Hae
Queen of Eve

Parempi överit ku vajarit eiks jeh!

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/77/2015/05/Keep Calm this person is waiting for summer

Mä oon tehny ihan hulluna överiä töissä viimeisen reilu viikon ajan. Niiku jotain, ööö, kevyet 40-50 tuntia normaalin 37,5h lisäksi, ei paljo tunnu missää. Viimeksi on ollut vapaapäivä 22.4 torstaina ja seuraavaksi onkin sitten 10.5 sunnuntaina, pientä putkee pukkaa siis. Huhu.

Mutta ei mitään väliä. Ylitöistä saanee sen verran rahaa että voi jotain matkoja tehdä kesällä (toki töistä maksetaan myös kesälomarahat normipalkan lisäksi mutta kyllähän muutama satku on kiva saada lomakassaa ja laskujakin on vaikka millä mitalla, nekin on hoidettava!). Koska on ollut ihan törkeen masentava keli niin vappukin oli ihan iisiä tehdä överiä. Eilen oli oikein superkurja sade ja harmaata, ei ois uskonu että virallisesti kesälomakausi on avattu. Ei sillä säällä.

Onneksi kaikki kesäunelmoinnit,  kesävaatekollaasien tekemiset, lomamatkojen selaamiset ja muut on piristäneet. Mä en oikeesti tajuu miten oon syntyny Suomeen ja miten täällä jaksetaan olla ja elää? Ei ihme että jengi masentuu herkästi kun Suomessa on suurin osa vuodesta kylmä ja paska sää. Kesä on aivan liian lyhyt täällä, ja tuntuu että tulevat pari kuukautta kesää menee yhdessä hujauksessa ohi. Sitten se on taas synkkä ja pitkä talvi eessä, byhyy…

Mut okei. Ei masistella ja synkistellä etukäteen. Kesä on vasta edessä ja nyt ollaan jo toukokuun kolmannessa päivässä. Hyviä säitä ja aurinkoa on oletettavasti luvassa ainakin kolme kuukautta, hyvällä säkällä viisi, jos touko-, ja syyskuukin näyttää parhaita puoliaan. Yes!

Täällä mä painan töitä tämänkin päivän ja nyt tauolla nopeasti kirjoitin kuulumisia. Onneksi nyt ees tuolla ulkona paistaa aurinko ja on keväinen tunnelma. Mun on pakko hankkia aurinkolaseja.

Kesä, tuu jo!

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Mun olisi kans pitänyt syntyä johonkin muuhun maahan selvästi. Itse en ole masennukseen taipuvainen, mutta kyllä sitä huomaa kevään tullessa aina sellaisen piristäytymisen ja aika isonkin. Oon täysin kesäihminen ja kevät on kans ihanaa kun luonto herää ja mieli virkistyy, herää joltain osittaiselta talviunelta vissiin :D Ihokaan ei mulla ole luotu tänne suomen olosuhteisiin, atoopinen iho kun ei tykkää muusta kuin kesästä :D Tuntuu että jopa kulttuurillisestikin sopisin paremmin keskieurooppaan :D Ja nää oli vaan tällaisia huomioita, ei sen kummempaa valitusta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *