Hae
Queen of Eve

Vältä joulun lahjastressi

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulu se tulla jolkottaa ja reilun viikon päästä on aatto

Useimmille ihmisille iskee viimeistään nyt tulevalla viikolla se ahdistava lahjastressi ja tuskaillaan jo valmiiksi kaupoilla juoksemista ja päätöntä haahuilua jouluruuhkissa. Pahin lahjastressi on niillä ketkä ovat niin kiireisiä etteivät ole pystyneet ennakoimaan ajoissa, sekä niillä keiden mielikuvitus ei riitä lahjojen hankitaan. Sitä huomataan pyörivänsä viimeisenä päivänä ennen aattoa paniikissa jouluostoksilla tietämättä yhtään mitä hankkia ja tietysti lahjoja pitäisi ostaa koko suvulle.

Itse olen lopettanut kaupoilla kiertelyn jo useampi vuosi sitten

Lahjastressi ei ole piinannut minua koskaan, sillä olen aina tiennyt mitä kellekin ostaa ja voin jopa sanoa nauttivani lahjojen ostamisesta. Se mistä en kuitenkaan nauti on tuntikausien kaupoilla pyöriminen ja ruuhkissa jonottaminen. Mä vihaan sitä. Niinpä mä olenkin jo useita vuosia tilannut vähintään 50% joululahjoista nettikaupoista ja sitten puolet kaupoista, muutamaan normikauppaan täsmäiskun tehden. Näin lahjastressi vältetään ainakin mun kohdalla.

LAHJAT EI OLE JOULUN TÄRKEIN ASIA

Joskus tältä ehkä tuntui, muttei enää näin aikuisempana. Musta on kiva hankkia lahjoja läheisille, mutten enää vuosiin ole tuhlannut tuhansia joululahjoihin. Joskus on lähtenyt lapasesta tuo joululahjojen shoppailu ja parisuhteessa ollessa mun on todella vaikea rajoittaa lahjojen määrää kumppanille. Nykyään ostan muutamia lahjoja vanhemmilleni yksittäin ja muutaman heille yhteisesti. Sitten lisäksi muutamalle ystävälle yhdet lahjat. Pysyn siis kohtuudessa.

Tärkein on tunnelma

Mulle joulussa nykyään on tärkeintä se tunnelma, yhdessä vietetty aika ja hyvä jouluruoka. Mä pidän lähes kaikesta, paitsi en porkkanalaatikosta, silleistä, rosollista ja lipeäkalasta. Onneksi tuota lipeäkalaa meillä ei syö kukaan niin ei tarvitse sitä haistella joulupöydässä, haha.

Jouluostokset ehtii vielä hyvin tehdä verkkokaupassa

Nyt olen pysynyt kohtuudessa enkä muutenkaan stressaa joululahjojen hankinnasta. Olen tilannut muutamista eri verkkokaupoista joululahjoja ja vieläkin ehtii oikein hyvin. Mm. Elloksella on laajat valikoimat niin lapsille, naisille kuin miehillekin ja kaikenlaista aina kodin tavaroista elektroniikkaan ja kosmetiikkaan. Nettikaupat on aina auki ja sitä voi shoppailla vaikka keskellä yötä. Ei ole ruuhkaa, ei virtaa hiki eikä väsy jalat eikä selkää kutita.

Elloksen huimat joululahja – alennukset ovat voimassa ja vielä ehdit hankkia lahjat verkkokaupasta!

X-MAS DEALS jopa 40% alennusta vaatteista (voimassa 16.12 asti) ja jopa 50% alennusta sisustuksesta (voimassa 18.12 asti).

Tilaa 17.12. mennessä, niin saat tuotteet jouluksi.  ❤  Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää  ❤  Osta helposti laskulla, maksa vasta tammikuun lopussa!

Parhaat joululahjat miehille

Hyvää inspiraatiota miesten lahjoihin löydät suoraan täältä! Tuhansien eri miestentuotteiden joukosta on valittu noin 400 eri vaihtoehtoa siististi listattuna kuvien kera. On tohveleita, kylpytakkeja, tuoksusettejä, miesten elektroniikkaa ym. Hyviä bongauksia ja ihanasti aseteltetuja kollaaseja josta on helppo poimia mieluisat lahjat!

Parhaat joululahjat naisille

Hyvää inspiraatiota naisten lahjoihin löydät suoraan täältä! Tuhansien eri naistentuotteiden joukosta on valittu yli 600 eri vaihtoehtoa siististi listattuna kuvien kera. Laukkuja, kenkiä, vaatteita, kosmetiikkaa, kaikkea ihanaa! Hyviä bongauksia ja ihanasti aseteltetuja kollaaseja josta on helppo poimia mieluisat lahjat!

Parhaat joululahjat lapsille

Hyvää inspiraatiota lasten lahjoihin löydät suoraan täältä! Lukuisten eri lastentuotteiden joukosta on valittu vajaa 200 eri vaihtoehtoa siististi listattuna kuvien kera. Vaatteita, leluja, pelejä ja kaikkea kivaa! Hyviä bongauksia ja ihanasti aseteltetuja kollaaseja josta on helppo poimia mieluisat lahjat!

Parhaat joulalahjaideat kaikille

Kaikille sopivia kodin lahjaideoita löydät suoraan täältä! Noin 400 eri tuotetta listattuna kuvien kera aina pyyhkeistä liinavaatteisiin ja keittiötarvikkeisiin sekä piensisustukseen. Myös elektroniikkaa ja muuta mielenkiintoista, pienestä budjetista suurempaan!

Koko Elloksen valikoimaan pääset suoraan TÄSTÄ!

Nyt on siis vielä pari päivää aikaa välttää joulun pahin lahjastressi ja hoitaa ostokset verkkokaupoissa. Tätä ei kannata missata jos kaupoilla pyörimiseen ei ole aikaa eikä mielenkiintoa ja verkkokaupoissa on aina myös mahdollisuus ostaa laskulle ja maksaa vasta joulun jälkeen tai osissa.

Rentoja shoppailuhetkiä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *