Hae
Queen of Eve

Asiat joita en ikinä opi itsestäni

Väittäisin tuntevani itseni aika hyvin ellen jopa läpikotaisin näin 38 yhdessä eletyn vuoden jälkeen, mutta silti aina silloin tällöin sorrun toistamaan samoja virheitä aina uudestaan ja uudestaan. Luulen etten ole ainoa laatuani ja lukijoissakin on takuulla oltava porukkaa jotka huomaavat hakkaavansa päätä seinään saman asian kanssa. Päätin listata tähän muutamia juttuja joista olen huomannut oppineeni, niin, en siis mitään.

Banaanit

En oikein tiedä miksi ihmeessä aina välillä innostun ostamaan tertun banaaneita kaupasta, kun todellisuudessa syön vain sen yhden jos sitäkään. Itseasiassa, mä en edes erityisemmin tykkää banaanista. Syön sitä jossain ihanassa unelmakääretortussa tai osana jonkun toisen mulle valmistamaa hedelmäsalaattia, mutta paljas banaani pelkiltään on aika kauhistus. Yäk. Siellä ne sitten aina mätänee ellei Minna popsi mun banaaneja parempiin suihin. Pitäisi lopettaa tuo järjetön banaanien ostelu kokonaan.

Erikoiset huulipunat ja räikeät luomivärit

Juu. Onhan ne tosi kauniita niissä pakkauksissaan ja paleteissa. Miksi mä kuitenkaan niitä hamstraan jos todellisuudessa käytän vain harvoin luomivärejä ylipäätään ja silloinkin kun käytän, niin enimmäkseen nudeja. Ja ei, en opi käyttämään tummansinistä tai vihreää huulipunaa vaikka se yhden kuvan ajan Instagramissa näyttäisikin mulla hyvältä. Se on oikeesti pelkkää harhaa ja kuvitelmaa. Silti mä vuodesta toiseen sorrun aina välillä ostamaan sellaisia ja sitten ne jää käyttämättä. Ihan hullua. Nyt olen onneksi tajunnut alkaa lopettelemaan tätä tapaa.

Limsapullon juominen loppuun

Vaikka aina lupaan ja vannon että nyt en heitä limsaa hukkaan, niin aina mä heitän. Puolentoista litran Pepsi Max ja Cola Light pulloja sen kun kertyy vaan, kun aina se 1/5 pulloa jää juomatta. Se on mielestäni väljähtänyttä ja pahaa, mutta ei ihmekään kun mun pitää aina juoda suoraan pullosta, myös niistä isoista. Jos vaan opettelisin juomaan lasista niin ehkä sitä ei menisi niin hukkaan, mutta ei, en vaan opi.

Kauhuelokuvat

En tykkää kauhusta, se on mun mielestä ahdistavaa ja saa olon todella ikäväksi. Silti mun on ollut pakko olla niin tyhmä että olen katsonut Ringit, Kaunat ja kaiken maailman Sinisterit ja jälkeenpäin olen ollut ahdistuneena viikkoja. Nytkin mä haluaisin mennä katsomaan ja nuorena lukemani SE -kirjasta tehdyn uusintaleffan IT, sekä Motherin. Tyhmästä päästä vaan kärsii koko ruumis ja sitten jos menen katsomaan, saan pelätä pimeällä, kuvittelen kaikkea hullua ja suihkussa ei uskalla laittaa silmiä kiinni kuukauteen.

Oonko ainoa kellä on tällaisia juttuja mitä mä vaan toistan ja toistan enkä millään opi? 

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Chrisis kirjoitti:

    Hahhhah aivan loistava postaus!! :D Mulla on sama ”banaaniongelma”, mutta mulla se koskee oikeastaan kaikkia hedelmiä. En vain pidä hedemistä (siis mistään..) mutta sisäien terveyspoliisini aina vaan käskee niitä hankkimaan ja välillä innostunkin kaivamaan blenderin kaapin pohjalta ja teen korkeintaan viikon-pari smoothieita, kunnes taas vähitellen hedelmäkori alkaa täyttyä mädistä yksilöistä…. Siksipä olen siirtynyt lähes kokonaan pakastemarjoihin ja -hedelmiin niin sieltä saa sitten kun taas innostus iskee :DD
    Myös limsapullo- ja kauhuleffakohta kuulostavat hyvin tutulle. Hammaslääkärin palautteen jälkeen oon saanut aikanaan lopetettua limujen ja mehujen ostamisen kotiin kokonaan , ja kauhuleffojen osalta taas menin katsomaan yhden niin kauhean elokuvan että mielenterveyteni oli ainakin kuukauden niin säpäleinä että vihdoin tajusin lopettaa itseni kiduttamisen niilläkin. Huh!
    Toinen asia hedelmien lisäksi mitä en ikinä opi, on että mun ei kannata hankkia millään tapaa sitouttavaa kuntosali-/joogasali/jumppajäsenyyttä. Mulla on mennyt satoja (jopa tuhansia?) euroja vuosien varrella suoraan roskiin, kun innostuksen kourissa hankittu vuoden kuntosalijäsenyys tai ilmajoogaan hankittu kymppikortti ei ole kiinnostanut enää pätkääkään ensimmäisen kuukauden jälkeen. :/ Vaikka kertamaksu tuntuu kalliille, niin ei se oikeesti olisi mitään siihen nähden kuinka paljon mun on tullut maksettua tyhjästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *