Hae
Queen of Eve

No enhän mä mitään ole leiponut!

Nyt on jäänyt pari juttua ihan vain puheen tasolle

Kaupassa laitoin kaksi Fazerin laskiaispullaa ostoskoriin kun teki mieleni jotain makeaa ja olivat 30% alennuksessa. Vanhoiksi menossa. Olihan ne pakko pelastaa jos eurolla sai per pulla. En ole kova syömään leivonnaisia, mutta kyllähän joka talvi on ainakin yksi laskiaispulla nautittava. Nyt on sen aika.

Kirjoitin kolme viikkoa sitten innostuksissani blogipostauksen siitä kuinka ajattelin alkaa leipomaan. Hirveen hyvä ajatus, mutta toteutus on kyllä jäänyt. Tässä asiassa mä ihan aidosti haluan tsempata ja muuttua. Ehkä en joka viikonlopulle tätä tavoitetta voi asettaa koska nytkin kolme viikkoa hurahti huomaamatta, mutta ainakin kahdesti kuussa voisin leipoa jotain suolaista. Mulla olisi kyllä halua, mutta on näitä unohduksia.

Nostan hattua jos olet kaiken hoitanut ja vielä leiponut!

Tämä kyllä kuvastaa mua hyvin ihmisenä. Olen aika boheemi ja pikkuisen huithapeli. Ajatukset lentelee ties missä ja aina tulee jotain uutta ja mielenkiintoista. Mun on vaikea pysyä kauhean koordinoituna ja järjestelmällisenä ja lupaukset itselleni tuppaa unohtumaan. Joskus vähän muidenkin suhteen, mutta ei mitään vakavaa. Sanani pidän noin muuten, mutta kaikenlaisia unohduksia mulla kyllä on. Kun on sitä hommaa ja kaikkea olis niin kiva puuhailla…

Syy etten ole leiponut on pääasiassa ollut työn täyteisissä viikonlopuissa. Vaikuttajamedian perustamisen jälkeen oma bloginikin on hieman kärsinyt. Nostan hattua niille ketkä käyvät tavallisissa päivätöissä viitenä päivänä viikossa, kahdeksan tuntia päivässä ja sen päälle vielä hoitavat kauppakäynnit, leipomiset, kokkaamiset, lasten hoidon ja kasvatuksen, parisuhteen ylläpidon ja omat harrastukset. Siinä ei paljoa huilailla vaan suoritetaan ihan asenteella.

En ole leiponut, enkä niin paljoa blogannut

Mulla ei ole bloggaamiselle enää samanlailla aikaa kuin ennen, eikä sille leipomisellekaan. Toki pyrin siihen, että päivitän blogia keskimäärin joka toinen päivä, mutta ennen pystyi kirjoittamaan jopa päivittäin. Todella iso aika päivistä kuluu jollain lailla Vaikuttajamedian sivuston parissa, kaupallisia yhteistöitä suunnitellessa, tarjouspyyntöihin vastatessa, blogihakemuksia selatessa, yritysten kanssa palaveeraten ja puhelimessa istuen sähköpostien viuhuessa eestaas. Myös bloggaajien auttamiseen erilaisissa asioissa menee todella paljon aikaa, mutta näin me ollaan se homma haluttu hoitaa ja tämä on tosi tärkeää ja mielestäni palkitsevaa. On tarkoitus olla helposti lähestyttävä ja henkilökohtainen, ja se kyllä näkyy sitten työn määrässä.

Mutta ehkä mä opettelen tässä samalla järjestelmällisemmäksi ihmiseksi ja oonkin jo paljon oppinut. Kirjoitan nykyään kaiken kalenteriin ja mulla on tietokoneella tuhat ja yksi sticky notesia joka päivä esillä. Osaan jo koordinoida. Mutta leiponut en ole. Siihen on tehtävä se rako vielä jossain välissä, niin pääsette nauttimaan mun mahtavista resepteistä!

Iloa ja intoa ensi viikkoon!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *