Hae
Queen of Eve

Espanjalaiset miehet, siis wow!

Espanjalaiset miehet

Jose, Juan, Carlos, Javier, Antonio, Fernando, Miguel, Pedro, Nacho, Eduardo, Roberto ja Manuel löytyvät Tinder-matcheistani, useammat näistä nimistä moneen kertaan niiden ollessa ilmeisen suosittuja espanjalaisia miesten nimiä. Tinder Espanjassa on ollut ensimmäisen parin viikon aikana varsin erilainen kokemus kuin Suomessa. Näkyvin ero on varmasti matchien määrä joka on yllättänyt minut. Pidän huomattavasti suuremmasta osasta miehiä ja ihme ja kumma, he pitävä minusta! Täällä Espanjassa 95% miehistä keistä pidän ovat matchejani, Suomessa sama luku on huomattavasti pienempi, ehkä noin 50% luokkaa. Se tuntuu hassulta kun voi niin monia miehiä svaipata oikealle ja samalla saa huomata, että jee me ollaan match!

Mitä kaikkea olen tämän parin viikon aikana voinut päätellä?

Espanjalaiset miehet ovat pääsääntöisesti hyvin komeita, monen kohdalla totean ”wow!” kun Suomessa puolestaan ulkonäöllään säväyttää noin 1/100 miehestä.

Espanjalaiset miehet ovat todella aktiivisia keskustelemaan ja tekevät rohkeasti ja nopeasti aloitteita. Espanjalaiset miehet pyytävät nopeasti treffeille, drinkeille, ulos jne. Haluavat tavata ja jutella.

Espanjalaiset miehet osaavat antaa kehuja ja vaikuttavat aidosti kiinnostuneilta tutustumaan ja viemään tilannetta eteenpäin päämäärätietoisesti. Tämä on ollut suurin kompastuskivi omassa Tinderin käytössäni Suomessa: Matchikään ei lupaa minkäänlaista keskustelua tai vastausta, tai jos sellaista syntyy saattaa keskustelu olla todella hidastempoista/yksipuolista/mihinkään johtamatonta.

Espanjalaiset miehet tuntuvat selkeästi matchaavan naisten kanssa keistä he aidosti ovat kiinnostuneita ja tekevät nopeasti siirtonsa, tämä on tyyli jota itse harrastan joten arvostan tätä suuresti vastapuolessa.

Ihan hauskaa vaihtelua siihen normaaliin arkeen

Täällä myös Tinderin ulkopuolella olen saanut aika paljon ”seuraajia” ja ehkäpä jopa jonkun sortin faneja joka itseäni hieman huvittaa. Instagramin puolella yksityisviestejä pukkaa ja Instagram stoorejani katsotaan ahkerasti, niihin vastataan ja niihin reagoidaan, jotkut jopa liiankin innokkaasti kun tuntuu, että IG piipittää jatkuvasti jonkinlaista sydänviestiä ja hymiötä. Hermosa! Välillä olen jo miettinyt uskallanko tägätä itseäni eri paikkoihin kun kohta joku liian innokas kosija tärähtää paikan päälle kutsumatta. Sellaistakin varmaan voi tapahtua, koska tavat ja kulttuuri ovat täällä erilaisia.

Koska kuitenkin olen hieman hitaasti syttyvää sorttia, on tällainen vauhdikas meno ja tunteikas lähestyminen myöskin outoa itselleni, enkä ihan meinaa ehtiä mukaan. Mua harmittaa jo nyt, että siinä missä olen huomannut että espanjalaiset miehet ovat hurmaavia, on mulla aika loppumassa kesken vaikka reissu on vasta puolessa välissä. Jonkun heittäytyvämmän persoonan ollessa kyseessä voisi kuukauden reissussa mennä jo vaikka naimisiin, mutta itselleni tämä aika ei oikein riitä. Tekisi mieli jatkaa reissua koko kesän yli, hakea koirat Suomesta mukaan ja asettua Espanjaan etsimään sitä todellista rakkautta. Haha. Tai ei nyt etsimään, mutta jotenkin vaikuttaa, että tämmöisellä tyylillä se pariutuminen on huomattavasti todennäköisempää kuin mitä tähän mennessä on ollut.

No, ehkä tämä aurinko ja helle on pehmentänyt mun pään, mutta kaverit jo tuossa vitsailivat, että voivat hyvin nähdä tilanteen parin vuoden kuluttua. Silloin tänne tullaan minun luokseni kylään ja avaan ihanan espanjalaisen huvilani portit uima-altaalle jonka ympärillä kymmenet chihuahuat juoksevat. Nimeni on siinä vaiheessa Mariia Eveliina Gomez Lopez Flores Martinez Gonzalez!

Jos haluat seurata matkaani ja meininkiä niin pysy kuulolla blogissa ja siirry virtuaalisesti Espanjaan mun Instagram Storyissä. Eli laitappa queenofeve seurantaan!

Kuvat ilmainen kuvapankki Unsplash

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

 

10 kommenttia

 1. Emmah kirjoitti:

  Tääpä oli positiivinen yllätys! Mites josejen ja jesusten englanninkieli muuten sujuu? Itsehän sinuna tuskin paluulippua Suomeen edes käyttäisin, paitsi ne koirat hakemaan :) Mun tätini on asunut n. 90-luvulta lähtien Espanjassa ja ymmärrän kyllä hyvin.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Englanti sujuu Joseilla ja Juaneilla vaihtelevasti. Osa osaa yhtä hyvin kuin suomalaisetkin, osa kohtalaisesti ja muutamat heikosti. Yhden kanssa oon jutellut google translatorin avulla kun hänellä niin kehno kielitaito mut pääosin ei valittamista. Varmaan mun enkunkielinen profiilikin jo kertoo monelle sen ettei kannata pelkällä espanjalla yrittää. Mut hei, rakkauden kielihän on universaali, lol ;D

 2. ellie kirjoitti:

  Kiva kuulla :) Espanjalaiset on komeita ja sosiaalisia. Itse sinkkuna käytin Tinderiä Kreikassa, Italiassa, Tanskassa, Saksassa ainakin. Sen huomaa kyllä että etelän miehet osaavat naisten huomioimisen ja pitää ohjat käsissä. Siitä pidän. Toki näissä kaikissa maissa Tinder lauloi itselläni huomattavasti enemmän kuin Suomessa (en pääasiassa syty suomalaisista miehistä), mutta aktiivisimmat olivat juurikin kreikkalaiset ja italialaiset. Uskon että myös erilainen kulttuuritausta koetaan usein kiinnostavana, ja sitähän se on :). Jos sä löydät sieltä jonkun ihanan Roberton, niin ainahan sitä voi katsella jos näkisi uudestaan – kannattaa elää hetkessä eikä murehtia sitä, onko jutuilla jatkoa vai ei :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Huomioiminen on kyllä kivaa. On hienoa kerrankin olla saajana eikä vain antajana :) Mä en ole Tinderiä selannut kovinkaan aktiivisesti koska on jo liikaa matcheja. Ei viitsi keräillä turhaan hirveää määrää jos ei ehdi sitten jutella. Ehkä vikoina pv pitää selata hulluna, saa sitten tuotua tuliaisiksi uusia mätsejä :D

 3. Terhi kirjoitti:

  Espanja on onneks iiseimmästä päästä kieliä, joten ei muuta kuin rohkeasti hablaamaan ja harjoittelemaan. Siinä ne kielimuuritkin sitten pikkuhiljaa murenee. :)

 4. Jusa kirjoitti:

  Sama juttu myös naisten osalta – Euroopasta löytää huomattavasti kotimaamme naisväestöstä poikkeavaa, naisellista osastoa joiden päätä eivät ole sekoittaneet jatkuvat puheet urasta saati tasa-arvosta.

 5. Rakkaudenetsijä kirjoitti:

  Wow???? oon itte menossa Kreikkaan ja näköjään on tiedossa ainakin muutamat Tinder treffit. Itseäkään ei oikein iske tämä Suomen kulttuuri jossa keskustelut tyrehtyy melkein heti. Mutta kiitos tästä nyt ainakin tiedän että tästä reissusta on tulossa jännittävä ?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kreikassa on ihan varmasti komeita miehiä, ja onhan niitä Suomessakin ja koko maailma täynnä. Eri asia onkin saako kukaan mitään aikaiseksi, etelässä naisten hurmaamiseen panostetaan ehkä piirun verran enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.