Hae
Queen of Eve

Bloggaajan elämä – Ruusuilla tanssimista


Yhtä ruusuilla tanssimista!

Bloggaajan elämä nimittäin, ainakin niin ne väittää. Millainen mielikuva teillä on?

Mua Instagramissa seuraavat pääsivätkin eilen mukaan Instastoriesin puolelle lähettämieni videoiden muodossa, kun Minnan kanssa käytiin Polhemin 15v juhlissa ja pressshowssa pyörähtämässä sekä nauttimassa illan meiningistä. Oli kuohuvaa, pikkusuolaisia, hieno muotinäytös ja erilaisia yhteistyökumppaneiden esillelaittoja aina Tommy Hilfigeristä Guerlainiin ja Lapponiaan.

Bloggaajan elämä mun tyylillä

Mä olen bloggaajana ollut aina sellainen että olen hyvin omatoimisesti tehnyt juttuja enkä ole kiertänyt aktiivisesti kaikenlaisia kekkereitä. Kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin ja mediapäiviin tulee lähes viikottain, eikä juhliltakaan voi välttyä. Kuten aiemminkin olen kertonut, olen luonteeltani siinä määrin ristiriitainen, että samalla kun tykkään kaikista tapahtumista, rakastan meikkaamista ja laittautumista ja olen varsin rento ja puhelias ihminen, niin toisaalta minussa on se hiljaisuutta ja rauhaa kaipaava kotilo joka haluaa vain rentoutua kotona.

Myös ”juhliminen” voi olla työtä

Nyt blogin työllistäessä minut ihan eri tavoin kuin ennen, olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja päättänyt, että vaikken kaikissa kekkereissä ja kissanristiäisissä jaksaisikaan pyöriä, on minun kuitenkin osallistuttava edes osaan. Yhteistyökumppaneiden tapaaminen erilaisissa tilaisuuksissa ja verkostoituminen on kuitenkin SoMea hyödyntävissä töissä todella tärkeää, eikä se kotisohvalla läppärin naputtelu aina riitä. Pitää muistaa välillä olla vähän framella.

Mutta voiko se olla rankkaa?

Jos ihan rehellisiä kuitenkin ollaan, niin samalla kun rakastan tällaisia tilaisuuksia ne myös väsyttävät minua. On jotenkin erikoinen tunne olla siellä kaikkien julkkisten seassa, tai sellaisten keiden työtä ja esilläoloa olen seurannut kenties jo vuosia. Nytkin moni julkisuuden henkilö ja ns. ”kaupungin kerma” oli kokkareilla kuin kotonaan ja itse sitä seikkaili siellä vielä hieman eksyksissä. Pieni turnajaisväsymys perjantaisista The Blog Awards 2017 juhlista ja edelleenkin jatkuva puolikuntoisuuteni verotti varmasti osansa, mutta olihan se kyllä myös nautinnollista.

Ruusuilla tanssien

Joillekin ihmisille elämä on yhtä juhlaa ja tiedän myös paljon bloggaajia ja vloggaajia keiden arki tuntuu olevan jatkuvasti erilaisia kemuja kemujen perään. Sitä mennään yhteistyökumppani A:n järjestämältä brunssilta yhteistyökumppani B:n mediapäiville syömään ja hakemaan lahjakasseja, sitten yhteistyökumppani C:n iltajuhliin ravintolaan. Ja oikeasti, tällaista saattaa olla toisinaan ihan jokaisella viikolla, sen varmasti aktiivisesti joitain bloggaajia/vloggaajia seuranneet ovat saattaneet huomata.

Bloggaajan elämä sisältää monenlaisia asioita joissa ”kevyt tekeminen” onkin oikeaa työtä

Nyt kun itsekin yritän asiaan paremmin perehtyä niin täytyy kuitenkin todeta, ettei nämäkään ole aina niin kevyitä tilaisuuksia. Se minglaaminen ja paikalle saapuminen on monelle osa työtehtäviä ja tärkeää kokonaiskuvion kannalta. Vaikkei sitä aina juhlisi kannat katossa aamuyöhön ja ravaisi jokaisissa kissanristiäisissä, on osallistuminen usein hedelmällistä ihan omien työtehtävien takia. Näissäkin juhlissa oli mahdollisuus keskustella yhteistyökuvioista ja saada uusia tuttavuuksia, se on tällaisessa työssä tärkeää.

Kaikki ei siis vain ole kiiltävää pintaa ja biletystä vaikka siltä näyttäisikin. Eikä ihan niin vaivatonta vaan väsyttävää, tai niin ainakin minulle :)

 

Tsekkaa myös postaus jossa 25% alennuskoodi Deseniolle :) Alennus on voimassa enää vain tänään 02.11.2017 joten kannattaa toimia pikaisesti!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *