Hae
Queen of Eve

Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeinen viikonloppu

Viimeinen viikonloppu elokuusta on meneillään ja monessa paikkaa vietettiin venetsialaisia. Minulta se meni jotenkin ihan ohi että nyt oli kauden päättäjäiset vähän joka puolella. Älysin sen oikeastaan vasta lauantaina illalla näkyvästä ilotulituksesta merenrannalla ja siitä, että Helsingin keskustan liepeillä vaelsi paljon ihmisiä siiderit tai oluttölkit käsissään. Kaikki näyttivät olevan juhlatuulella pimenevästä ja viileästä illasta huolimatta.

Syksy tosiaan tuntuu saapuvan ihan täysillä päälle ja illat pimenee. Muutamana päivänä on täällä Töölön Palatsissa jo palaneet kynttilät illansuussa ja olen hakenut sitä syksyistä fiilistä viltin alla makoillen. Vaikka mä rakastankin kesää ja mun mielestä se on vuoden parasta aikaa, on syksyssä kuitenkin oma tunnelmansa.

Mulla on kaksi kirjaa lukulistalla, molemmat olen jo aloittanut mutten ole saanut rauhoituttua. Ehkä yritän tässä joku ilta irtautua koneelta. Keitän kupposen hyvää teetä vaikken normaalisti teen juoja olekaan ja yritän asettua tunnelmaan.

Fiilistelyä

Nyt olen fiilistellyt viikon ajan tätä ruskeaa hiuspehkoani. On aika kiva olla brunettena, sillä tällaista tunnetta ja lookkia mulla ei ole ollut vuosiin. Olen todella tyytyväinen muutokseen ja muutosta mä tarvinkin, olen jotenkin aivan liian kaavoihin kangistunut ollut jo pidemmän aikaa. Oikeastaan vähän jo ihan nolottaa itseänikin kuinka tylsä mä välillä voin olla. Onneksi uskaltauduin muutokseen ja päätin repäistä. Tarvin uusia tuulia elämääni ja jonkinlaista kokonaisvaltaista suunnanmuutosta.

Nyt kun duunikuviot pyörii pääasiassa bloggaamisessa ja tähän liittyvissä oheishommissa, on ollut ihanaa olla ja suunnitella omat aikataulunsa. Vielä mä tarvin petraamista ja itseni kanssa opetella jonkinlaista aikatauluttamista, mutta asiat on noin kokonaisuudessaan varsin kivalla mallilla. Ainakin stressitasoni ja yleinen onnellisuudentunteeni on ollut todella hyvällä tolalla jo pitkään. Parasta on se ettei aamuisin ahdista.

Kesän viimeinen viikonloppu oli tässä, mutta muuten kaikki jutut onkin vasta alussa. Blogin suhteen kaikkea kivaa uutta juttua on suunnitteilla ja paljon erilaisia juttuja. Olen järjestänyt lukijoille tähän syksylle paljon kivoja etuja ja arvontoja, joten pysykäähän kuulolla!

Lue myös jutut Erilaisuus on rikkaus ja Seksi ja seksittömyys puhututtaa

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Tiina kirjoitti:

    Ihana huulipuna! Ei mulla muuta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *