Hae
Queen of Eve

Kaikkee se leipä ja Tinder elättää

Ei hyvää päivää, ei voi taas muuta sanoa

Tinder on taas ihan viikossa tai jopa parissa päivässä päässyt yllättämään mut toden teolla. Aina löytyy jotain uutta ja entistä oudompaa. Kun mä olen ajatellut nähneeni ja kokeneeni kaiken, niin jostain tulee taas uusi pommi ja ei kun sekoilu jatkuu. Kaikenlaista se leipä elättää ei ole mikään turha sanonta, Tinderissä sen viimeistään huomaa.

EN OLE PAREMPI KUIN MUUT, MUTTA JOKU RAJA

Näin alustuksena totean jottei kukaan pahoita mieltään turhaan, etten ole olevinani muita parempi. Se, että nyt avaudun tästä on taas yksi keino jakaa vertaistukea muille Tinder -sekoiluun kyllästyneille. En arvota ihmisiä ulkonäön perusteella, vaan pikemminkin älyn ja käytöstapojen mukaan. Tunneäly, tilannetaju ja sellainen sydämen viisaus ovat asioita joiden perään kuulutan. Seuraavat purkaukseni ovat taas eräänlaista turhautumista tähän touhuun, mutta ei auta kuin tsempata. Kyllä siellä on pakko olla niitä järkeviäkin, koska itsekin olen sellainen.

Miesten älytön idea svaipata kaikki naiset oikealle

Luulin tämän olevan vain jonkinlainen urbaanilegenda tai teinien ja nuorten, vielä kehittymättömien miesten juttu, mutta jo pidempään olen epäillyt joutuneeni itsekin sellaisen kohteeksi. Yllättävän hyvin kun matcheja tulee, mutta miehet eivät laita viestiä, eivätkä myöskään vastaa heille lähetettyihin viesteihin. Älyttömintä on se, että he eivät myöskään poista matcheistaan, eli siellä voi roikkua vaikka ikuisuuden vaikkei ilmeisesti kiinnosta laisinkaan. Tätä en tajua.

Tänään matchasin erään 41-vuotiaan miehen (minun kirjoissani siis aikuisen) joka vastasi aloitukseeni, että hän valitettavasti pyyhkäisee kaikki naiset oikealle ja poimii sieltä vain parhaimmat. Mä ihan purskahdin nauruun ja hänellekin vastasin, että okei, yllätyin että tämä on totta. Hän rehellisesti jopa myönsi sen. Jotenkin aivan päätöntä! Jos itse svaippaisin kaikki miehet oikealle, olisi siellä listoilla ties minkälaista viheltäjää, eikä siinä olisi mitään järkeä. Kyllä mä sen verran kuvaa katson että ulkonäkö miellyttää, ja jos profiilitekstiä on niin sen luen. Monet miehet ilmeisesti ei. He svaippaavat oikealle myös epämieluisat tarjokkaat joka on täysin absurdia. Suorapuheisuutta täytyy tietysti arvostaa, mutta itse en olisi kyllä kehdannut kertoa toimivani näin. Pääasiassa ihan siitä syystä etten haluaisi tehdä itsestäni huonoa kuvaa ja osoittaa jollekin ettei hän kuulu Tinderissä siihen määrittämääni ”parhaimmistoon”.

Ns. ”Ghoustaaminen” vaikka kaikki vaikuttaa hyvältä

Tämä on toinen todella outo piirre, jota ymmärtääkseni Tinderissä tekee ihan molemmat sukupuolet. Se on ihan ymmärrettävää, että jos juttu ei ole oikein luistanut tai on selkeästi hiipunut ja vähentynyt niin, ettei mitään juteltavaa pitkään aikaan ole enää ollut, niin jotkut voivat poistaa matchinsa sanomatta siitä erikseen. Tietysti hyviin tapoihin kuuluisi asiasta mainita, mutta mikäli mitään tavallista jutustelua kummempaa ei ole syntynyt, ei ole kuolemaksi vain poistaa sellaisia matcheja listoiltaan.

Mutta se mitä en ymmärrä on se, että jos ollaan hyvällä meiningillä edetty, juttu luistaa ja toinen ehdottaa ja suunnittelee esim. treffejä, niin päivä tai pari ennen sovittuja treffejä aikataulua varmistettaessa tms. muuta tärkeää tietoa kysyttäessä unmatchataan. Siis, niin että just oli menossa treffeille ja sitten kun avaat Tinderin lukeaksesi toisen vastauksen liittyen esim. kahvilan/ravintolan vahvistamiseen, niin ei koko tyyppiä enää näy. Tunne on: What the fuck just happened?

Paljon muutakin kuraa tuo Tinder mukananaan, mutta itseäni ärsyttää eniten tuo miesten omituinen tapa pyyhkiä oikealle naisia ketkä eivät oikeasti kiinnosta sekä se, että ehdotettuaan treffejä ja treffit jo sovittua kadotaan. Olen kyllä kuullut myös siitä, ettei treffipaikalle ilmestytä ollenkaan ja on sillä aikaa unmatchattu. Onneksi itselleni ei ainaakaan vielä ole käynyt sellaista. Onko teille tapahtunut mitään vastaavaa?

Joko luit jutun ”Pari oivallusta deittailusta”

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

5 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Meikäläisellä ei ole mitään hajua miten koko Tinder toimii mutta töissä kuullut aika hurjiakin juttuja mitä on siellä vastaan tullut…Tsemppiä sulle rakkauden etsintään.
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Kyllä siellä kaikenlaista näkee, mutta luotto on kova, jotain hyvääkin varmasti on :)

 2. Saara kirjoitti:

  Mooooi! Oli ihana lukea sun edellisestä postauksesta, että oot solminut rauhan itsesi kanssa ja sulla on hyvä fiilis kropastasi :) Oletko miettinyt, että vaikuttaako toi tinderöinti sun itsetuntoon ylentävästi ja elämään piristävästi vai nakertaako se vaan sun hyvää flowta? Tai siis että, mitä se Tinder sulle ihan oikeesti antaa? En itse ole sovelluksen käyttäjä, koskaan ollutkaan, joten kiinnostaisi tietää :D

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Mä luulen et Tinderöinti on pääasiassa tuonut hyviä fiiliksiä, sillä se on myös nostanut mut siitä liiasta erakkomaisuudesta pois jota podin aika kauan enkä ottanut kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen kun ei kiinnostanut pätkääkään. Kyllä musta on tullut paljon rennompi. Toki näitä ikäviäkin lieveilmiöitä on, ja kivempihan se on tänne niitä purkaa kuin kertoa hyviä juttuja. Ne ei välttämättä ole ihan niin mielenkiintoista luettavaa jos Tinderissä menee hyvin (ellei sitten ihan onnistu rakastumaan jne) :)

 3. Marianne kirjoitti:

  Jokusen vuoden on/off tinderiä käyttäneenä itseäni ärsyttää eniten ihmisten ”todellisen tilan” pimittäminen. Näistä esimerkkinä hyvinkin pinnallinen vanhojen ja paljon edustavampien kuvien käyttö profiilissa. Toinen on sitten täysin kontrolloimattomien mielenterveysongelmien, talousvaikeuksien, työstä tai koulutuksesta ja pahimmillaan omasta parisuhdestatuksesta valehtelu. Ei oikein käy omaan järkeen kun noista kaikista jää joka tapauksessa kiinni,

  Nyt on taas omalla kohdalla hyvä hetki pitää tovi taukoa tinderistä ja katsella taas kun on vähän optimistisempi olo :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *