Hae
Queen of Eve

Maanantai ja takki tyhjä

Ei vitsi että viikonloppu meni nopeesti

Jos mun ois tänään pitänyt tehdä heti aamusta jotain töitä niin olisin varmaan kuollut. Olo on jotenkin sellainen että mulla on ihan takki tyhjä. Viime ajat on olleet mun mittapuulla ihan kauheeta haipakkaa. Mä oon tykännyt asioista joita oon tehnyt ja mua useasti tapaavat ihmiset onkin sanoneet, että oon ollut poikkeuksellisen aktiivinen ja innokas. Mun silmissä on palanut ehkä hieman kateissakin ollut intohimo ja ilo syksyn hektistä työtilannetta kohtaan. Oon kuulemma kuin eri ihminen verrattuna esimerkiksi siihen, millainen lapamato olin kesällä. Pakko myöntää, mä olin flegmaattinen.

Mä en oo koskaan ollut tasainen suorittaja vaan mun työpanoksetkin perustuu selkeesti sellaisiin hetkittäisiin energiapiikkeihin. Jaksan tehdä hommia aina 2-4 tuntia kerrallaan, ihan maksimissaan kuusi, mutta sitäkin vain paristi viikossa. Mä voin tehdä päivän aikana helpostikin vaikka 16 tuntia töitä ja nykyään aika usein teenkin, mutta ne harvoin on yhteen putkeen. Mun työskentely on jaksottaista.

Tietyllä tapaa toi onkin just tosi hyvä juttu. Sitä olis takki tyhjä aika nopeasti jos paahtaisi kaikki päivät putkeen ihan sata lasissa. Ylipäätään luovuus ja sellainen boheemi luonne ei vaan sovi mihinkään tik-tak kellotukseen enkä mä voi ideoida juttuja ja muita kuin ne tulis ulos jostain koneesta. Ei kukko käskemällä laula. Just se että mä voin rytmittää itse omat puuhani on hyvä juttu ja antaa mulle paljon liikkumavaraa ja tilaa hengittää. Viimeisen puolentoista vuoden aikana on tosi hyvin tullut huomattua millaiset jutut työelämässä mulle sopii ja mitkä ei ja myös sen missä voisin kehittyä.

Takki tyhjä ja pää pyörällä kuin Haminan kaupunki

Tälle viikonlopulle mä taas suunnittelin etten tee mitään, mutta eihän se ihan niin mennyt. Vaikkei blogi päivittynytkään niin kaikkea sitä taas tuli suhattua ja nyt on pakko myöntää etten ehkä saanut levättyä. En ainakaan niin paljoa kuin olisi pitänyt. Mulla on hieman takki tyhjä ja siitä todisteena voisi pitää viime yön 12 tunnin unia. Se on aika paljon se, etenkin jos päätä särkee herätessä ja tuntuu että olis kännissä. Eikä ole edes yhtään levännyt olo.

Tällä mä en todellakaan tarkoita sitä, että mun pitäis jotenkin vähentää töitä, eikä ole varaakaan vähentää. Woman’s gotta do what woman’s gotta do. Mutta… Mä voisin ehkä haukata vähän enemmän raitista ilmaa välillä, tehdä taukojumppaa ja venytellä. Laittaa happipitoisuuden paremmalle tolalle ja veren kiertämään. Ja mun pitäis juoda enemmän vettä ja raikastua ja virkistyä. Ja syödä kunnolla. Tää on se mun heikkous ja sitten se vaikuttaa kaikkeen.

Viimeiset ajat FitFashionilla ja A-lehdillä alkaa olemaan käsillä. Eihän tässä ole enää kuin pari viikkoa ja sitten se on bye bye tälle ajanjaksolle elämässä. Eipä siis ihmekään, että töitä pitää paiskia ja ajatus harhailee jo ihan muualla. Katse on tiiviisti siellä uusissa tuulissa ja tulevaisuudessa. Ei menee enää kauaa kun on lupa kertoa munkin blogin tulevaisuudesta avoimesti. Viimeisiä viikkoja viedään!

I LOVE ME MESSULIPPUARVONTA VOL 2 INSTAGRAMISSA!

Ja vielä pukkaa lisää arvontaa! Toivottavasti ette kyllästy kun kahteen postaukseen peräkkäin tungen samaa asiaa, mutta joskus käy hieman tällä tavalla. I Love Me messuille on nyt arvottu blogin puolella 2kpl lippupaketti ja voittajan kommenttiin on vastattu edellisessä postauksessa, mutta jos onni meni ohi suun niin nyt on vielä toinen mahdollisuus. Arvon Instagram-tililläni @queenofeve toisen 2kpl lippupaketin joten kannattaa käydä osallistumassa. Arvonta tapahtuu ylläolevan IG-kuvan alla ja siihen on aikaa ottaa osaa keskiviikkoon 17.10.2018 klo 20 asti!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *