Hae
Queen of Eve

Valoa elämään ja eroon synkkyydestä

Päiväpeitto, lakanat sekä puu-kuvioiset sisustustyynyliinat saatu yhteistyönä Ellokselta
*) Postaus sisältää extra-alennuskoodin Ellokselle sekä Affiliate-linkkejä

Tiedättekö mitkä on mun mielestä kaksi parasta asiaa hotelleissa? Valmis ja runsas aamiaisbuffet ja puhtaat valkeat lakanat joka päivä! Valitettavasti kotona ei kukaan kata ihanaa aamiaisbuffaa joka aamuksi ja ne hyvät aamupalat jää lähinnä viikonloppujen iloksi, eikä toisaalta ole kyllä kodinhoitajakaan joka vaihtaisi ne puhtaat valkeat lakanat joka päivä uusiin ja freeseihin, mutta mitäpä tuosta. Ehkä arki onkin siksi juuri arkea että erottaisi sen lomasta, ajasta jolloin tälläisistä ylellisyyksistä pääsee nauttimaan.


Sain hetki sitten yhteistyökumppaniltani Ellokselta lahjakortin ja tiesin heti mihin sen käytän: Ale-tuotteisiin ja kodin sisustamiseen, sillä pienillä muutoksilla saa aina kivaa uutta lookkia ja helpolla itselleen hyvän mielen, ja sitä on kuin uusi asunto taas vaikka vain vähän olisi vaihdellut tekstiilejä ja koriste-esineitä.

Yleensä tuo sisustusbuumi iskee muhun noin neljä kertaa vuodessa, mutta kyllä mä kärkyn aina kaikkia tarjouksia kaiken varalta. Pitää olla fiksuna ettei mene koko omaisuus tähän, vaikka toki mun mielestä kotiin kannattaa aina panostaa, olisi tosi ahdistavaa jos ei viihtyisi omassa kotonaan.


Mähän olen aika mustavalkoinen ihminen niin persoonan kuin sisustuksenkin suhteen, ja enemmän on se musta aina puhuttanut, valkoinen kun on niin arka väri. Mä nukun aina mustissa lakanoissa ja vasta tuossa viime vuoden loppupuolella rohkaistuin ekaa kertaa ostamaan muut kuin mustat lakanat, ja ne oli nämä Kuningatar ja hänen majesteettinsa makuuhuone – postauksessa nähdyt mustavalkoiset puudelit missä esittelen makuuhuonettani enemmänkin. Nuo Elloksen puudelilakanat on muuten myös ainoat kuviolliset lakanat jotka omistan, ja tällä hetkellä ihan älyttömässä alennuksessa, taitaa jäädä tarjoamani alennuskoodin kanssa noin 13 euroon. Ei paha!


Nyt mä halusin tätä talven synkkyyttä ja pimeyttä alkaa jo karistelemaan pois, ja kun ulkona sataa räntää ja loskaa ja on harmaata ja hämärää, niin tämä valkoisen värin lisääminen makuuhuoneeseen toi todella hyvin valoa! Jotenkin ihana makoilla valkoisissa lakanoissa, tekee mulle hieman ylellisen fiiliksen vaikka pelkäänkin että miten mä ne tahraan… Ainakaan ei uskalla enää syödä suklaata sängyssä, haha :D


Mä tilasin itse vielä toisenkin setin noita valkoisia lakanoita Ellokselta kun tämmönen tarjoushaukka olen ja nyt saa vielä lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista. Aina kannattaa hyödyntää hyvät alet silloin kun niitä on tarjolla, muuten kaikki maksaisi ihan maltaita. Vaikka itse sanonkin niin mielestäni teen tosi hyviä löytöjä alennuksista, ja silloin mulla onkin mahdollisuus panostaa sisustukseen ym. vaatteisiin normaalia enemmän kun harvoin maksan mistään sitä alkuperäistä täyttä hintaa, aina on jokin koodi takataskussa, hyvä minä!


Kaikki Elloksen alennukset löytyy TÄÄLTÄ!

 

Kun lisäät kampanjakoodin 335705 saat vielä 25% lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista. Viimeisiä viedään! :)

Ellokselta 25% lisäalennusta ALE-tuotteista – koskee myös merkkituotteita!

*Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 14.2.2016 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.