Hae
Queen of Eve

Raikas kevätmeikki (+arvonta/alennuskoodi)

Tuotteet saatu blogin kautta / Yhteistyössä Oletkaunis.fi

Kevätmeikki by Models Own

Nyt huhtikuussa voi jo viimeistään alkaa virittäytymään kevääseen ja piristää lookkia raikkaan sävyisillä kevätmeikeillä. Mikäli normaalisti ei mitään pirtsakoita värejä tule käytettyä meikissä, on mun mielestä kevät ja kesä paras aika siihen. Syksyllä ja talvella taas sitten turvallisesti tummaa tai nudea, mutta nyt voi hieman hullutella kirkkaampien värien kanssa.

Oletkaunis.fi on kauneuden verkkokauppa joka maahantuo mm. Models Own merkkiä. Englantilainen Models  Own on brändinä värikäs, hauska ja vallankumouksellinen meikkisarja. Sarja ammentaa inspiraationsa muotinäytöksistä, katutyyleistä ja sosiaalisen median kauneusvaikuttajista. Kirjavasta joukosta on syntynyt värikosmetiikkasarja, joka hehkuu kaikissa sateenkaaren väreissä aina räikeistä ja näyttävistä pigmenteistä, pehmeisiin ja hempeisiin sävyihin. Mulla on testissä nyt molempia, sekä räikeää että näyttävää väriä että sitä perinteistä pehmeää ja hempeää.

Models Own ei ota meikkausta turhan vakavasti kuten en minäkään, sehän olisi tylsää ja tasaista. Sen sijaan, Models Own uskoo hauskaan, vauhdikkaaseen ja trendikkääseen kosmetiikkaan, joka rohkaisee uhmaamaan sääntöjä sekä toteuttamaan villeimpiäkin ideoita. Vain mielikuvitus on rajana! That’s my style!

Huulipunilla hulluttelua

Sain blogini kautta testiin Models Ownin tuotteita toiveideni mukaan. Meikin suhteen olen yleensä aika uskollinen nudeille silmämeikeille ja käytän aika rajallisesti luomivärisävyjä, niissä en jotenkin osaa hullutella. Ehkä kyse on enemmänkin taidon puutteesta? En vain osaa meikata silmiä muuten kuin näyttävillä rajauksilla ja ripsillä, ja luomivärit valitsen suhteellisen neutraalein värein enkä lähde revittelemään sen kummemmin.

Huulipunien kanssa on kuitenkin helppo hullutella ja kokeilla jotain muutakin, ja niinpä valitsin testiin Models Own merkin Lix-sarjasta kaksi voimakkaan sävyistä mattahuulilakkaa.

Coral Fresh

Sävy Coral Fresh on ihana mintun tuoksuinen (ja myös mintunraikkaalle huulilla tuntuva) mattahuulilakka, joka kuivuu nopeasti eikä jätä huulille tahmaista tunnetta. Käytän paljon erilaisia mattahuulipunia ja pääasiassa juuri nestemäisessä muodossa, joten kokemusta on useasta eri merkistä ja tuotesarjoista. Kaiken kehumisen lisäksi Lix-sarjan huulipunilla on hintaa vain 12,95e joka on mielestäni varsin kohtuullinen hinta hyvästä mattahuulipunasta.

Voin antaa tälle huulipunalle täydet 10 pistettä levittyvyydestään, tasaisesta tuloksesta, nopeasta kuivumisesta ja tahmattomuudesta, sekä siitä että tuote pysyy todella hyvin huulilla. Itseasiassa tämä ei tuntunut poistuvan kovin hyvin edes normaaleilla meikinpuhdistusliinoilla, vaan kaipaa hieman öljymäistä tuotetta irrotakseen kunnolla.

Purple Mint

Huulipuna sävyssä Purple Mint oli ihan super ihana! En oikein osaa sanoa kumpi näistä on lempparini, ehkä tämä? Mulle ominaisempi kylmä sävy mutta todella räväkkä! Mä ihastuin molempiin sävyihin ja mitä todennäköisemmin haluan testata paria muutakin sarjan sävyä, mutta jotenkin tämä violetti oli ihan Oh My Gosh!

Koostumus, tuoksu ja pysyvyys tässä sävyssä täsmää täysin korallinväriseen punaan, joten ainakin näiden kahden sävyn osalta tuote on todella toimiva. Kokeneemmat mattapunien ystävät varmasti tietävätkin että saman valmistajan eri sävyjen välillä voi olla eroja niin pigmentin kuin kestävyyden suhteen, mutta nämä ovat ainakin ihan 1:1 toistensa kanssa.

Päivitin profiilikuvani Facebookkiin kyseistä huulipunaa huulilla, ja sain välittömästi kasan kyselyjä ja kehuja meikistäni. Tämä siis todellakin toimii katseenkerääjänä positiivisessa mielessä.

Models Own luomiväripaletit

Tuotemerkiltä löytyy reippaasti eri sävyillä varustettuja luomiväripaletteja varsin kohtuullisella hinnalla, mutta kuten jo tekstini alussa mainitsin: olen itse hieman rauhallisempi testailija silmämeikissä. Näin ollen valitsinkin itselleni kokeiltavaksi Barely There nimisen paletin jonka hinta on 24,95e. Models Ownin meikkipaletteja löytyy Oletkaunis.fi -sivustolta ainakin sen kymmenen erilaista, joten jokaiselle on varmasti omansa.

Neutraalit nudet

Mulle tosiaan nämä nudet ovat helpoimpia silmämeikin osalta, sillä kikkailen näyttävyydellä lähinnä ripsien ja rajauksien suhteen. Tykkään käyttää luomivärejä mattana ja helmiäisenä, jopa runsaalla glitterillä ja kiillolla, mutta olen huono käyttämään mitään voimakkaita värejä (ellei mustaa lasketa). Ehkä se on myös jonkinlaista tasapainottelua: jos huulissa on voimakas väri, on silmien ehkä hyvä olla hieman neutraalimmalla värillä meikatut. Toisaalta, kukas sen määrää? Kukin meikatkoon miten haluaa.

Tässä Barely There -paletissa on kivasti sekä normaaleja mattavärejä että helmiäishohtavia näyttävämpiä sävyjä. Niitä miksaamalla saa jokainen varmasti kaipaamansa lookin joko hillitymmästä hieman näyttävämpään!

Highlight to the Moon! (And back?)

Highlightereiden suhteen musta on tullut ihan mahdoton. En tiedä onko Henry Harjusola vai Jeffree Star ollut se suurin innoittaja, mutta nykyään tuntuu etten pysty olemaan edes arkimeikissä ilman hailaitteria. Tykkään että valo osuu tietyissä kulmissa mun poskipäihin ja saan ne poppaamaan kunnolla. Tekee todella paljon kokonaislookkiin!

Models Ownin Sculpt & Glow -sarjan highlighter sävyssä Peach Pearl (11,95e) oli valintani arkikäyttöön nuden silmämeikin kaveriksi, ja oli kyllä ihan nappivalinta. Tällä saa nätisti hehkua poskipäille ja homman pysymään hanskassa, mutta kerrostamalla tuotetta voi lähteä tuolle highlight whore -linjalle jos vain haluaa.

Models Own summa summarum

Kaiken kaikkiaan tämän testauksen perusteella koin että Models Ownilla on todella kivoja tuotteita, ja kaikista näistä testaamistani tuli kertaheitolla mun lemppareita. Tykkään tosi paljon niin luomiväripaletista kuin highlighterista, ja noista ihanista mattahuulilakoista.

ARVONTA JA ALENNUSKOODI

Sain Oletkaunis.fi sivustolta teille alennuskoodin jolla saatte 10-17.04.2017 (eli pääsiäisen loppuun asti) 10% alennusta kaikesta Models Own merkin kosmetiikasta koodilla queenofeve ja tämän lisäksi arvon yhdelle onnekkaalle lukijalle juuri tämän samaisen valitsemani setin kunhan kommentoitte postausta.

Kommentointiin on aikaa saman verran kuin alennukseen, eli 17.04 maanantai-iltaan asti. Muistattehan jättää toimivan sähköpostiosoitteen kommentoinnin yhteydessä (ei näy muille lukijoille) jotta saan yhteyden mikäli voitto osuu kohdalle.

Shoppailemaan Oletkaunis.fi verkkokauppaan pääset täältä! Valikoimissaan heillä on yli kolmekymmentä tuotemerkkiä aina huippubrändi Jeffree Starista Naobayhin ja Real Techniquesiin.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

66 kommenttia

  1. Elisa kirjoitti:

    Mukana!

  2. pimassou kirjoitti:

    Ihanat meikit! Osallistun keväiseen arvontaan. :)

  3. Aada kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! :)

  4. Katariina kirjoitti:

    Ihania ja mukana! :)

  5. Xox kirjoitti:

    Violetti huulilakka on ihana! Mukana arvonnassa :)

  6. Lauru kirjoitti:

    Mukana ollaan

  7. ida kirjoitti:

    Mukana! Toi alempi huulipuna varsinkin on ihana, ja nuo luomiväripaletin sävyt näytti tosi hyviltä!

  8. Charming Nails kirjoitti:

    Mukana, tosi ihania kevätmeikkejä :)

  9. Jonnaajon kirjoitti:

    Vau, miten herkullisen näköisiä paketteja ja värejä. NAM! Tekisi mieli syödä noi ? Eli mukana arvonnassa ollaan.

  10. Ulla kirjoitti:

    Olipa kivoja sävyjä..vähän uutta väriä kesää kohti mentäessä olisi kiva voittaa!
    Aurinkoista pääsiäistä :)

  11. Emilia kirjoitti:

    Mukana! Näytät kauniilta, ihanat meikit :)

  12. Anna kirjoitti:

    Olet kaunis ja sinulle näyttää sopivan väri kuin väri :) Keväinen väripläjäys piristäisi varmasti ketä tahansa. Olen siis mukana arvonnassa.

  13. Satuj kirjoitti:

    Ihania sävyjä! Mukana arvonnassa :)

  14. Sirpa kirjoitti:

    Korallin värinen huulipuna oli raikas. Luomivärit näytti tosi upeilta.
    Highlight tuotetta en ole aikaisemmin kokeillut.

  15. Heini kirjoitti:

    Ihanan värisiä huulimeikkejä!! Myös kynsilakat ja luomivärit kelpaa :) Pitää ehdottomasti testata tämä merkki!

  16. Mariem kirjoitti:

    En ollut kuullutkaan tästä kosmetiikkasarjasta. Tällaiset yhteistyöpostaukset on kivoja, kun saa uutta tietoa ja kokemuksia merkistä. Mukana ollaan arvonnassa!

  17. Leila kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ehdottomasti ?

  18. Henna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! :)

  19. SallaM kirjoitti:

    Varmasti kokeilemisen arvoisia meikkejä! Mukana arvonnassa. :)

  20. maikki kirjoitti:

    Mukana arvonnassa :)

  21. Emilia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Ihania meikkejä <3

  22. sikkuralla kirjoitti:

    Ihania meikkejä! Mukana ollaan.

  23. Sofia kirjoitti:

    Ihana arvonta! Mukana?

  24. juju kirjoitti:

    mukana

  25. Jennannen kirjoitti:

    Ihana setti, olen todella innolla mukana! :)

  26. Emilia kirjoitti:

    Ehdottomasti arvonnassa mukana, tulisi todella käyttöön nuo ihanuudet! <3

  27. Julle kirjoitti:

    Ihania meikkejä, haluun nää <3

  28. Anile kirjoitti:

    Jos tämä rohkaisisi kokeilemaan uusia värejä…..mikäli arvonta osuu kohdalle :) Mukana arvonnassa siis .

  29. Salli kirjoitti:

    Mukaan upeaan arvontaan.

  30. anna s. kirjoitti:

    Mukana :)

  31. Marianne kirjoitti:

    Ihanan näköisiä meikkejä, varsinkin tuo huulipuna! Uudelle matta huulipunalle olisikin köyttöä!

  32. Pauliina.K kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana :)

  33. SannaM kirjoitti:

    Mukana!

  34. Jasmina kirjoitti:

    Ihania sävyjä! Se ekan kuvan sävy sopii hyvin sun tummaan tukkaan ja ihon väriin :)

  35. Elise H. kirjoitti:

    Oi mikä ihana arvonta! Ehdottomasti mukana :)

  36. Jaaana kirjoitti:

    Oi vitsit että nyt vaikuttaa mielenkiintoiselle kosmetiikkamerkille, ihan uusi tuttavuus! <3 Tuo highlihter näytti ihanan pigmenttiselle, täällä nimittäin toinen joka on niihin IHAN hurahtanut! :D <3 ..enkuitenkaan ihan whoreksi asti vaan yritän sitä kohtuutta muistaa kuitenkin hihi ;)

    Vilpittömästi, näytät kuvissa tosi kauniilta! Pirtsakat huulipunat sopii sulle ja just tuollaisen neutraalimman silmämeikin kanssa ihan pöööfekt! :)

    ..niin joo, ja oon mä mukana arvonnassakin! :)

  37. Elinap kirjoitti:

    Mukana!

  38. Hannele kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Ihania meikkejä!

  39. Elina kirjoitti:

    Mukana! :)

  40. hilkka kirjoitti:

    Mukana :)

  41. tiiu kirjoitti:

    Mukaan!

  42. Sari kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  43. Henna kirjoitti:

    Noi mattahuulilakat <3

  44. Hainn kirjoitti:

    Mukana! Ihanan sävyisiä nuo huulipunat! :)

  45. Oliver kirjoitti:

    ihanata

  46. Laura kirjoitti:

    Mukana arvonnassa?

  47. Anna kirjoitti:

    mukana arvonnassa! :-)

  48. Anni kirjoitti:

    Oli kyllä huippua päästä Lontoossa käymään Models Ownin liikkeessä – siellä oli paras asiakaspalvelu, jonhon oon ikinä törmännyt! Tykkään merkistä, joten mukana arvonnassa.

  49. JennaOon kirjoitti:

    Tuo paletti näyttää niin hyvältä!

  50. Tytti kirjoitti:

    Mukana :)

  51. ElisaKK kirjoitti:

    Onpa sievät sävyt luomiväreissä. Mukana!

  52. liinail kirjoitti:

    Mukana arvonnassa :)

  53. Ellu kirjoitti:

    Highlight whore ??? loistava !!!

  54. Heli Heinonen kirjoitti:

    Osallistun ihanaan arvontaan!

  55. Tiamarianna kirjoitti:

    Ihania meikkejä, mukana arvonnassa!

  56. Tilda S. kirjoitti:

    Ihania ovat! Kevät mielessä ja uudet meikit! Mukaan arvontaan!

  57. meri kirjoitti:

    mukana :)

  58. ViiviK kirjoitti:

    UUU meikkejä! Mukana ollaan :)

  59. Henriikka kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! :)

  60. Marja kirjoitti:

    Mattahuulilakat! <3

  61. Mimi kirjoitti:

    Ooh! Itsekin hurahtanut mattahuulilakkoihin. Silmiin kevyempää väriä ja rajaukset, huuliin joku ihana räväkkä sävy ?

  62. Liisa kirjoitti:

    Kokeilen onneani :)

  63. Anna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  64. Janna kirjoitti:

    Vaikuttaa hyviltä ja ihanan raikkaita värejä!
    Pitäisi kai jo näin kolmekymppisenä rohkaistua ja työntää vähän enemmän sävyä varsinkin huuliin. Liian usein lähtee kosmetiikkaostoksilta vain samat tylsät matkaan. Onneksi on bette box ;)
    Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  65. Janika kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Tuo luomiväripaletin bare skin väri on sellainen, jota olen metsästänyt monta vuotta =)

  66. ansu88 kirjoitti:

    Mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *