Hae
Queen of Eve

Tällainen on hyvä Tinderprofiili

Onko Tinderprofiili asia mihin kannattaa panostaa?

Mun mielestä ehdottomasti, sillä se on yksi käyntikorttisi ja se seikka minkä perusteella pääset karsinnoista läpi. Tai sitten et. Mahdollisuuksia on kumpaankin suuntaan ja se kuinka hyvä Tinderprofiili on määrää jokaisen svaippauksen kohtalon. Kuvien ja tekstin perusteella sinut svaipataan oikeaan tai vasempaan eikä auta yhtään kuinka hauska ja hyvä tyyppi olet oikeasti jos se ei käy mitenkään ilmi valintatilanteessa.

Näin perjantai-illan kunniaksi ajattelin jakaa muutaman hyvän vinkin Tinderprofiilin luomiseksi sillä uskon, että ne tulevat aivan taatusti tarpeen erityisesti miehille. En väitä etteivätkö naisetkin voisi vinkkejä tarvita, mutta itse en ole etsinyt seuraa naisista enkä näin ollen tiedä heidän profiiliensa sisältöjä. Yllättävän yksinkertaisilla seikoilla profiilista voi kuitenkin saada houkuttelevan ja toimivan, mutta jostain syystä miehet eivät viitsi vaivautua. Väitän, että suurimmalla osalla ainakin oman ikäluokkani miehistä (34-42 ikäiset) on profiilissa paljon parantamisen varaa.

Kyseisen ikäluokan profiileja aiemmin jonkun verran selanneena olen huomannut, että onnistunut profiili on noin yhdellä viidestäkymmenestä. Se on todella huono prosentti, kun se voisi olla hyvä kaikilla! Miksei siis panostaa profiiliin sen verran, ettei potentiaaliset ihmiset svaippaa vasuriin vain omien mokien takia? Ei se maksa kuin vähän vaivaa ja hyvä profiili on hetkessä luotu!

VALOKUVAT TINDERPROFIILISSA

DO!

Vähintään kaksi kuvaa jotka ovat selkeä kasvokuva ja puoli/kokovartalokuva. Kuvien on hyvä olla viimeisen vuoden tai parin ajalta eli kuvien ajantasaisuus on tärkeässä roolissa (ellet sitten ole pysynyt täysin muuttumattomana). Kuvien ei tarvitse olla ammattilaiskalustolla tai valokuvaajan ottamia, pienellä harjoituksella ihan kotona selfieitä räpsiessä saat varmasti kuvan josta tunnistat itsesi ja joka ei näytä perunalla otetulta. Yksinkertainen vinkki hyvän selfien ottamiseen on kirkas luonnonvalo ja puhdas kamera (siis pyyhkäise pahimmat rasvatahrat linssin päältä jotta kuvista ei tule sameita). Mikäli haluat kuvan kauempaa kuin käsivaralla etkä halua nakittaa kaveria ottamaan sinusta kuvaa tai omaa selfietikkua, niin pro tip: Matkapuhelinten kamera-asetuksissa on myös ajastus jota voit hyödyntää. Laita kamera hyllylle ja tue vaikka kirjoilla, etsi hyvä kuvakulma ja valmista!

Ole kuvassa oma itsesi, hammashymy tai hymyily ylipäätään ei ole pakollista ellet osaa tehdä sitä luontevasti. Sillä ei ole merkitystä kuinka komeana itseäsi pidät, hyviä kuvia saa kaikista ja kaikki ihmiset ovat hyvien kuvien arvoisia. Joku sinusta kuitenkin tykkää, ja sitä varmemmin mitä selkeämmät ja itsesi näköiset kuvasi ovat – Eikä myöskään tule ikäviä yllätyksiä livenä!

Mikäli suinkin mahdollista, voit lisätä useita erilaisia kuvia jotka kertovat jotain sinusta. Kuvia harrastusten parissa tai matkoilta (mikäli se on sinun juttusi), lemmikkiesi kanssa (mikäli sellaisia omistat) jne. Mitä monipuolisempaa, sen parempi!

DON’T!

Älä poseeraa kuvissa rööki suussa.
Älä käytä vuosikausia vanhoja valokuvia.
Älä julkaise kuvia joissa olet silminnähden päihtyneenä tai jopa sammumispisteessä.
Älä lataa palveluun epäselviä, sameita ja hämyisiä kuvia mistä ei saa kunnolla selvää.
Älä ole verhoutuneena isoihin aurinkolaseihin ja hattuun jolloin sinusta ei oikeasti näe mitään.
Älä poseeraa kuvissa entisen vaimosi tai lastesi kanssa sillä he eivät hae seuraa deittipalvelusta.
Älä lisää kuvia joissa olet isossa ihmisjoukossa esim. kavereiden kanssa jotta ei tarvitse arvailla kuka olet.

ESITTELYTEKSTI TINDERPROFIILISSA

Sitten päästäänkin seuraavaan hyvin tärkeään aiheeseen ja se on Tinderprofiilin kuvaus. Miksi, oi miksi se puuttuu 90% miehistä? Pelkkien kuvien perusteella ei saa selville kuin pienen palan ulkonäöstä ja siihen se jää. Vaikka et hakisi Tinderistä kuin yhden yön seuraa olisi se hyvä tuoda ilmi jotenkin (toki se voi huonontaa mahdollisuuksia jos muiden huijaaminen turhilla lupauksilla tai epämääräisten mielikuvien luomisella on ollut salaisuutesi), sillä omien preferenssien kertominen säästää molempien aikaa. Niin sinun, kuin mahdollisen matchisi, joten olitpa hakemassa yhden yön huvia tai jotain vakavampaa, on varmasti turhauttavaa hukata aikaa täysin erityyppisellä agendalla kulkevaan tyyppiin.

Vaikka miehille ei olisi erityisen tärkeää mitä nainen profiilissaan kertoo niin uskokaa tai älkää – Suurin osa naisista arvostaa Tinderprofiilia jossa mies kertoo itsestään edes jotain. Kuvaus ja pieni esittely Tinderprofiiliin on siis enemmän kuin paikallaan.

Mikä sitten pitäisi kertoa? Se on jokaisen itsensä päätettävissä. Mitä sinun mielestäsi muiden tulisi tietää sinusta? Mitä sinä haluat vastapuolesta? Vaikka sinulle kelpaisikin monenlaiset ihmiset seuraksi eikä sinulla ole esittää kummempia vaatimuslistoja, voi toisista olla mukava tietää jo ennalta muutama perusasia sinusta. Ihan vaikka mitä teet elääksesi, mitä harrastat, miten vietät sun vapaa-ajan ja millaista seuraa olet hakemassa. Ei sen tarvi olla sen kummallisempaa. Ihan perusjuttujen avulla voi jo kertoa paljon.

Kannattaa siis tsekata se oma Tinderprofiili kuntoon ja ei muuta kuin svaippailemaan. Treffi-intoa kaikille ja hyviä matcheja!

Kuvat Unsplash

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Yksi kommentti

  1. JK kirjoitti:

    Huomasin saman, kun olin Tinderissä. En tiedä kuinka moni syttyy pelkälle kuvalle ja vielä pahimmassa tapauksessa huonolle sellaiselle (ei saa tolkkua miltä ihminen näyttää), mutta itse en saa irti mitään pelkästä kuvasta ja iästä. Oli sitten kuinka söpis vain, niin kyllä tuli heitettyä vasemmalle kun sitä on jotain muitakin kriteerejä kuin ulkonäkö. Ja todella monelta puuttui teksti kokonaan. En sitten tiedä kuinka moni naisista etsii pelkkää seksiseuraa, siihenhän ei tietysti mitään tekstejä tarvita, sen ymmärrän.

    Samoin itselleni ei valjennut selviääkö asuinpaikka jostain, näytti mielestäni että ei selviä (tai en osannut käyttää/katsoa). Sekin olisi kiva laittaa profiiliin, koska jos paljon reissaa niin sekin hämää vähän. Ei ollut kauhean kiva huomata, että oho tämä tyyppi asuukin 500 km päässä ja oli vaan tällä paikkakunnalla käymässä. Itse aina mainitsin profiilissa, jos olin jossain muualla piipahtamassa ja mistä olen kotoisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.