Hae
Queen of Eve

Hymyilen just sulle!

Vuoden parhaan perjantain jälkeen on hyvä jatkaa siirappisella sunnuntailla. Mun päässä pyörii just nyt kaikki ne kliseiset instaquotet missä sanotaan että ”happy girls are the prettiest” ja ”smile is the best makeup” , ja mä tosiaan olen tänään levollinen, rauhallinen, onnellinen ja hymyilevä. Ihan tosi makee fiilis!

Palatakseni takaisin siihen aiempaan sairaslomaan, ahdistuneisuuteen ja uupumukseen niin tuntuu että siitä on vuosia. Ihmetyttää oikein miten ihminen voikaan mennä niin romuksi kuin hetkellisesti menin, koska nyt olotila on ihan erilainen. Töihinkin on kiva mennä (toki en menisi jos lotossa voittaisin) ja tuntuu että asiat sujuu normaalisti, ellei jopa normaalia paremmin. Oon ollut työelämässä oikeastaan aika tuloksekas ja se on tuonut lisää sellaista onnistumisen fiilistä ja lisännyt työn mielekkyyttä! Toki mulla on vielä asioita jotka eivät ollenkaan ole kohdallaan: liikuntaa ei vaan millään meinaa saada takaisin arkirytmiin ja syömisten kanssa on paljon haasteita. Pääasia kuitenkin on että yksi asia kerrallaan tai yleensäkin vähän kerrallaan yrittää järjestellä asioita kohdilleen, kyllä ne siitä alkaa menemään.

Hirveen pienistä asioista sitä voi iloita nyt, kun aiemmin pienetkin vastoinkäymiset aiheutti hermoromahduksen ja voiveitsen tippuminen lattialle saattoi katkaista kamelin selän. Nyt mä iloitsen jostain typerästä viinikaapista, uudesta jääpakastinkaapista ja mikrosta, tai siitä että löysin mun ainoan punaisen huulipunan ja sipaisin sitä huuliin, ja hei, se näyttää tosi kivalta mulla! Mun hymy ei oo ehkä mikään missihymy jossa suu leviää viimeisiin poskihampaisiin asti mutta kyllä tääkin ajaa asiansa :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

  1. Ea kirjoitti:

    Ihans hymy :)

  2. Yön kukku kirjoitti:

    Onnen hetkellä ei saa unohtaa tuskaa ja etenkään tuskan hetkellä onnea (koska silloin olet hukassa)!

  3. Miia kirjoitti:

    Korjataan hieman. ? Sun hymy ei ole missihymy…eli toisinsanoen sun hymy on aito, kaunis ja ulottuu silmiin asti. Missihymy ei ole ja sitäpaitsi missihymy sattuu poskilihaksiin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *