Hae
Queen of Eve

Rahaa palaa – Onni tulee materiasta?

Rahaa palaa – I’mma material girl

Päädyin tänä aamuna selailemaan tietokoneeltani kuva-albumeita, ja löysin paljon kauniita kuvia tavaroista ja asioista. Mietin että kuvat ovat tosi kivoja ja varmasti joitain ihmisiä inspiroivia, mutta miksi niitä otetaan, todistuksena omasta statuksesta? Esitellään omia saavutuksia?

Mulla on paljon kuvia ylellisistä asioista, tuoksuista, laukuista, sisustusesineistä, matkoista. Hienostelevia ruokia, kuolevaksi ostettuja leikkokukkia, kynttiläasetelmia.

Mulla oli elämässä aika jolloin halusin käyttää vain selektiivistä kosmetiikkaa. Mulle oli tärkeää mitä merkkiä mikäkin on. Chanel, Dior, Yves Saint Laurent. Ne loi mulle arkeen ylellisyyttä, sellaisen aseman jossa halusin elää.

Oli ihanaa käyttää kalliita asioita ja tavaroita. Nautin siitä että olin panostanut johonkin arvokkaaseen hankintaan. Nimellä oli väliä.

Kun sain ostettua asioita se toi mulle onnea. Mulle riitti että omistin jotain kallista.

Image is everything

Oli ihanaa käyttää Louis Vuittonin huivia sekä kantaa Dolce & Gabbanaa olalla ja juoda vain kallista shampanjaa designlasista. Se toi arkeen luksusta, toisin kuin S-marketin halpislonkero ja Seppälän parinkympin käsiveska.

Ostamalla asioita ostin itselleni myös statuksen ja paikan maailmassa. Tällainen minä olen ja tätä minä edustan.

Rakastan kauniita asioita, niitä kuolevia kukkia jotka saan pysymään korkeintaan viikon elossa, ja millä rahalla olisi voinut ostaa halpoja nakkeja ja makaroneja.

Monet pienet mutta hinnakkaat asiat ovat arjen ylellisyyksiä ja tuovat mulle hitusen onnea, mutta loppujen lopuksi mun onnessa on aika paljon muutakin takana. Elämä ei ole yhtä luksus-sviitissa asumista ja pelkkää unelmoimista.

Mä haluaisin vain kirjoittaa blogia ja matkustella, ottaa vaahtokylvyn joka päivä poreammeessa. Juoda kaakaota valkoisissa lakanoissa ja näppäillä läppäriä Monacon satamassa jahtini kannella lekotellessa.

Päivän haastavin tehtävä olisi asusteiden valitseminen ja se, että miettii minne tällä kertaa lähtisi lounaalle shoppailemisen ja hierontojen väliaikana, mutta se ei oo todellista, mun elämässä on paljon sitä tavallista arkea.

Loppujen lopuksi olen tullut siihen tulokseen että vaikka mä rakastankin kalliita ja kauniita asioita, niin ne ei todellakaan ole niitä asioita jotka tekee mut onnelliseksi.

Ne piristää mua ja tuo hyvää mieltä, on ihana elää elämää jossa toisinaan on mahdollisuus arjen ylellisyyksiin, muttei se elämä todellakaan ole bling blingiä.

Ensisijaisesti mulle tärkeintä on äitini ja isäpuoleni, läheiset ystävät ja koirani. Se että mulla on jokainen raaja tallella, en ole halvaantunut, en ole koditon, minulla ei ole tappavaa aivokasvainta. Olen saanut elää vuosikausia hyvää elämää kun monella muulla sen on katkaissut jo vuosikausia sitten jokin sairaus tai tragedia.

Se että on joku joka kuuntelee ja haluaa jutella. Joku joka tulee sairaalaan katsomaan jos olisin sairaana. Se että joku tukee mua vaikeina aikoina.

Aion jatkossakin ostaa niitä ihania asioita sillä ne tuovat mulle iloa, mutta nykyään annan paljon enemmän arvoa asioille joita ei rahalla saa, ja jotka helposti unohtuu taka-alalle. Aito onni tulee mun elämässä ihan jostain muualta.

Mikä tekee sut onnelliseksi? Saatko iloa rahasta ja materiasta?

Lue myös Loppu masennukselle ja synkkyydelle sekä Yli sata kiloa naiseutta

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *