Hae
Queen of Eve

Helmikuun Bette Box ja alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Helmikuun Bette Box on ilmestynyt ja sain teille mahtavan alennuskoodin kaikkiin Bette Boxin kosmetiikkabokseihin (myös erikoisbokseihin), helmikuu on siis varsin hyvä kauneuskuukausi myös teille lukijoille! Oma helmikuun Bette Box tuli jo viime viikolla, mutta boksista kirjoittaminen sai hetken odottaa muiden projektien takia. Nyt on kuitenkin aika esitellä ja fiilistellä helmikuista boksia ja sen sisältämiä tuotteita, joten let’s go!

Herbina Gloss&Shine kosteuttava shampoo

”Kosteuttava shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja tekee niistä terveen ja luonnollisen näköiset. Shampoon luvatan antavan tehokkaasti kiiltoa ja kosteutta.  Kotimainen shampoo valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.”

Tuoksu on todella ihana, karkkinen, nam! Mun tilanne hiusten kanssa on kuitenkin sen verran paha kuten varmasti monista hiustenhoitoa koskevista postauksistani on käynyt ilmi, etten voi heittäytyä ns. normaalin markettishampoon varaan. Tällä hetkellä oma hiuslaatuni tarvitsee PRO-luokan tuotteita, joten tällä kertaa tämä jää käyttämättä. Tykkään kuitenkin tuotteesta muuten ja normaalissa tapauksessa se olisi tullut omaan käyttööni, mutta nyt sattuneista syistä joudun laittamaan kiertoon.

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioner

Repairing Macadamia Oil Conditioner antaa uutta eloa kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kosteuttaa hiuksia ja saa ne näyttämään kiiltäviltä.”

Kuiville ja käsitellyille hiuksille? Yeeeeeep! Täällä mä oon. Tämän tuotteen  otan käyttööni ja mikäli hoitoteho ei riitä, lisään hoitsikkaan hiusöljyä tuomaan lisäboostia. Hoitoainetta kuluu itselläni niin suuret määrät hiusten lyhyydestä huolimatta, että tämä purtilo on käytetty varmaan kahdessa viikossa. Jatkoon siis!

Lumene Harmonia turvenaamio

”Pohjoista pakurikääpää sisältävä turvenaamiomme puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja palauttaa iholle nopeasti sen luonnollisen tasapainon. Syväpuhdistava naamio kirkastaa kasvojen ihoa, samalla kun sen sisältävät tärkeät biomineraalit – sinkki, kupari ja magnesium – rauhoittavat ihoa tehden siitä pehmeämmän, kuulaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää 98% luonnollisia raaka-aineita.”

Ihana, ehkä yksi boksin suosikkeja! Rakastan nykyään Lumenen ihonhoitotuotteita ja olen oppinut käyttämään niitä lähes yksinomaan Bette Boxin avustuksella. Boksissa on usein ollut Lumenen uutuuksia ym. ja rehellisesti voin sanoa, että aiemmin olen Lumenen sivuuttanut. Nykyään tykkään lumenesta todella paljon, koska melkein poikkeuksetta boksin kautta saamani Lumenen tuotteet ovat olleet tosi hyviä, etenkin ihonhoitoon liittyvät! Näistä mä tykkään, lisää näitä!

Bio2you ravitseva 24h tyrnivoide pantenolilla

”Nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva hoitovoide antaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan iholle. Voide hoitaa ja uudistaa ihoa. Se parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa pH:ta ja muuttaa kuivan ja hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Iho kykenee säilyttämään sille annetun kosteuden ja pystyy paremmin suojautumaan ulkoisilta, ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä.” 

Mielenkiintoinen, täysin uusi tuttavuus mulle. Muiden boksiarvosteluja lukeneena sain kuulla, että tämä tulee oikeasti pumppupullossa ja rasia on ihan Bette Boxille tehty oma edition. Muiden mukana hieman ihmettelen miksi? Pumppupullo olisi ollut varsin kätevä. No, ei minulle väliä, otan mielelläni käyttöön :)

Carmex Classic huulivoide

Palkittu klassikkohuulivoide, joka on ollut myynnissä jo 80 vuotta. Carmexin ainutlaatuinen koostumus hoitaa kuivia ja halkeilevia huulia nopeasti ja tehokkaasti, sekä antaa pitkäkestoisen kosteuttavan suojan. Huulivoiteen sisältämä lanoliini auttaa huulten ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa. Kamferi ja mentoli antavat huulille miellyttävän viilentävän tunteen.”

Extratuotteet RFSU Sense Me Oh Yes! Stimuloiva intiimigeeli ja Mentos Sour fruits pastillit

”Stimuloiva vesipohjainen geeli lisää naisen nautintoa. Hellävaraisen tuotteen sisältämät L-arginiini, ornitiini ja brasilialainen ginseng voivat vilkastuttaa verenkiertoa, ja siten lisätä naisen nautintoa ja tuntoherkkyyttä.”

No nämähän oli kaikki oikein kivoja. Mentoseja popsinkin jo herkkuperseenä heti paketin avattuani ja Carmexin huulirasva on hyvä klassikko. Erikoisena tuotteena pidän tuota stimuloivaa intiimigeeliä, mutta otan kyllä ilolla vastaan. Ehkä tulee käyttöä, ehkä ei. Jätän kuitenkin sen tarkemmin kertomatta tuotteen testauksesta, haha!

Pitkäaikaisena Bette Boxin tilaajana ja heidän yhteistyökumppaninaan mulla on ilo antaa lukijoilleni ihan todella hyvä tarjous Bette Box tilauksesta! 

Blogini henkilökohtaisella alekoodilla ensimmäinen boxi hintaan 14,90e (norm. 18,90e/kk). 4 euron alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Koskee myös limited edition boxeja ja lahjatilauksia!

Alekoodi QUEENEVE voimassa 1.2. – 28.2.2018 ja tilaamaan pääset suoraan TÄSTÄ!

 ♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *