Hae
Queen of Eve

Bedroom inspiration

Look at these! I’m in love! Ihanan inspiroivia ja kauniita petauksia, oikein kutsuvia sellaisia. Tuonne haluaisi hypätä sekaan köllimään suihkunraikkaana hyvä kirja kädessä tai Frendit Netflixistä maratonina katsellen (olen koukuttunut taas siihen sarjaan ja katson vähintään pari jaksoa joka päivä!).

Yhteistyökumppanillani Elloksella on tällä hetkellä 20% alennus vuodevaatteista ja päiväpeitteistä. Suosittelen erityisesti tsekkaamaan ylemmissä kuvissakin näkyvän Premiun Quality -valikoiman! Kaikki kyseisen sarjan pussilakanasetit ovat todella laadukkaita ja ylellisiä, paksua ja pehmeää hotellilaatuista puuvillasatiinia. Mä olen ihan fiksoitunut niihin koska niissä käytetty vintagepesu antaa satiinille ihanan silkkimäisen pinnan. Nuo persikkaiset Conscious Choise -sarjan Tula-pussilakanat ovat myös aika suloiset vaikken yleensä kuviollisista lakanoista pidäkään, niissä on kuitenkin jotain söpöä!

Ihanista uusista pussilakanoista puheenollen… Ingridillä on karvanlähtöaika ja meillä koko koti pöllyää untuvaista chihunkarvaa, oma sänkyni pahimpana. En minä voi ilman niitä pieniä ja poloisia nukkua, ne on niin ihania petikavereita. Ole tässä nyt sitten tyylikäs, muodikas ja mitä vielä!

Muuten, tuollainen alimpien kuvien sänkykatos olisi mun unelma, ainakin aina silloin kun jokin romanttinen sisäinen hörhöni herää. Olisi aika ihana hankinta, rohkea!

Elloksella vuodevaatteet ja päiväpeitteet 20% alennuksessa 12.03.2018 saakka. Shoppailemaan vuodevaatevalikoimaan pääset suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Yksi kommentti

  1. ixonatyt kirjoitti:

    Malaga on kyllä hurmaava kaupunki. Sellainen johon voi aina vain palata kerta toisensa jälkeen. Teidän majoitus näyttää kivalta! Mutta kieltämättä nämä uudet avoimet kylppäriratkaisut on vähän erikoisia. :D Meillä oli viimeksi vähän samantyyppinen, ihan uudennäköinen kerrostaloasunto, jonka katolta löytyi vielä allaskin upeilla näkymillä. Monesti olen miettinyt paljonkohan maksaisi vuokrata tällainen asunto ihan vaikka kuukaudeksi Malagasta Kyllä olisi unelmaa,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *