Hae
Queen of Eve

Taisteluni suklaata ja sipsejä vastaan

dav

Tällä hetkellä fiilikset on samat kuin koirallani Ingridillä: koko ajan herkkuja norkoilemassa. Hehkutin aiemmin että kevättalven 40 päivää ilman sipsiä ja suklaata oli varsin piis öf keik, mutta tämä minun 30 päivän totaalikieltoni ei olekaan yhtä helppo nakki.

Sisäiset demonini yrittävät koko ajan houkutella ostamaan suolaisia herkkuja ja kuolaan sipsihyllyjen edessä yrittäen keksiä tekosyitä miksi voisin ostaa ja poiketa tästä suunnitelmastani. Eilenkin kaupassa huomasin sattumalta jotain uutuusnaksuja joita himoitsin heti, olisihan mun ollut pakko saada kokeilla! Vaan ei. En sortunut.

Mikä lie siinä nyt onkaan että nälän tullessa ensimmäinen ajatus on että saisinpa syödä suklaapatukan? Aijai, nyt pitää taistella!

dav
Mulla oli eilen kova herkkuhimo ja teki mieli napostella jotain. Halusin syödä jotain sellaista hyvää herkkua jota saan hetken aikaa lappoa kitusiini ja josta tulee tunne että saan syötyä sitä hyvää tarpeeksi. Onnekseni olin varautunut tällaiseen ja ostanut kotiin kasan banaaneja, kiivejä, viinirypäleitä ja kotimaisia mansikoita (pirun kalliita, pieni laatikko 5 euroa!).

Lisäksi olisi ollut vielä cashew-pähkinöitä ja leipäjuustoa, mutta päätin syödä vain hedelemiä ja kulhollinen upposikin nopeasti. Paljon parempi vaihtoehto kuin se suklaapatukka (tai pari).

Tahdonvoima koetuksella, mutta mä aion pitää pääni :)

Ps: Kannattaa tsekata edellisestä postistani Elloksen alennukset, tarjolla lisäalennus jo alennetuista tuotteista ja 20% myös normaalihintaisista tuotteista :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

3 kommenttia

  1. Rose kirjoitti:

    Siitä se lähtee, paremmista valinnoista jotka johtavat parempaan oloon! Itselläkin kohta 2vkoa ilman sokeria ja ei tee enää edes niin miel mitään karkkeja tms. Itse tehdyt ”sipsit” ovat myös hyviä! Leikkaa juustohöylällä ohuita siivuja perunasta ja laita kulhoon johon haluamasi mausteet ja pieni määrä öljyä, sekoita tasaisesti kaikkiin. Sitten vaan pellille kaikki erilleen (ei päällekkäin) ja uuniin lämpö n. 225c, kiertoilma. Kannaattaa tarkkailla kokoajan, voivat kärähtää ihan viidessö minuutissa edellisestä tsekkaukseta! Anna siivujen kuitenkin hieman ruskistua.

  2. JK kirjoitti:

    Mikä ihana ilme Ingridillä tossa kuvassa, hän on ihan hypnotisoitunut tuosta pöperöstä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.