Hae
Queen of Eve

Bloggaajabox räjäyttää galaksit maaliskuussa!

*Sis. kaupallisia linkkejä ja alennuskoodin

Bloggaajabox on maaliskuun Bette Boxin teema!

Mä oon ihan pähkinöinä sillä ensi kuun Bette Boxista on tulossa todella mielenkiintoinen, enkä millään malttaisi odottaa! Bette Boxin sivuilla kerrottiin että maaliskuun boxiin pakataan bloggaajien suosikkeja. Mukana on viisi bloggaajaa, ja heistä yksi meidän oma bloggaaja eli Ida Jemina.

Tuotteita ei paljasteta etukäteen eli kyseessä on samanlainen yllätysboksi kuin yleensäkin, paitsi että nämä tuotteet ovat bloggaajien suosikkituotteita ja heidän kokoamiaan. Pieniä vihjeitä bloggaajat kyllä antavat, ja näistä nyt voi sitten jotain uumoilla. Argh, en malta odottaa vielä melkein kuukautta!

Tammikuun Bette Box

Ida Jemina vihjaa valitsemastaan tuotteestaan seuraavaa:

”Suosikkituotteeni on tarkoitettu alun perin täysin eri käyttötarkoitukseen, mutta se toimii myös loistavasti osana meikkiä. Tuote saa meikin pysymään iholla hyvännäköisenä koko päivän. Riittoisa!”

Miten niin liikaa? -blogin Elisa rakastaa kosmetiikkaa ja hänestä ei ole väärin intoilla huulipunista, ja on ihan ok rakastua luomiväriin. Elisa bloggaa intohimolla kaikesta kauneuteen liittyvästä: ihonhoidosta, meikeistä, hiuksista, kynsistä…

Elisan vihje:

”Tuote on kuulunut lemppareihini jo vuosia. Se on helppokäyttöinen, mukavan tuntuinen ja tuo nopeasti tasaisen tuloksen. Tuotetta voi kerrostaa tarpeen mukaan tai sipaista ohuelti, sen suurempaa työstämistä ei tarvita.”

Maaliskuun bloggaajaboxiin pakataan myös energisen kaunottaren, Stay Fresh -blogin Mariannen suosikki.

Mariannen vihje:

”Nopea ja helppo tuote, joka tehokkaasti ja silminnähtävästi auttaa hiusten värin ylläpitämisessä. Toimii huonoimmankin hiuspäivän pelastajana ja kulkee kätevästi mukana!”

Lempituotteensa maaliskuun boxiin on valinnut myös yksi Bette Boxin pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista, upea kauneusalan rautainen ammattilainen Glitz & Glam -blogin Minna.

Minnan vihje:

”Tuote on suosikkini sen ylellisen koostumuksen, pehmeyden ja hellävaraisuuden, sekä tehokkuuden vuoksi. Yhdessä tuotteessa yhdistyy monta ihonhoidollisesti loistavaa seikkaa ja sopii kaikille ihotyypeille. Loisto tuote, joka on hieman erilainen kokemus, kuin muiden merkkien vastaavat.”

Maaliskuun viimeinen bloggaajapaljastus on Essie’s-blogin Essin lemppari.

Essin vihje:

”Huipputuote silloin, kun kaipaat hiuksillesi ilmavuutta ja nostetta ilman tahmaista lopputulosta. Tuotteella saa hiuskuontaloon sopivasti ryhtiä!”

Hmm… Nyt ei siis muuta kuin jännittämään… Bloggaajabox on ainakin mun mielestä varsin mielenkiintoinen idea, ja olisi hauska joskus päästä vaikka itsekin valitsemaan boksiin tuote. Noh, ei ihan vielä näillä meriiteillä. Ehkä jos mä bloggaisin vielä enemmän kauneudesta niin sitten. Maybe someday! :)

Helmikuun Bette Box

Tilaa Bette Box ja hyödynnä alennuskoodi

Bette Boxilla* on loistavia tarjouksia jossa esim. 6kk boksit tilaamalla saa 1kk ilmaiseksi, sekä koodilla BOX317 ensitilaaja saa Bette boksistaan 3 euroa alennusta, eli ekan Bette Boxin 13,90e hinnalla (norm. 16,90e).

Maaliskuun bloggaajaboxi on vielä hetken aikaa myynnissä. Bloggaajien suosikkeja sisältämät boxit on myyty joka kerta todella nopeasti loppuun ja niitä ei tule riittämään kaikille halukkaille, joten ei kannata jäädä miettimään liian kauaksi aikaa tai pian on myöhäistä! Kannattaa siis toimia nopeasti. Maaliskuun Bette Boxin eli bloggaajaboxin pääset tilaamaan täältä*!

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

  1. maikki kirjoitti:

    Ida Jeminan vihjeestä tulee mieleen se Nivean aftershave joka on kuulemma ihan mahtava primerinä :D

  2. Nora kirjoitti:

    Onpa salamyhkäistä! Mä en ole vielä lähtenyt mukaan tähän boksijuttuun, mutta jännää nähdä, mitä teille muille tupsahtaa maaliskuun boksista! :)

    Nora / https://dreamerachiever.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.