Hae
Queen of Eve

Minä olen kaunis ja hyvä


Minä olen kaunis ja hyvä

Minä olen kaunis ja hyvä. Olen kaunis omana itsenäni ja hyvä juuri sellaisena kuin olen. Mulle on joskus sanottu, että mulla on oudon pyöreä ja korkea otsa, hyppyrimallinen pottunokka, pieni noidan väkäleuka ja olen liian lihava. Nämä eivät ole vikoja, ne ovat ominaisuuksia. Niiden johdosta minä olen minä ja itseni näköinen, persoonallinen, mutta ne eivät kuitenkaan määritä minua millään tavalla.

En ylipainon takia ole huonompi ihminen. Korkealla ja pyöreällä otsallani tai hyppyrimäisellä pottunokallani ei ehkä edustettaisi missikisoissa vaikken omistaisi yhtään ylikiloa, mutta näistäkin huolimatta olen omasta mielestäni ihana ja se juuri on tärkeintä mitä itsestään ajattelee ja kuinka itseään kohtelee. I love me.

Kaikista ”vioistani” huolimatta myös minulla on oikeus nauttia elämästä eikä minun tarvitse pyytää keneltäkään anteeksi sitä, etten mahdu jonkun toisen tekemään muottiin. Olen aina ollut rohkea persoona enkä ole pyydellyt anteeksi olemassaoloani ja olen reippaasti uskaltanut olla sellainen kuin olen. Viikonloppuna nautinkin kauneudesta ja hyvinvoinnista I Love Me -messuilla kokonaisen kahden päivän voimalla, täysin rinnoin.


Jeffree Star Cosmetics ja paljon muuta

Jeffree Star fanina kävin ihailemassa häntä livenä perjantaina ja lauantaina, huh sitä androgyynistä olemusta, niin kaunista! Jonot ja tungos olivat mielettömät kahden päivän ajan ja Oletkaunis.fi/Procare, Jeffree Star sekä Nyx Professional Make Up pisteet olivat selkeästi messujen suosituimmat. Bloggaajapassilla ”työtehtävissä” messuilla pyörien pääsin perjantaina messuille jo ennen niiden avautumista ja tämän ansiosta olin ensimmäinen asiakas koko maailmassa kuka osti Jeffree Star Cosmeticsin uudesta Star Family Collectionista lanseeratun ”Neffree” highlighterin, saavutus sekin. Pääsin myös rauhassa hifistelemään ja swatchailemaan tuotteita ja muutenkin kiertelemään messuja jo ennen pahinta tungosta joka oli kyllä todella mielenkiintoista.

Messuviikonlopun muut highlightit

Kahden päivän ajan messuja kierrelleenä sain paljon ihania kokemuksia. Vietin aikaani pääasiassa Oletkaunis.fi/Procare, Jeffree Star ja NYX alueen lähistöllä, mutta myös suosikkini Helein, Body Boom, Yotuel, Beauty Hair Sirpa Mansner, Jolie, Weecos, Beautyblender, TangleTeezer, Invisibobble ym olivat kiinnostuksen kohteinani.


Messutarjouksia oli todella paljon erilaisista tuotteista ja jos halusi shoppailla niin hyviä löytöjä pystyi varmasti tekemään. Mä ostin vain muutaman jutun ja keskityin lähinnä minglaamaan ja kuvamaan eri pisteillä vieraillen. Se itse tunnelma ja fiilis sekä ihmisten seuraaminen ja erilaisten tarinoiden kuuleminen oli musta koko messujen paras kohta, ei niinkään se että olisi pitänyt koko ajan vinguttaa pankkikorttia. Toisaalta, paljon myös tuli uusia mielenkiintoisia tuotteita vastaan joihin täytyy näin jälkikäteen oikein ajan kanssa paneutua, joten varmasti muillekin jäi jotain inspistä messuilta.

Messuilla kävin myös kuuntelemassa ammattilaisille järjestettyä luentoa Aki Mannisen ja Rita Niemen pitämänä, sekä Ida Ekmanin smokey eyes värillisillä luomiväreillä oppituntia seurasin hetken aikaa. Nyxin pisteellä Ida tekikin kävijöille meikkejä ihan muuten vaan ja meno oli kyllä todella hyvä. Oli ihanaa seurata kuinka nuorista tytöistä vanhoihin mummeleihin oli väkeä paikalla. Kaikkia yhdistävä tekijä oli se, että jokaista siellä kiinnosti jokin kauneuteen, muotiin, terveyteen tai hyvinvointiin liittyvä asia, tai vaikka kaikki. Jokaiselle oli jotakin.

Hyvinvointi on myös kehopositiivisuutta

Tässä kohdassa minusta olisi hyvä muistuttaa ihmisiä jotka eivät koe olevansa tarpeeksi hyviä ja kauniita: Kyllä te olette ja voitte olla mitä haluatte. Se, ettei vartalo tai jokin tietty osa itsessään ole juuri mieleinen, tai on tunne ettei jaksa tehdä itseään häiritsevälle asialle mitään voi joskus sivuuttaa ja sen sijaan kääntää huomio niihin hyviin asioihin. Mistä pidät itsessäsi? Olisiko se hiukset, kasvonaamio, jalkojen hoitaminen, kynsien lakkaus, tai ehkä joku kaunis huivi tai koru? Jokainen ihminen ansaitsee hyvää oloa ja tämän kaltaisilta messuilta on hyvä hakea sellaista positiivista otetta. Se voi myös olla ulkoisten asioiden sijaan jotain sisäistä. Vaikka raikas ja terveellinen smoothie tai mielenkiintoisen superfoodin maistaminen, hyvä olo ja itsevarmuus voi tulla monista asioista.

Mun oma kiinnostukseni ei tällä kertaa riittänyt perinteisiin proteiinijauheisiin ja fitnessmaailmaan jumppavaatteineen ja treenijuttuineen, vaan pikemminkin hain inspistä niiltä toisenlaisilta hyvän olon ja hyvän mielen osastoilta jotka terveyteen ja hyvinvointiin panostivat. Lauantaina tuli hengailtua myöskin paljon Ylen Vaakakapinan tiimiläisten kanssa heidän osastollaan sillä #JennyPlus ja #lupanäkyä on mulle tärkeitä asioita, jonkin sortin kehopositiivisuus -sanansaattajana kun yritän omalla esimerkilläni olla.

Oli todella mukava jutella taas Saara Sarvaksen ja Jenny Lehtisen kanssa ja ylipäätään muutenkin tavata uusia ihmisiä. Kiitos kuuluukin kaikille ketkä tulivat messuilla moikkaamaan ja esittäytymään tai satuimme juttusille muuten vain. Oli myöskin ihana kuulla kehuja tyylistäni ja lookistani, lämmitti mieltä ja nosti I Love Me -messujen fiilistä entisestään, se on juuri se tarkoitus.

I Love Me viikonlopusta I Love Me viikkoon

Näillä ihanilla eväillä uuteen viikkoon: Itseään arvostaen, kauneutta, terveyttä ja hyvinvointia parhaani mukaan vaalien! Minä olen kaunis ja hyvä, juuri tällaisena.

Käy tsekkaamassa myös postaus Luonnollisuus on niin out

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Annukka kirjoitti:

    Toivoisin sinulta tiheämpää postaustahtia. Olisi kiva lukea juttujasi useammin kuin kerran viikossa tai jopa harvemmin. Luulisin että täyspäiväisesti bloggaava ”yrittäjä” pystyisi tuottamaan postauksia nopeammalla tahdilla. Tai jos ei pysty, avaatko vähän miten päiväsi kulutat. :)

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Hei Annukka ja kiitos palautteesta :) Mukava kuulla että lukisit juttujani useamminkin. Olen tässä kuussa päivittänyt 11 kirjoitusta 24 päivän aikana. Kirjoittaminen ei kuitenkaan ole ollut ihan säännöllistä henkilökohtaisista syistä johtuen, joten vielä riittää petrattavaa. Olen itsekin samaa mieltä että sisältöä saisi tulla joka päivä, tai vaikka joka toinen, niin ettei välit kirjoitusten väleissä mene liian pitkiksi. Yritän panostaa paremmin tähän asiaan jatkossa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *