Hae
Queen of Eve

Tiesitkö mikä on Single’s Day?

*Sisältää mainoslinkkejä

Single’s Day – Mikä se on?

Ei hätää. En tiennyt nimittäin minäkään ja on ihan pakko tunnustaa, että mä oon ollut jotenkin ihan pihalla näistä kuvioista. En ole ollut tietoinen ollenkaan mistään sinkkujen viikonloppu -teemasta, mutta sellainen on juuri nyt meneillään. Mun sähköpostiin tupsahti heti aamusta viestejä useista nettikaupoista ja erilaisia alennuksia viikonlopun ajalle teemalla Single’s Day. Siis mikä ihmeen sinkkupäivä tai sinkkujen viikonloppu? En tajunnyt yhtään, mutta yritin hieman googletella.

Wikipedia osasikin hieman valaista mua ja kertoa, että Single’s Day on kiinalaislähtöinen marraskuun 11. päivä vietettävä juhlapäivä, jolla juhlistetaan ihmisten sinkkuutta. Ei ole täyttä varmuutta siitä, milloin ja missä Singles’ Day vietettiin ensimmäistä kertaa, mutta yleisen teorian mukaan sitä juhlittiin ensimmäistä kertaa Nanjingin yliopistolla vuonna 1993. Tuolloin joukko nuoria miehiä juhli sinkkuuttaan protestina ystävänpäivälle ja ostivat toisilleen lahjoja. Siis wuut? Onko mulla aihetta juhlia? Voisinko ostaa itselleni lahjoja ihan tämän sinkkuteeman varjolla?

Single’s Day voisi olla muutakin kuin pelkkää shoppailua

Mua hieman naurattaa, että kaikkea ne keksii ja kaikki voidaan kaupallistaa. Ensin oli ystävänpäivä ja nyt sitten sinkkupäivä. Mutta ei se mitään, sopii mulle! Singles’ Day onkin nykyään kokonaismyynnin arvoltaan maailman toisiksi suurin sesonkipäivä, black fridayn jälkeen. Ei siis ihmekään, että kaikki verkkokaupat tuuttaa nyt ihan mielettömiä tarjouksia joko koko viikonlopuksi tai sitten vähintään tuon ”virallisen” single’s dayn ajaksi eli sunnuntaiksi.

Silti mä ehkä toivoisin, että tälle päivälle olisi jotain muutakin kuin shoppailtavaa. Ystävänpäivää vartenkin toki myydään kaikenlaista krääsää, mutta siinä on kuitenkin idea muistaa ystävää/rakasta ja viettää yhdessä aikaa. Jenkeissä romanttisessa mielessä, meillä Suomessa sitten myös ihan platonisesti. Silti tästä sinkkujen päivästä en ole nähnyt sen suuremmin puhetta. Eikö sinkkuudestakin pitäisi jotenkin puhua ja muistuttaa ihmisiä siitä että yksinkin voi olla ihan hyvä olla eikä itseään kannata unohtaa?

Kaupallisuus oli kuitenkin ainoa minkä itse bongasin tämän teeman ympäriltä, joten otetaan nyt edes sitten se irti.

Tässä muutama ale mistä itse olen saanut vinkin!

Jotex* on koonnut useita erilaisia alennuksia sivuilleen, mm. osta kaksi pussilakanasettiä ja saa toinen puoleen hintaan, sekä 20% alennus kaikista sohvista ja raheista. Heillä on myös 50% alennus valikoiduista tuotteista!

Kekäle* tarjoaa 20% alennuksen koko valikoimastaverkkokaupassaan kun kirjautuu sisään ja rekisteröityy. Alennukset voimassa 11.11 saakka.

Hyvinvoinnin Tavaratalo* kertoi antavansa Single’s Day alekoodin sunnuntaille ja tarjoavansa 11 % alennuksen loppuihin oloALE-tuotteisiin kampanjakoodilla OLOALE11

Jolie* on laittanut verkkokauppaansa koko viikonlopun mittaisen paljousalen joka on voimassa sunnuntaihin 11.11. asti. 50e ostoksista saa alea 5e koodilla FRESH50, 100e ostoksista 15e koodilla FRESH100 jne. U know the drill!

Ellos* tarjoaa viikonlopunna Single’s Dayn kunniaksi 30% alennusta kaikista Ellos-valikoiman tuotteista! Edut koskevat naisten, miesten ja lasten tuotteita ja ovat voimassa 11.11 asti!

Miten aion itse viettää Single’s Daytä?

Ehkä mä myös shoppailen, mutta ajattelin myös juhlistaa tätä sinkkuuttani jos sitä nyt voi jotenkin juhlia. Mä suunnittelin, että tänä viikonloppuna mä voisin huomioida itseäni edes pikkuisen normaalia paremmin. Kun sitä ei ole kukaan muukaan tekemässä niin itse pitää tehdä kaikki… Ajattelin kokeilla ihan pieniä asioita. Jalkakylpy ja uudet kynsilakat varpaisiin. Kolmena iltana eli koko viikonlopun ajan joku ihana kasvonaamio kasvoilla. Sitten voisin vaihtaa puhtaat lakanat, sytyttää tuoksukynttilän ja katsoa vaikka jotain hömppäohjelmaa. Oikein sellaista todella sinkkumaista mitä jokainen mies inhoaa.

Jes, tämä on mun suunnitelma!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *