Hae
Queen of Eve

Samea sekaiho – Kolme toimivaa tuotetta

Samea sekaiho ja kolme tän hetken parasta tuotetta

Mun ihoa voisi kuvailla monella sanalla. Se on rasvaisuuteen taipuva samea sekaiho. Joskus pintakuiva mutta pääosin kiiltää helposti rasvaisuudesta. Mulla on jonkun verran epäpuhtauksia, nenässä tiukassa olevia mustapäitä ja joskus muutamia yksittäisiä ihonalaisia finnejä leuassa. Yleisilmeltään iho on kuitenkin ihan hyvässä kunnossa, joskin se punoittelee paikka paikoin ja mulla on ihan nuoresta asti ollut laajentuneita ihohuokosia.

Nyt iän myötä paksu, rasvainen sekaihoni näyttää välillä aika samealta. Iho todellakin tuntuu paksulta, ja olen kaivannut siihen jotain freesiä kuulautta ja kirkkautta.

Drops of Life The Body Shop

Sain joskus viime vuonna itselleni testiin kasan tuotteita The Body Shopin Drops of Life* -sarjasta ja osaan sarjan tuotteista tykästyin kovasti. Käytettyäni purkit tyhjäksi päädyin itsekin ostamaan niitä parhaita, just mulle toimivimpia tuotteita, ja tällä hetkellä aloitin juuri kolmansien purkkien käytön: uskoisin siis että mulla on jo aika hyvä kokemus sen perusteella.

Mä en ole merkkiuskollinen kosmetiikassa enkä käytä aina samoja ihonhoitotuotteita. Itseasiassa mulla on sellainen filosofia monen kauneuden, niin kasvojen, vartalon kuin hiustenhoitoon tarkoitettujen tuotteiden kanssa että niitä kannattaa vaihdella. En koskaan käytä vuosia yksinään samoja tuotteita, vaan etsin aina uusia ja pidän ne parhaat mukana: tasaisin väliajoin vaihdellen. Nytkin mulla on käytössä useasta eri kosmetiikkasarjasta ihonhoitotuotteita, ja vaihtelen keskenään niitä minulle sopivimpia.

Pure Translucency Essence Lotion

Drops of Light sarjan hoitovesi* on ehdottomasti tämän sarjan suosikkini. Tämä ei ole tavanomainen kasvovesi vaikka nimestä voisi kuvitella, vaan pikemminkin geelimäistä, mutta silti vetistä tuotetta. Hoitoveden tarkoitus on toimia osana kasvojenhoitoa ja suosituksen mukaan sitä tulisi käyttää kasvojen puhdistusaineen jälkeen. Itse olen käyttänyt tätä ihan kasvovetenä ja tuote on tuntemukseltaan ihanan kylmää ja raikasta. Odotan aina muutaman sekunnin ja annan tämän imeytyä ihoon kokonaan.

Oman kokemukseni mukaan se tosiaankin edistää ihon kuulautta ja kirkkautta, ja olen tosiaan käyttänyt tätä jo pari pullollista!

Pure Healthy Brightening Serum

Toinen Drops of Light sarjan suosikkituotteistani on kirkastava seerumi*, jonka tehtävänä on vahvistaa ja kirkastaa ihoa. Koostumus tässä seerumissa on todella ihana, sillä se ei tahmaa tippaakaan ja imeytyy omaan rasvaiseen mutta pintakuivaan ihooni todella hyvin.

Olen huomannut että nyt kun olen tätä käyttänyt pidempään niin kyllä vaan, sameus ja värivirheet ovat hieman tasoittuneet ja ihohuokosetkin näyttävät jotenkin paremmilta, joskin eivät tietysti tule katoamaan kokonaan. Ihan jo yleisilme on kuitenkin paljon kirkkaampi ja kuulaampi, ja tykkään hirveästi tästä tuotteesta.

Pure Healthy Brightening Day Cream

Kolmas Drops of Light sarjan minut vakuuttavista suosikkituotteista on päiväkäyttöön tarkoitettu kirkastava päivävoide*. Mä tunnustan heti alkuun että olen luvattoman huono rasvaamaan kasvojani vaikka pitäisi, sillä se rasvainen ihohan ei todellakaan tarkoita etteikö sitä pitäisi kosteuttaa, itseasiassa, se sitä kosteutta yleensä janoaa kun rasvaa vaan pukkaa omasta tuotannosta sitä ihon pintaa kosteuttamaan.

Tätä olen kuitenkin onnistunut käyttämään kohtalaisen aktiivisesti, ja olenkin ottanut ihonhoidossa näiden kirkastavien tuotteiden kanssa aina sellaisen kolmen suoran käyttöön: menen joka kerta marssijärjestyksessä 1. hoitovesi, 2. kirkastava seerumi, 3. päivävoide, ja niin tulee muistettua myös kosteuttaa kasvoja.

Drops of Light* -sarjassa on paljon muitakin tuotteita, kuten esim. kuorinta ja puhdistusvaahto, mutta juuri nämä kolme tuotetta jäivät mulla käyttöön ja nousivat oman testaukseni perusteella mulle sopiviksi ja tykätyiksi tuotteiksi.

Body Shopin nettikaupassa* on voimassa koko loppuviikon todella hyvä tarjous, jossa heiltä voi valita kolme kasvotuotetta ja maksaa vain kahdesta.  Näin ollen esim. nämä mun kolme lempparia on hyvä paikka kokeilla mikäli sullakin on samea sekaiho tai esim. laajentuneet ihohuokoset. Body Shopin tarjous koskee monia erilaisen ihotyypin kasvotuotteita, joten kannattaa tsekata löytyisikö jotain itselleen hyvää uutta kokeiltavaa tai vanhaa lempparia!

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *