Hae
Queen of Eve

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus

Viimeinen tsäänssi on itseasiassa nyt – Arvonta ja alennus päättyy tänään!

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus ja nyt alkaa mahikset loppua, ihan niin kuin tää pääsiäinenkin vetelee viimeisiään. Huomenna se ois taas arki edessä, mutta hei, huomattavasti lyhyempänä! Mulla alkaa tää vajaa neljän päivän työviikko ihan mukavissa merkeissä sillä huomenna on vain nelisen tuntia duunia ja sen jälkeen muuta puuhaa. Nice! Toisaalta… ei ehkä pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa. Salee viikosta tulee joku superrankka sitten jollain muulla tavalla. Aargh! (Okei, ei maalailla piruja seinille).

En tiedä pitäiskö mua jotenkin nolottaa se että mä en oo tehnyt pääsiäislomalla yhtään mitään, mutta fakta on että en tosiaan oo tehnyt yhtään mitään. Musta on ollut jotenkin ihan tosi ihanaa vain olla ja möllöttää ja jos rehellisiä ollaan niin me ollaan maattu koirien kanssa kilpaa täkkien seassa. Oon vaan pötkötellyt, nettishoppaillut, lukenut blogeja ja katsonut youtubea, lenkkeillyt ulkona, käynyt porukoilla pääsiäisaterialla ja sen sellaista. Käytännössä juurikaan mitään pakollista ohjelmaa ei oo ollut ja se on ollut ihanaa.

Blogissa on voimassa Models Own meikkisetin arvonta postauksessa Raikas kevätmeikki joten käyppä kommentoimassa ja osallistumassa! Tänään saa myös Oletkaunis.fi kauneuden verkkokaupasta -10% alennusta Models Own kosmetiikkasarjan tuotteista, eli kantsii hyödyntää.

Pääsiäinen on ollut tarjousta tarjouksen perään

Enkä mä tällä tarkoita vain nettikauppojen alennuksia, arvontoja ja muita spesiaalijuttuja, vaan ihan muitakin elämän osa-alueita. Mä sain jopa tarjouksen sellaisesta kuuluisasta pääsiäismunasta, olisi ollut Instagramin puolella tarjolla, tai ainakin näin yksityisviestillä mulle kerrottiin.

Skippasin kyllä tuon tarjouksen ja munahommat on jääneet vähiin muutenkin. Yhden Kinderin olen syönyt, Mignonit oli loppuunmyyty. Nyyh. Ei sinänsä kyllä oo kauheen yllättävää että miehet turvautuu pääsiäisenä näihin muna-läppiin. Eihän se väärin oo…

Bette Box tarjous vain tänään 12,90e (norm. 16,90e)

Tänään 17.04. toimii viimeistä päivää mun henkilökohtainen alennuskoodi Bette Boxiin, jolla ekan boksin saa 12,90e hinnalla eli eksklusiivisella -4e alennuksella (norm. 16,90e). Jos siis olet harkinnut boksin tilaamista niin nyt kannattaa kokeilla, tällaisella hinnalla tuota boksia ei todellakaan saa yhtään mistään :)

Mä oon saanut boksista ihan hirveesti suosikkeja ja lempparijuttuja lähiaikoina, ja jokaisesta boksista on tullut tuotteita mitä en olisi muuten tajunnut kokeilla, ja noussut sitten myös useita luottotuotteita. Huhtikuun Bette Box* sisällön pääset tsekkaamaan aiemmasta postauksesta.

Alekoodilla EASTERQUEENsaa 4 euron alennuksen kaikista tilauksista (jatkuva, 3 kk ja 6 kk määräaikainen sekä Miesten box ja Green box). Esim. perinteisen Bette Boxin hinta on alennuksen jälkeen vain 12,90e (normaalisti 16,90e). Koskee myös lahjatilauksia. Voimassa 17.4.2017 asti joten kannattaa toimia pikaisesti!

Bette Box on hyvä idea vaikka äitienpäivälahjaksi! Tilaamaan pääset tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.