Hae
Queen of Eve

Seuraatko mua snapchatissa? Sori!

img_20161004_182908_resized_20161007_112349026

Ootko ihmetellyt jo pidemmän aikaa että mitähän hemmettiä mä mainostan mun snapchattia blogissa mutta en koskaan snappaa? Pakko tunnustaa, että minä hölmö olin jakanut snappini vain kavereille, sillä elin kummallisessa kuvitelmassa että kaverit ovat niitä ketkä lisäävät minut! Vaan eihän se niin olekkaan, daa! Suurimmat pahoitteluni siis niille ketkä ovat tovin taustalla roikkuneet tai kenties herneet nokassa minut jo listoiltaan poistaneet kun en kerran snappaa: Snappaan mä! Joka päivä!

Kun ystäväni Ida huomautti minulle aiemmin tällä viikolla että joku hänen ystävänsä lukee blogiani ja oli lisännyt minut snapchattiinsa, mutta oli ihmetellyt miksen koskaan snappaa, syttyi se himmeä polttimo minunkin päässäni. Jakoasetukseni eivät siis olleet kohdallaan, ja väärinymmärrykseni takia olin snäppäillyt autoaan tietämättömänä siitä ettei sadat ihmiset niitä snäppejäni näe. Mulla on kuitenkin sen verran kavereita (niitä itse lisäämiäni) että katselukertoja oli ihan ”normaalisti”, mutta ihmettelin kyllä toisinaan miksei niitä ventovieraita näkynyt juuri koskaan listoilla. Noh, nyt tiedän. Siksi koska he eivät minun lisäämisestään huolimatta voineet snäppejäni nähdä!

Tämän myötä siis uusi herättely niille keiltä asia on mennyt ohi: Kyllä. Snäppään aktiivisesti. Jos en ihan joka päivä niin useasti viikossa. Snapchat aiheeni ovat laidasta laitaan, normaalia elämää, ajatuksia, oivalluksia, hulluttelua, sisustus-, ja kosmetiikkajuttuja, lenkkeilyä koiran kanssa ja vaikka mitä. Yleinen diipadaapa, kaikenlainen hulluilu ja laaduton läppä jos kiinnostaa niin ei muuta kuin mukaan seuraamaan.

img_20161007_120235_resized_20161007_120243166
Ja hei, ilmiantakaa mulle uusia mielenkiintoisia snäppääjiä keitä voisin alkaa seuraamaan. Ketkä on teidän lemppareita? Keitä te itse seuraatte? Paljastuksia kaivataan ihan julkkiksista taviksiin ja suomalaisista ulkomaisiin, ja itsennekin saatte ilmiantaa jos haluatte että alan teidän touhuja seuraamaan :)

Itse pidän monenlaisista tyypeistä ikään ja sukupuoleen katsomatta, ja viihdyn hyvin kirjavien snäppien parissa!

Omat vinkkini teille snapchatin käyttäjille:

Suomen SoMe/BB-julkkikset, bloggaajat, tubettajat, meikkitaiteilijat, artistit jne

Aarni Mikkola – artistrybyaarni
Henry Harjusola – henryharjusola
Teemu Sumell – teemusumell
Uino – uinoaino
Valtteri Sandberg – valtteris
NaaG – jannenaakka
Antti Tuisku – antti_tuisku
Ananasraaste – ananasraaste
Jussibitch – jussibitch
Joni Virtanen – thejonivirtanen
Jonna Saari – jonnakaroliinas
Niko Saarinen – niko_saarinen
Jani Lampinen – janilampinen

FitFashion portaalin bloggaajat

Too Big To Be Me – annaliljeroos
Jonna1983 – jonnamusakka
Fit you too – katrivee
Outi Karita – outikarita
Health’s Kitchen – pauliina.kranta
Linda Manuella – lindamanuella
100 yötä kesään – emmakaisa100
Monna Treenaa – monnatreenaa
On My Way – onmywayjutta
JohanOnFitness – johanonfitness
Pauliina’s Fit World – pauliinafit

Suomen pintaliito/missi/kauneuspiirit

Sofia Ruusila – sofiajessicar
Shirly Karvinen – sipppe
Sara Sieppi – sarasieppo
Rosanna Kulju – rosannakulju
Martina Aitolehti – martinamarieann
Mailis Penttilä – mailispenttila
Jessica Ruokola – jessicaruokola

Ulkomaiset MuA:t ja julkkikset

MannyMua – mannymua
Jeffree Star – jeffreedahmer
Kylie Jenner – kylizzlemynizzl
Steven Joseph – sjcvnt

Snäppäilemisiin!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Annukka kirjoitti:

    Eikö se ole 100 YÖTÄ kesään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *