Hae
Queen of Eve

Kevään ihanimmat laukut ♡

Karl Lagerfeld shopper täältä* / Kiomi pikkulaukku täältä* / Valentino laukku täältä* / Even & Odd olkalaukku täältä*

Kevään ihanimmat laukut

Mä olin joskus hirveä laukkufriikki ja fanittaja, ja ostin laukkuja hirveät määrät. Siitä on jo vuosia aikaa, mutta muistan että aina palkkapäivinä kävin ostamassa uuden laukun silloisen työpaikkani viereisistä liikkeistä, ja niitähän oli. Duunini oli silloin kävelykadun varrella jossa sijaitsi H&M, Lindex, KappAhl, Aleksi13, Seppälä ja pari ihan erityistä laukkukauppaa, eli liikkeitä oli mielin määrin.

En silloin panostanut mitenkään erityisesti merkkilaukkuihin, vaan ostin kaikkea sellaista mikä miellytti silmää. Oli kiva kun laukkuja oli joka lähtöön ja eri asuihin ja väreihin sopivia. Sittemmin mulle tuli joku aikakausi että myin varmaan 20-30 laukkua pois koska koin etten tarvitse niin paljoa, ja ostin tilalle vain muutamia, hieman tyyriimpiä laukkuja. Mun mielestä kukin tehköön miten haluaa, joko ostaa niitä edullisia parinkympin laukkuja, tai jopa tonnin maksavia keräilykappaleita tai sitten jotain siltä väliltä.

Nykypäivänä mä kuulun siihen siltä väliltä porukkaan, ja omistan muutamia hyvin edullisia laukkuja sekä pari kalliimpaa, ja voin ostaa laukun pelkän ulkonäönkin takia. Sen ei ole pakko olla mikään tunnettu merkki ja hieno nimi laisinkaan. Karl Lagerfeldin shopperi* kutkuttelee mua, ja nuo Valentinon laukut* on myös erityisen kivoja simppeliydessään. Silti niissä on hieman luksusta!

Kiomi shopper täältä* / Desigual laukku täältä* / Ralph Lauren täältä* / Guess täältä*

Nudevärejä ja hempeyttä

Zalandolla on tällä viikolla kolmisensataa laukkua jopa 50% alennuksella*, ja päätin käydä katsomassa oisko siellä mitään kivaa, ja olihan siellä. Mun oikea ja alkuperäinen tyyli on ylimmän kollaasin laukuissa varsin hyvin edustettuna, ja usein ostan laukkuja jotka kuuluvat enemmänkin siihen ryhmään, mutta nyt kun hinnat olivat todella edullisia niin innostuin katselemaan myös vähän toisenlaisia laukkuja ja tekemään mun lemppareista kollaaseja.

Mun unelma olisi että osaisin pukeutua muuhunkin kuin mustaan, ja saisin joskus koottua jotain ihanan vaaleita asukokonaisuuksia. Niihin ylläolevat laukut sopisi todella hyvin, ja mä ihastuin erityisesti tuohon Desigualin Florida-laukun* kuviointiin vaikken normaalisti tykkää yhtään kuvioiduista kuoseista. Ralph Laurenin laukkukin* oli ihan mielettömän edullinen, joten nyt Zalando kyllä tarjoaa tosi kivoja kevätalennuksia.

Zign shopper täältä* / Valentino laukku täältä* / Even & Odd laukku täältä* / Ted Baker täältä*

Freesiä raikkautta ja väriä

Aina välillä mä myös ihastelen kaikkia tällaisia ihania vaaleansinisiä, liiloja ja turkooseja värejä, mutten sitten kuitenkaan päädy ostamaan. Kaikissa suosittujen instagrammaajien kuvissa nää kuitenkin näyttää aina niin ihanilta ja saan niistä jotain inspiraatiota. Herättää mussa mielikuvia että oisinpa mäkin tuollainen ihanan freesi. Tuo Ted Bakerin shopperikin* on niin suloisen syötävä ja hempeen lempee että…

Enää puuttuu se välimeren rannalla asuminen ja palmupuut, siihen maailman nuo ihanat värit sopii kuin nenä päähän.

Tommy Hilfiger täältä* / Valentino täältä* / Aldo täältä* / Even & Odd täältä*

Räväkkää ja rohkeaa

Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä mä ihastuin näihin todella räikeisiin ja rohkeisiin väreihin. Keltainen ja punainen, hei kuinka siistiä? Tuo Tommy Hilfigerin laukku* on todella iso ja ihana, kannattaa tsekata kuvat paremmin Zalandon puolelta. Mä en vaan tiedä olisiko se ihan mua. Ei ehkä kuitenkaan mutta silti mä ihailen tuota värimaailmaa.

Millaisista laukuista te tykkäätte? Ootteko halpojen laukkujen hamstraajia vai panostatteko todella kalliiseen laatuun?

Zalandon laukkulöytöjä jopa 50% alennuksella pääset shoppailemaan suoraan klikkaamalla tästä*! Tarjous on voimassa tämän viikon loppuun 30.04.2017 asti, ja nopeat syö hitaat sillä valikoima on rajallinen :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. Tiina/Fit fat mama kirjoitti:

    Mie olin jossain vaiheessa ihan laukkuhullu, mutta nyt on tasoittunut todella paljon. Tärkeämpiäkin rahareikiä nyt :). Käytössä on oikeestaan vaan Louis Vuittonin speedy30 ja Lauren Ralph Laurenin musta laukku. Pikkulaukuissa sit Lv:n pari eri pochettea, favorite ja MK:n yksi crossari. Mitä oikeesti tartteisin olisi reppu…Tommy Hilfigeriltä katsoin jo minkä haluisin :). Eli laatua kyllä, mutta ei enää niin hullunkiilto silmissä kuin ennen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *