Hae
Queen of Eve

Bette Box tammikuu 2018

Bette Box tammikuu 2018

Boksi taas tulla tupsahti, teemanaan uuden vuoden trendit haltuun. Jälleen kerran omaa boksiani piti odotella pari ylimääräistä päivää pakettiautomaatin ollessa täynnä ja postin yrittäessä toimittaa boksiani siinä onnistumatta, joten taitaa olla mulla edessä pakettiautomaatin vaihto johonkin vähemmän ruuhkaiseen. Oli aika homma yrittää olla spoilaantumatta sisällöstä kun moni muu oli saanut boksinsa jo 2-3 päivää aiemmin. Onneksi kuitenkin jännitys säilyi!

Bette Box tammikuu 2018 boksin sisältä paljastui seuraavat kosmetiikkatuotteet:

Back to the roots exfoliating shampoo (pitkäaikaisille tilaajille)
Lierac hydragenist seerumi
Simple eye make-up remover silmämeikinpoistolaput
Lumene nordic seduction huulikiilto
Ibero ripsiharja- ja kampa
Pepsodent ling active white fresh hammastahna

BACK TO THE ROOTS EXFOLIATING SHAMPOO

Pitkäaikaistilaajat saivat ylimääräisen lahjan. Kuoriva ja kosteuttava shampoo. Hellävaraiset luomuriisirakeet ja maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Sopii myös hilseilevälle hiuspohjalle. Virkistävä bergamentin tuoksu.

Tämä oli tosi hyvä ja mielenkiintoinen tuote mun mielestä. Tykkäsin kovasti!

LIERAC HYDRAGENIST SEERUMI

Kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä seerumi on saanut runsaasti erilaisia kauneustoimittajien palkintoja. Seerumin sisältämät hedelmien AHA-hapot uudistavat ihoa. Levitä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin kosteusvoiteen alle. 

Tämä on jotenkin söpö tuubi! Voisi luulla vaikka huulikiilloksi, hihi. Seerumit on mulle uusi tuttavuus ja entuudestaan mulla on nyt kaksi erilaista seerumia, mutta musta on ehdottomasti tullut seerumien fani. Tämä siis on erittäin kiinnostava tuote ja mitä ilmeisemmin todella tykätty kun on palkittukin. Innolla odotan että pääsen testailemaan.

IBERO RIPSIHARJA JA -KAMPA

Ripsikamman ja -harjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harjaa voi käyttää myös ripsipidennysten selvitykseen.

Tämä oli myös tosi kiva! Tyylikäs kapistus, mun oma kun alkaa olla melko rupuskassa kunnossa ja kyllähän näitä pitäisi aina joskus vaihdella. Ripsipidennyksiä mulla ei enää ole, mutta tuollaisella kierreharjalla mä olen harjannut mun kulmakarvat asentoon aina aamuisin ja ennen meikkaamista. Käyttöä tulee!

SIMPLE EYE MAKE-UP REMOVER SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT

Palkitut silmämeikinpoistolaput puhdistavat meikin hellävaraisesti, herkkää silmänympärysihoa ärsyttämättä. Pidä lappua hetki silmän päällä ja pyyhkäise meikki kevyesti pois – älä hankaa!

Kokeiluun menevät nämäkin. Tarvetta tulee aina joskus tämmöisille erillisille silmänpuhdistusaineille silloin kun on ollut erityisen voimakkaat silmämeikit. Aina ne eivät tunnu lähtevän tavallisella kasvojenpuhdistusaineella, joten tällaisella lapulla voisi varmaan viimeistellä. Katsotaan…

LUMENE NORDIC SEDUCTION HUULIKIILTO

Hoitava ja kosteuttava huulikiilto antaa huulillesi kiiltoa ja väriä saaden huulesi näyttämään täyteläisemmiltä ja tuntumaan pehmeämmiltä. 

Mulle tuli todella kaunis vaaleanpunainen sävy ja testasinkin tätä heti, todella kiva huulikiilto. Yllätyin vain huulikiillon myyntihinnasta, sillä 18 euroa on minusta ihan kamalan paljon Lumenen huulikiillosta. Hyvä tämä kuitenkin on ja lähti heti käyttöön sillä sävy osui nappiin.

PEPSODENT LONG ACTIVE WHITE FRESH HAMMASTAHNA + TWININGS INFUSO TEE

Extrana boksissa oli vielä matkakokoinen hammastahna sekä Twiningsin uutuusteetä kolmea eri makua. Kivat lisät, käytän kyllä kaikki. Teet etenkin näytti todella herkullisilta eikä hammastahnakaan ole mikään turhake, sitä menee tasaisen tappavaan tahtiin aamuin, illoin ja joskus päivisinkin.

Mun lempituotteet Bette Box tammikuu 2018 paketista oli nämä kuvan tuotteet. Tuo shampoo, Lieracin seerumi, Lumenen huulikiilto ja Iberon ripsiharja miellyttivät eniten ja olivat ne mun mielestä kivoimmat jutut.

Innolla jään odottamaan ensi kuun pakettia, lupaukset on ainakin varsin mielenkiintoisia!

Blogini henkilökohtaisella alekoodilla ensimmäinen boxi hintaan 14,90e (norm. 18,90e/kk). 4 euron alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Koskee myös limited edition boxeja ja lahjatilauksia!

Alekoodi QUEENEVE voimassa 1.2. – 28.2.2018 ja tilaamaan pääset suoraan TÄSTÄ!

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Tykkäsin itse tammikuun boksista, suosikkeja oli shampoo ja simplen puhdistusliinat. Ilman tuota pitkäaikaistilaajalahjaa olisi kyllä jäänyt vähän vaisuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *