Hae
Queen of Eve

Kiristävät kasvot, turbohuulet ja mitään ei oo tehty!


Kaikki tietää varmaan ilman nimienkin mainitsemista ne henkilöt keitä mediassa ja juorupalstoilla näkee kohtalaisen usein, ja näky ei useinkaan ole kovin mairitteleva. Löytyy liian kireäksi pingoitettuja kasvoja, luonnottomia botoxilla hoidettuja ilmeettömiä kasvoja, omituisiin paikkoihin ilmestyviä vekkejä, ja eniten tietysti niitä överisuuria huulia.


Ei se mitään, jokainen saa tehdä mitä haluaa ja kauneusihanteita on monia. Arvostan asennetta ”v*ttuako sitä muiden mielipiteillä kun on omatkin”, sillä eihän ulkonäölleen muiden miellyttämisen takia pidä asioita tehdä vaan siksi että itsellä on hyvä olla.  Jokaisen oma elämä ja oma valinta. Toiset tykkää selkeästi feikistä lookista eivätkä tavoittelekaan mitään luonnollista Eloveena-lookkia, ja muovisuus ja täyteaineiden runsas käyttö niin että varmasti kaikki huomaa on heille THE juttu. Annetaan heidän siis tehdä niin ja huulten olla kuin paketti HK:n lenkkimakkaraa (tosin silti ihmettelen ihmisiä jotka ottavat täyteaineita niin paljon että huulitäytteet nousevat nenään asti muodostaen kasvoista ihan oikein turvan)…


Yksi asia mua kuitenkin häiritsee ja siitä olen kirjoitellut ennenkin: Valehtelu. Mä en vaan voi sietää sitä että suoranaisesti valehdellaan toimenpiteistä mitä on tehty eikä vaan jumaliste voida myöntää totuutta vaikka sen sokeakin näkee otsallaan. Katselen joskus aivan uskomattoman turpeita huulia, noin 2-3kertaa omien huulieni kokoisia leipäläpejä, ja nämä ihmiset silmät kirkkaana kertovat ottaneensa huulitäytteitä kokonaiset kaksi kertaa. What? Give me a break! Jos kertoja todella on niin vähän, on ainetta ollut pakko laittaa millitolkulla kerralla!


Mä olen kertonut näistä esteettisen kauneuskirurgian pientoimenpiteistä rehellisesti blogissanikin, ja itselläni on nyt täytetty huulia viisi (5) kertaa. Viisi, ja kaikki 1,5 vuoden sisään eli käytännössä todella paljon, ja jokaisella kerralla on piikitetty se 1ml. Neljällä kerralla minulle on laitettu volumea, yhden kerran filleriä (ohuempaa ainetta joka ei turvota niin paljoa) koska edellisestä kerrasta oli niin lyhyt aika. Itselleni tehdyt täyteainehoidot menevät näin:

Elokuu 2014 Pluryal 1ml
Huhtikuu 2015 Revanesse Ultra 1ml
Heinäkuu 2015 Stylage L 1ml
Syyskuu 2015 Princess Filler 1ml (ohuempi aine)
Joulukuu 2015 KCFill 1ml


Toki täyteaineiden säilyminen ja poistuminen elimistöstä on yksilöllistä ja toisilla pysyy kauemmin kuin toisilla, mutta jonkinlainen tolkku olisi hyvä pitää niissä puheissa. Vaikkakin täyteaine säilyisi kauan tai jopa koteloituisi ja rustottuisi huuliin eikä liukenisi pois, eivät huulet silti turpoa miksikään älyttömiksi sen jälkeen ja jatka vain kasvamistaan entisestään. En vaan millään todellakaan usko että huulet jotka näyttävät mielettömiltä turboilta, ylähuuli on pahimmilla jopa nenään asti täynnä täyteainetta, huulipielet kuin makkarat ja kasvot lähinnä turvan malliset, huulien pinnan ollessa pahimmillaan kuin perunapeltoa, olisi huulia täytetty sen yhden tai kaksi kertaa.


Jostain syystä tämä aihe aiheuttaa mussa selkeää ärtymystä ja huomaan jankkaavani siitä useasti, mutta en vaan siedä sitä että valehdellaan silmät ja suut ja korvat täyteen. Mikä siinä on niin hirveää ettei voi myöntää totuutta? Minä kehtaan ainakin. Viidesti on täytetty ja sillä sipuli.


Aiemmin olen ottanut huulien muotoilua ja täyteainehoitoja The Lookilla, ja kerran otin siellä myös kulmakarvojen kohotuksen botoxilla mikä oli tosi hyvä juttu. Yhdesti mulla on käynyt sairaanhoitaja kotikäynnillä pistämässä huulitäytettä, ja nyt olen joulukuussa käynyt kahdesti City-Klinikalla. Helsingin keskustassa Citykäytävällä Stockmannia vastapäätä sijaitseva City-Klinikka on kyllä tosi ihana paikka, laadukas, tyylikäs, siisti, hyvin ammattitaitoisen oloiset lääkärit, hoitajat ja kirurgi. City-Klinikalla oli myös joulukuussa ihan mielettömiä joulukalenteritarjouksia, ja sainkin huulten täyteainehoidon 179e ja kulmakarvojen kohotuksen botoxilla hintaan 120e! Varmasti aion asioida siellä jatkossakin, sain sieltä oikein VIP-kortin! ;)


HUOM! MAINOS!

Ellokselta 15 % lisäalennusta jo alennetuista tuotteista. Koskee myös merkkituotteita!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Tilauksen tulee olla yli 20 euroa. Alennus koskee vaatteita, kenkiä, asusteita , kodin tekstiilejä , valaistusta , tapetteja ja mattoja. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 17.1.2016 asti.

Tarjousnro: 335408
Naisten kaikki alennustuotteet pystyt tsekkaamaan TÄSTÄ!

*) Postaus sisältää affiliatelinkkejä

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.