Hae
Queen of Eve

Plus size fashion – Bilelook rock tyyliin

*Sisältää mainoslinkkejä

Mustaa, punaista ja nahkaa

Perjantaina mulla oli yllä hieman rock -henkinen bilelook kun lähdin ystäväni Idan kanssa ulos syömään. Me oltiin varattu Offerillan kautta Jätkäsaaressa sijaitsevasta Urbinesta talon beef burger ateriat ja pullo punaviiniä, joten ajattelin illan lookin olevan sopivasti punamusta.

Olin juuri sopivasti ollut keskiviikkona PR-toimistolla Diego dalla Palma kosmetiikkabrändin lanseerauksessa josta sain kotiin viemisiksi mm. syvän punaisen huulipunan, joten se toimi asuvalinnassani ns. ”punaisena lankana”.

Hyvännäköinen bilelook ei tarvi olla kallis

Tekonahkatakki, kynähame ja pieni clutch ovat luottonettikauppani Asoksen* Plus size / Curvy mallistosta, punainen raitapaita Ellokselta* ja kengät Zalandolta. Koko asukokonaisuuden hinta on arviolta vain noin 100 euron paikkeilla, toki alennuksistakin muutama tuote on löytynyt. Ballerinat taisivat olla muutaman kympin normaalia edullisemmat ja jossain tarjouksessa, clutch puoleen hintaan, tekonahkatakki noin 30% alessa ja paita ehkä 70% alennuksessa sen ostaessani. Ihan hyviä löytöjä siis!

Tämä kynähame* on yllättäen noussut yhdeksi suosikkivaatteekseni joka on sinänsä hassu juttu, kun en 25 vuoteen hameita tai mekkoja päälleni pukenut. Nyt mä tunnun kulkevan siinä aika usein, mutta kun se on vaan niin kiva päällä ja näyttää hyvältä!

Bikernahkatakki oli ihana löytö ja rock -henkinen bilelook oli valmis

Tämä lyhyen mallinen tekonahkatakki* oli myös ihan nappi ostos, sillä se on todella ihana päällä ja mielestäni sopii mulle tosi hyvin. Tosin tämä oli todella reilua kokoa ja vaikkakin olen harteista, käsivarsista ja rinnoista isokokoinen, oli minun tilattava pari numeroa normaalia pienempi takki. Oli siis aika reilua mitoitusta!

Tämä kannattaa siis muistaa jos teitä kyseinen bikertakki kiinnostaa, yhden koon pienemmän voi ihan hyvin valita, istuu kivemmin päälle kun on tarkoituskin olla enemmän tyköistuvaa mallia.

Itsevarmuus katossa imartelevassa asukokonaisuudessa

Mä oon huomannut entistä enemmän sen, että pukeutumisella on todella suuri rooli mun henkiseen hyvinvointiin. Mitä enemmän laitan hiuksia, meikkaan ja yleisesti ehostan itseäni, sitä enemmän mä viihdyn omissa nahkoissani.

On kiva laittautua nätiksi ja pukea ylle vaatteet jotka sopii juuri mun vartalotyypille. Se kun tiedän näyttäväni hyvältä tekee ihan loistavan fiiliksen ja buustaa terveellä tavalla itsetuntoa. On hyvä välillä rakastua vähän myös itseensä ja omaan peilikuvaansa. Silloin pystyy antamaan parastaan myös muille! Hyvän fiiliksen näkee!

Mitä mieltä: Oliko mun rock -henkinen bilelook toimiva? 

Tekonahkatakki*
Punainen paita*
Clutch*
Kynähame*
Ballerinat

Kuvat Ida Tolvanen

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Susu kirjoitti:

    Jes, hyvältä näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.