Hae
Queen of Eve

15 kysymystä ja vastausta

Mun blogiin on tullut uusia lukijoita nyt Vaikuttajamedian sivujen lanseerauksen jälkeen ja monet vanhatkaan ei varmasti ihan kaikkea tiedä, joten sen kunniaksi päätin julkaista näin viikon startiksi mielenkiintoisen 15 kysymystä ja vastausta minusta. Tällaiset randomit haastepostaukset on aina kivaa luettavaa ainakin omasta mielestäni, joten tässä kevyttä iltalukemista!

Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?

Mä en koskaan ollut luntannut koulussa ja sitten kun yläasteella ihan ensimmäistä kertaa sitä kokeilin niin jäin heti kiinni. Olin tosi surkea matematiikassa ja se ahdisti tosi paljon. Ratkaisuna tein sitten niin kuten monet muutkin, eli kirjoitin pari kaavaa ranteeseeni kuulakärkikynällä. Eihän se sitten mennyt ihan putkeen ja jäin kiinni jo ennen kuin koe alkoi. Tästä seurasi sitten soitto kotiin ja suuri häpeä ja itku ja mielipaha. Tämän tapahtuman jälkeen sain jonkin aikaa tukiopetusta joka kyllä helpotti mua. Haha. Edelleenkin kyllä vihaan matematiikkaa, eli ei tullut musta matikkaneroa.

Mitkä ovat huonoja puoliasi?

Lyhyehkö pinna asioiden suhteen, kärsimättömyys opetella asioita joita en opi heti ensiyrittämältä, huono stressinsietokyky ja se että näytän tunteeni suoraan ja uskallan puhua myös negatiivisista tuntemuksista ja ajatuksista. Nämä yhdessä voivat olla piirteitä jotka eivät ihan kauheasti imartele vaikka tunteiden näyttäminen onkin yleisesti hyvä asia. Näissä kohdissa kun turhautumiseni on huipussaan voisi kuitenkin hieman himmata. Myös laiskuus ja mukavuudenhaluisuus ovat paheitani.

Mikä sinussa ihastuttaa muita?

Oon aika aito tyyppi ja omalaatuinen persoona. Multa saa suoraa palautetta ja ehdotuksia jos sitä haluaa ja musta voi olla varma, että jos haluan olla jonkun seurassa niin mä myös aidosti haluan enkä vain esitä. Oon hyvä kuuntelemaan muiden huolia ja tarjoamaan vaihtoehtoisia tapoja ratkoa ongelmia. Muutenkin oon hyvin rento ja välitön, aika hersyvä tyyppi. Usein mun huumorintajusta ja tavasta hauskuuttaa muita on pidetty. Palautetta saan eniten aitoudesta ja huumorista.

Oletko lähiaikoina nolannut itsesi julkisesti, missä ja miten?

Nolaan itseni luvattoman usein enkä edes muista kaikkia. Varmaan viimeisin oli kun olin sporassa koirien kanssa ja se jotenkin nytkähti vaikka oltiin jo täydessä vauhdissa niin olin lentää päistikkaa naamalleen ja siitä vielä selälleen. Sain kaksin käsin napattua kiinni rappujen kaiteista ja nojauduin taaksepäin kuin jossain Matrixissa missä Theo väisteli luoteja. Suustani kuului vaan WOAAAAAAAAAH kun yritin pysyä pystyssä. Siinä ihmisiä kyllä nauratti ja mua vähän nolotti mutta nauroin vaan.

Millaisia harhaluuloja someminääsi liittyy?

En oikeastaan tiedä mitä harhoja mun someminästä luullaan. Olen joskus törmännyt juoruihin ja valheisiin mitä musta on levitelty ja myös lukenut jotain outoja olettamuksia, mutta ne ei niinkään perustu mun someminään vaan siihen millainen ”oikeasti” olen. Pääosin silti tuntuu, että ainakin mun seuraajat on hyvin kartalla. Pyrin antamaan mahdollisimman realistisen kuvan itsestäni ja kerron myös elämäni varjopuolista, joten mitään erityisen siloiteltua ja epärealistista pintaa ei ole ollut tarjolla.

Miten toivoisit tapaavasi tulevan poikaystäväsi/miehesi?

Jaa-a. Nyt heitettiin paha kysymys. Ei sitten harmainta aavistustakaan. Tinder vaikuttaa ainakin ihan poissuljetulta vaihtoehdolta. Jos vaikka LinkedInissä joku lähestyisi? Heh heh… Mä varmaan tulen olemaan sinkku ihan lopun elämääni joten en jaksa tällaista edes ajatella.

Mikä sinusta tulee ”isona”?

Mä luulen olevani nyt aika oikealla tiellä. Kirjoitustyö, mainonta&markkinointi, sosiaalinen media ja sen erilaiset ilmiöt on kiinnostaneet mua suuresti jo vuosikausia. Toivottavasti siis pääsen tekemään kaikkea tähän liittyvää vielä pitkään.

Mikä saa sinut nauramaan?

Mulla on tosi laaja huumonrintaju ja nauran oikeastaan melkein mille vaan! Pidän niin suomalaisesta kuin ulkolaisesta stand-upista, erilaisista huumoriohjelmista ja kutsuvierasohjelmista. Youtuben hauskoista kanavista, vitseistä laidasta laitaan ja tilannekomiikasta. Oon sellainen tyyppi joka nauraa sellaisillekin asioille mistä moni muu tuohtuu ja sanoo ettei niille saisi nauraa. Kaikki menee nokkelista vitseistä aina pieruhuumoriin.

Suurin paheesi?

Herkuttelu. Kaikki syömiseen ja laiskotteluun liittyvät asiat. Vatsan palvonta siis kokonaisuudessaan. Se mielihyvähakuisuus ihmisenä on mun suurin pahe.

Oudoin tapasi?

Kuka päättää mikä on oudoin tapa? Mulla on varmaan monia outoja tapoja, mutta mikä olisi oudoin? Ihan kauhean vaikea kysymys vastata. Onko se outoa että syön lähes aina sohvalla enkä juuri koskaan keittiön pöydän ääressä?

Vaihdatko jonkin tietyn tv-ohjelman kohdalla poikkeuksetta kanavaa?

Urheilu vaihtuu aika vikkelään pois, etenkin jos se on jalkapalloa. En myöskään pidä mistään englantilaisista tai irlantilaisista sarjoista kun niissä on aina niin masentavan näköiset maisemat. Kylmää, märkää ja harmaata, haha.

Mikä on sinun suosikki piirretty Disneyltä?

Oon jo niin vanha etten muista mitään piirretyistä. Ei ole tullut katseltua kolmeenkymmeneen vuoteen varmaan. Lapsena mun mieleen oli Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo ja Lumikki.

Mikä oli lempi artistisi pienenä?

Jonna, rakastin sitä Minttu & Ville biisiä. Fanitin myös Dingoa 6-vuotiaana. Lauloin Autiotaloa ihan huumassa ja ihmettelin mitä tarkoittaa kun siinä lauletaan että ”ja tämä hetki saa minut pian aivovaurioon…”

Jos voittaisit lotossa 7 oikein, mikä olisi ensimmäinen tekosi ja asia, johon voittopottiasi tuhlaisit?

Ekana soittaisin äidille että nyt voitettiin ja lähetääs katsomaan asuntoja. Eka maksu tililtä olisi kaikki velat kerralla. Uskon, että tämä sama olisi aika monella. Kerrotaan läheisille ja hoidetaan omat ja läheisten lainat pois.

Jos olisi ”pakko” osallistua johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi?

Haluatko miljonääriksi vois olla mun juttu. Oon aika hyvä ollut ainakin kotisohvalla. Mulla ei ole mikään paskin yleistieto ja olen suht hyvä päättelemään! Tosin siellä ohjelmassa olisin varmaan ihan paskat housuissa ja kaikki avut käytetty jo ekassa kysymyksessä, haha.

Toivottavasti tässä oli uusille ja myös vanhoille jotain mielenkiintoisia paljastuksia!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

 

11 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Meillä on ihan samat inhokkiohjelmat! Joku Emmerdale on mulle ihan välitön kanavan vaihto. Katson myös mieluummin vaikka tietokonepelin pelaamista telkkarista kuin jalkapalloa…. Ja oon katsonutkin!!

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Haha, ihan parasta :D Joo oon samaa mieltä. Emmerdalen tunnarikin tuottaa jo vilunväristyksiä :D

 2. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com kirjoitti:

  Tää olikin hyvä postaus. Hah, sain ensimmäisen oikean artistin vinyylilevyn joskus 11 vuotiaana kait ja se oli Jonna. Se oli varmaan parasta mitä omistin.

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Jonna rokkas! Mä sain sen nimmarinkin ja olin ihan onnessani :D

 3. chandelierhomeblog kirjoitti:

  Hei mielenkiintoinen tämä tässä. Inspiroiduin nyt boss ladysta ja taidan tehdä samanlaisen :)

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Nyt kuolen tuosta boss ladysta :D Mutta joo, tällaiset on kivoja lukea, tee ihmeessä samanlainen!

 4. Julia kirjoitti:

  Oijoi, Mie siis rakastan Emmerdalea yli kaiken ?

  Suosittelen muuten katsomaan Disneyn piirrettyjä. Loistavia aivot narikkaan elokuvia, hyviä vitsejä.. ?

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Mä en jotenkin noista piirretyistä ym lastenohjelmista syty. En tiedä mikä on. Pitää joskus kokeilla :)

 5. Erika kirjoitti:

  Heippa!

  Olet mulle ihan uusi tuttavuus, mutta törmäsin tähän haasteeseen viime viikolla. Halusin vain tulla sanomaan, että tästä blogikirjoituksesta inspiroituneena tein itsekin tämän haasteen asti. Jos vastaukseni kiinnostavat, tässä on linkki suoraan tekstiin: https://elamanierikana.blogspot.com/2018/11/15-kysymysta-haaste.html

 6. Nicola kirjoitti:

  Kiitokset mielenkiintoisesta postauksesta. Ja tästä inspiroituneena teen ajan kanssa myös omaankin blogiini. :)

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   :) Nämä on aina kivoja lukea (ja tehdä) munkin mielestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *