Hae
Queen of Eve

Lush Maypole & Rub Rub Rub

Synkän päivän pelastajat á la Lush

Meinasin jo vaipua epätoivoon tänään sytytellessäni valoja keskellä päivää. Makkarissa piti polttaa joka ikistä valoa päällä kun oli niin pimeää. Siis kello kahdeltatoista!

Marraskuu on tällä hetkellä todella synkkä. Valoa, väriä ja piristystä kaivattaisiin ja pian.

Päätin piristää päivääni pinkillä!

Sitten mä muistin että hei! Mullahan on muutama kuukausi takaperin ostamani suihkusaippua ja kuorinta-aine vielä käärepapereissa kun ei sitä kaikkea aina ehdi kokeilla.

Eipä siis muuta kuin toimeksi ja Lushin ihanalle tuoksuva Maypole palasaippua suihkugeelin tilalle ja lotraamaan kuuman suihkun alle.

Miettikääpä jos saippuaa kuvaillaan seuraavilla sanoilla: ”Jos tässä saippuassa olisi höyheniä ja se tuoksuisi maalatulle kankaalle, me suosittelisimme sitä vain suosikkijäätelösi pesuun. Joskus asioiden ei tarvitse tarkoittaa mitään sen kummempaa ollakseen ihania; vähän niin kuin tämä omituisen ihana saippuamme.”

Se ei voi olla muuta kuin hyvä!

Rub Rub Rub kuorii turhat kehosta ja mielestäkin

Eikä riittänyt, että putsasin itseni päästä varpaisiin ja verhosin hyvään tuoksuun, vaan halusin kuoria ja ripsiä ja rapsia sellaisen typerän nuutuneen ja synkän marraskuumoodin pois. Rub Rub Rub vartalovoilla se sujui kuin itestään.

”Nappaa suloinen merisuolaa, merantipuun voita ja kirsikankukkaa sisältävä pala mukaan suihkuun. Jos haluat syväpuhdistavan karheamman kuorinnan, voit hieroa palaa ihollesi ennen suihkua ja vain huuhdella ylimääräisen tuotteen pois.”

Lush on yksi mun pitkäaikaisista lemppareista. Heillä on aina jotain ihanaa, sellaista mitä tajuaa kaipaavansa juuri silloin kun sen näkee ja sitä saa tuoksuttaa. Itsensä hemmottelulla ihan näin pienilläkin tavoilla voi olla todella hyviä vaikutuksia.

Muakaan ei enää tämän päivän loputon synkkyys masenna. Nyt jaksaa taas ja mieli virkeni vaikkei kyse ollut tämän kummemmasta. Hassua kuinka pienillä jutuilla sitä voikaan itseään piristää, ei ollut iso homma tämäkään!

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *