Hae
Queen of Eve

Tätä et ehkä tiennyt minusta

1 – Mun on tosi vaikea poseerata kameralle ilman että ilveilen. Tuntuu että tavallisella perusilmeellä oon aina todellinen ”resting bitch face” ja näytän todella kylmälle, kovalle ja jopa julmalle. Siksipä aika usein yritän hymyillä kuviin mutta koska sekin on varsin tylsää pitemmän päälle niin mä olen kova ilmeilemään. Ylipäätään mä tykkään hassutella aika paljon ja mulla on puhelin täynnä jotain todella vammaisia selfieitä ja goofy-ilmeitä. En vaan jaksa olla aina vakavana. Silmät kieroon ja duckface tai kieli jotenkin ulos suusta on mun lemppareita!

Perusmeikä normi-ilmeellä, ja näitä on puhelimessa satoja!

2 – Leikin usein ajatusleikkejä ollessani liikenteessä (toki muuallakin mutta tämä on hyvä esimerkki). Saatan vaikkapa liikennevaloja lähestyessä päättää että jos tuo ja tuo valo ei ehdi vaihtua punaiseksi ennen kuin olen ehdin mennä siitä ohi, niin sitten minua onnistaa asiassa X tai Y. Jos ehdin eikä valo vaihdu olen innoissani ja ajattelen että ”jee!” ja tuuletan ihan onnessani tai vähintäänkin myhäilen mielihyvästä kun tämä ennustukseni tietysti käy toteen, mutta mikäli en ehdikään ja valo vaihtuu punaiseksi niin kumoan koko ajatuksen sillä eihän kukaan typerys nyt usko että tuollaisilla lastenleikeillä olisi merkitystä… ;D

3 – Minulla on oikeasti vaaleat hiukset joita olen värjännyt viimeisen 15 vuotta mustiksi. Myös ihoni on hyvin vaalea, palan helposti ja rusketun huonosti, siksipä käytänkin satunnaisesti itseruskettavia jotten olisi ihan kalkkilaivan kapteeni. Rusketukseni muistuttaa epätasaisia likalänttejä ja pölyä tai mahdollisesti keitettyä rapua, riippuen siitä kuinka paska säkä mulla on ollut auringossa ollessa. Harva minut vain aikuisuudesta tunteva voi kuitenkaan kuvitella mua minään pellavavapäänä, mutta olen mä. Katsokaa vaikka!

Äiti opettaa pienelle pellavapäälle duckfacen salat jo heti alkumetreillä…

4 – Koulussa olin todella hyvä kirjoittamaan aineita ja pitämään esitelmiä ja loistin äidinkielessä, myös englanti ja kuvaamataito olivat lemppareitani. Pidin luovista aineista ja kielistä, ja sellaiset asiat missä ei ole vain yhtä oikeaa vastausta vaan soveltaminen on kaiken a ja o oli mun juttuja. Näistä asioista mulle on ollut todella paljon hyötyä elämässä ja etua kun osaan hyvin kieliä, äidinkieli on hallussa ja olen hyvä kirjoittamaan. Puolestaan matematiikassa, kemiassa ja fysiikassa en pärjännyt lainkaan. Matematiikan kanssa jouduin yläasteella taistelemaan ihan tosissani sillä en tiedä mitään yhtä kuivaa ja tylsää oppiainetta kuin se on. Ps: Terkkuja niille opettajille ketkä intti että heidän opetuksiaan tarvii aikuiselämässä. Tiedoksenne, ei todellakaan tarvi, 50% opetetuista asioista oli täyttä bullshittiä mitä en ole tarvinut kertaakaan 20 vuoteen. T: Teiniangsti-Eve

5 – Musiikin suhteen olen fiiliskuuntelija, ja kuuntelen kaikenlaista musiikkia laidasta laitaan. Siinä missä fanitan Rihannaa ja Beyoncea ja fiilistelen Lana Del Reyn ja Ellie Goldingin tahtiin, rakastan myös housea, trancea ja sellaista EDM tyyppistä DJ-musiikkia, rappia ja kunnon gangstameininkiä, ja siinä samassa minut voi joskus löytää myös Tuska-festareilta örisemässä raskaan metallin tahtiin. Mä nautin myös oopperasta ja klassisesta musiikista ja erilaisista sinfonioista, joten ei ole olemassa kauhean montaa musiikkityyliä mistä en koskaan pitäisi missään yhteydessä. Aina mennään siis fiiliksen ja tilanteen mukaan!

En tiedä onko tässä ollut menossa Rihannan S&M vai Lamb Of Godin kuuntelu mutta asennetta löytyy…

6 – En seuraa hirveästi televisiota, mutta katselen sarjoja omaan tahtiini tallennettuina tai striimattuina. Lempiohjelmani on Rillit Huurussa sekä Walking Dead ja tykkään katsella niitä useita jaksoja putkeen. Mä rakastan nörttihuumoria ja Sheldon Cooperia, ja mä rakastan ja pelkään zombeja. Daryl on mun suosikki! Ja Sons of Anarchy sekä Jax, se on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin super ihana. Ja Supernatural ja Dean… :sydänsilmäemoji:

7 – Mulla on todella mauton huumorintaju, tai siis, itse sanoisin että laaja mutta monen mielestä mauton. Nautin mustasta huumorista, sairaastakin jopa, sarkasmista ym. Mua naurattaa elämässä lähes kaikki, ja erityisesti aiheet joille ei saisi nauraa tai mitä pidetään jotenkin asiattomana. En vaan voi sille mitään… Mulla on myös paljon sellaisia huumorisarjakuvascrippejä mistä diggaan, esim. tämä… HAHAHAH :D


8 – Lempinumeroni on 8 ja rakastan sen muotoa. Olen syntynyt 18.8 joten sillä voi olla merkitystä asiaan. Kahdeksan on hyvä numero ja hieno kuukausi, ja mulla on jonkinlainen fiksaatio siihen. Se on sellainen ikuinen looppi, loppumattomuus. Hieno numero! Hienoin!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

 1. nInnI kirjoitti:

  Sun mutsilla on kuvassa kampaus, joka oli viime kesänä IN :) Kohta 2; harrastan itse samaa ja sekös se vasta hauskaa on!

 2. Eikku kirjoitti:

  Mun perusilme on kans kylmä ja tyly. Yritän nykyisin hymyillä enemmän ihan vain, jotta en olisi sellainen ruttunaama, mitä inhoan itse katsella.

  Mä oon eri mieltä kyllä tuosta matikasta. Mä uskon, että siitä on ihan valtavasti hyötyä kaikille. Harvan tietysti tarvitsea ratkoa toisen asteen yhtälöitä arjessaan, mutta matikassa opitaan loogista ajattelua ja siitä on helvtisti hyötyä excelin käytöstä alennusmyynteihin :). Matikka on itse asiassa niin luonteva osa ihmisten arkea, että sitä ei edes tajua, miten paljon se helpottaa.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No varmasti siitä on jollain tasolla hyötyä, mutta kuten sanoinkin niin mun mielestä 50% oli turhaa (jotkut laskutoimitukset, niitä en oo tarvinu ikinä) :D Tärkeetä on että osaa plussat ja miinukset, jakamisen, kertotaulun jne. Ihan perusasioilla pärjää normielämässä, mut voi toki olla etten oo tullut vaan aatelleeksi. Ahdistun aina kun tulee mitään juttuja että mun pitäis laskea jotain, vihaan vihaan vihaan :D

 3. Jonna kirjoitti:

  Repeilen bussissa hiljaa itsekseni tolle sarjakuvalle :D :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.