markkinoilta löytyy useampiakin värin omaavia kuivashampoita jolla sitä omaa hiuskasvua voi peittää, joten mikäs sen kätevämpää kuin suihkia vähän siisteyttä pullosta. Oma suosikkini on Biozellin Color Mask ja sävynä luonnollisesti Black.

IMG_20170114_130745_resized_20170114_011022802

Tuntuvasti lisää tuuheutta!

Omasta mielestäni värjäävän tyvisprayn löytäminen oli yksi parhain hiustuote mitä olen koskaan kokeillut, ja ylipäätään kuivashampoon tuuheuttava ominaisuus vetää vertoja monelle muulle muotoilutuotteelle. Kuivashampoolla saa helposti nostetta ja tuuheutta tyveen ja liian puhtaat hiukset paremmin muoltoitaviksi, puhumattakaan likaantuneen tukan pikafreesauksesta.

Ohuthiuksisille tummat hiukset (ruskeat tai mustat) ja värjäävä tyvispray tuovat myös sen edun ettei vaalea päänahka paista hiusten lomasta, mikäli päälaelta hiukset ovat syystä tai toisesta harventuneet. Vaaleissa hiuksissa tätä ei voi niin hyvin peitellä, mutta tummahiuksisilla tyvispraylla saa siis hämättyä myös ohuehkoa hiuspehkoa. Hiusten rakenteen paksuuntumisen lisäksi värispray tarttuu jonkun verran myös itse päänahkaan ja peittää turhan kiillon, joten mikäli hiukset ovat harvahkot tai muuten vain lirut, on kuivashampoosta ja etenkin sävyttävästä sellaisesta roimasti etua.

IMG_20170114_125634_resized_20170114_011236163IMG_20170114_130536_resized_20170114_011157253IMG_20170114_130639_resized_20170114_011054464

Tämä kannattaa testata!

Markkinoilta löytyy tyvisprayta kaiken värisille hiuksille, aina mustista ja ruskeista vaaleisiin sävyihin, punaiseen ja pastelliin, joten kannattaa käydä tsekkaamassa lähin Sokos tai Emotion josta omani ostan.

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

  1. Anna Niemi kirjoitti:

    Toi Biozell on huonoa, vaikka olisikin kiva suosia suomalaista. Batiste on parasta ja niillä on kans tummille hiuksille. En tulis enää toimeen ilman sitä, käyttäny moooonta vuotta.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mun mielestä juurikin tää Biozellin black on parasta tyven värjäykseen, Batistella sitten muuten vaan hyvät kuivashampoot mitä käytän muutoin kun tyveä ei tarvitse peittää. Mun tiedon mukaan Batistella kun ei ole sävynä kuin ruskea, ja se ei pikimustaan tukkaan riitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *