Hae
Queen of Eve

Lokakuun Bette Box kympillä

*Sisältää mainoslinkkejä

KABOOM!

No nyt on nimittäin tarjouksella paiskattu. Lokakuun Bette Box lähtee nimittäin kympillä. Siis ihan totta, 10 eurolla normaalin 18,90e sijaan. En viitsi vääntää tikusta asiaa tämän enempää vaan tulin ihan vain huutelemaan tämän tarjouksen ilmoille, onhan Bette Box mun pitkäaikainen yhteistyökumppani ja olen tilannut boksia jo useita vuosia. Lokakuun Bette Box sisältää jälleen myös meikkituotteen ja sen lisäksi boxiin on valittu hemmottelevia ihonhoitotuotteita syksyn viileneviä kelejä silmällä pitäen. Kokonaisuudessaan lokakuun Bette Box tulee koostumaan täysikokoisista tuotteista, uutuustuotteista ja bestsellereistä!

Koodilla LOKA10 lokakuun Bette Box lähtee lähes puoleen hintaan. Boksin voit tilata suoraan täältä! Alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa ja on voimassa 30.9.2018 asti, eli nyt kannattaa napata omasi jos olet miettinyt tilauksen aktivoimista!

Jos jokin muu boksi kiinnostaa tai sulle tulee jo boksi, niin mulla on myös toinen alennus olemassa. 

Tämän viikonlopun ajan Bette Box jatkoi vielä Superviikon tarjousta ja bokseista saa 5 euron alennuksen koodilla SUPERVIIKKO! Kantsii hyödyntää alennus ja pistää boksi tilaukseen vaikka lahjaksi jollekin (uskokaa tai älkää mut joulu on tulossa). Boksit saa ajastettua eikä ole pakko aloittaa heti ensi kuusta, mutta alennus on voimassa vain 30.9.2018 saakka. Alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia, määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa, lahjatilauksia ja myös Limited Edition Sensai Boxia ja Miesten Boxia. Tilauksen pääset tekemään suoraan täältä!

Mun edellisen boksin sisällön voit tsekata tästä postauksesta!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.