Hae
Queen of Eve

Luonnollista vegaanikosmetiikkaa Bette Boxilta

*Sis. kaupallisia linkkejä ja alennuskoodin huhtikuun Bette Boxiin

Green Box

Bette Box* lanseerasi helmikuun lopussa luonnonkosmetiikkaa sisältävän boksin nimeltään Green Box, ja tietty kauneusfanina mun oli pakko pistää se tilaukseen. Green Boxin tilausta hehkuttelinkin jo aiemmin postauksessa Vegaanikosmetiikka vain kettutytöille?, ja nyt pääsin paketin sisällöstä nauttimaan.

Positiivinen yllätys

Mä olen hehkuttanut Bette Boxin konseptia varmaan maasta taivaisiin ja jatkan tyytyväisenä samalla linjalla, ja tällä kertaa vaikka Green Boxin tuotteet paljastettiinkin etukäteen koska kyseessä oli erikoisboksi, oli mukana myös ihan täysiä ylläreitä! Kyllä ne osaa siellä vaan tän homman, ja vaikkei mitään ylimääräistä olisi ollutkaan niin yllätys antoi lisäpisteitä. Ylipäätään mulle ihan jokaikinen kosmetiikkatuote boksissa oli uusia tuttavuuksia, joten vaikka ne etukäteen tiesinkin ei itselläni kuitenkaan ollut niistä mitään kokemusta, poislukien kosmetiikkatarvikkeita.

Green Boxin sisältö

Boksissa oli siis etukäteen luvatut Pure Konjac sponge kasvosieni, Laveran käsivoide, Korresin vartalovoide, Madaran kasvovoide, Nurmen kuorinta-aine sekä Make-Up Blender meikkisieni. Lisäksi pakettiin oli yllärinä laitettu mukaan testereinä Madaran puhdistusmaito, Mossan Skin Perfector BB-voide, Korresin Almond Blossom kasvovoide sekä Wild Rose kasvoöljy ja -voide.

Mennäänpä sitten mun fiiliksiin!

Korres Guava Body Butter, 40 ml

Virkistävä sekoitus trooppisista hedelmistä. Pehmentävä ja kosteuttava voide kuiville kyynärpäille, kantapäille ja polville. Siis tää oli aivan I-HA-NA! Rakastuin heti. Tuoksu on ihan superhyvä, jotenkin sellainen superfreesi. En osaa edes selittää, mut tykkäsin ihan kympillä!

Nurme Grapefruit Sugar Scrub kuorinta-aine, 50 g

Raikas vartalokuorinta sisältää greippiä, sokeria ja vaaleanpunaista savea. Mineraalirikas vaaleanpunainen savi parantaa ihon elastisuutta samalla kun C-vitamiinia sisältävä greippi kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä antaa tuotteelle herkullisen tuoksun. Lupaus piti paikkaansa! Mä tykkään muutenkin vartalokuorinnoista ja tää oli tosi ihana ja riittoisa. Ei mennyt kaikki ekalla kerralla.

Lavera Hand Cream, 20 ml

Syksyllä uudistunut suosittu käsivoide suojelee ja kosteuttaa käsien ihoa luomumanteliöljyn ja -sheavoin voimalla. Oikein kiva tuote, tykkäsin, ja mun kuivat kynsinauhat tykkää myös. Ei liian rasvainen ja öljyinen vaan just passeli tuote mun makuun! Pirtsakka tuoksu!

Make-up Blender meikkisieni

Make-up Blenderin ainutlaatuinen koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Lupaus piti täysin paikkaansa, ja tykkäsin tästä tuotteesta ihan simona. Ei häviä millään tavoin perinteiselle Beautyblenderille joka mulla on myös ollut käytössä. Enää en levitä meikkivoidetta sormin, tästä tulee vaan niiiiiiiiiiin paljon parempaa jälkeä! Love it!

Madará Nokkonen Daily Defence voide, 20 ml

Neutraalin tuoksuinen DD -voide, joka sisältää pohjoista nokkosta. Ihoa elvyttävä ja kuivumiselta sekä ilmaston ääriolosuhteilta suojaava tehovoide. Hmm… Tästä mä en oikein osaa olla mitään mieltä. Ihan hyvä? Perus? Ok? Ehkä mun kasvot eivät vaan tarvi mitään superdefenssiä niin en osaa kaivata kummoisia ominaisuuksia. Mulle kelpasi mutta ei herätä mitään ihmeellisiä tuntemuksia.

Pure Konjac Sponge kasvosieni

Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Päivä päivältä iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta. Meikki levittyy ihon pinnalle tasaisesti ja kauniisti. Pesun jälkeen kostea iho on samettisen sileä ja hyvinvoiva.

Tähän lupaukseen en osaa vielä kommentoida, sillä kasvosieni ei ole ollut minulla niin pitkää aikaa käytössä. Ihan kiva juttu, mutta en tiedä onko tällainen kasvosieni kuitenkaan ihan mun juttu?

Näitä kyllä hehkutetaan todella paljon, joten olisi mielenkiintoista kuulla jos jollain lukijalla on tällainen käytössä?

Yhteenveto

Ja sitten ne yllärit! Mikään näistä ei ole vielä päässyt testiin, mutta ajattelin ottaa nämä mukaan lomamatkalle. Tykkään käyttää reissuilla erilaisia testereitä, silläkin uhalla etteivät olisi hyviä sillä mahtuvat hyvin kulkemaan käsimatkatavaroissa. Kieltämättä aina kaikki tuotteet ovat olleet vähintäänkin tasoa menettelee, joten mitään kamalia yllätyksiä tuskin on nytkään tulossa.

Mikäli Bette Box lanseeraa uudelleen jotain näitä erikoisbokseja, aion ehdottomasti tilata. Tykkään!

Bette Box HUHTIKUU alennuskoodi

Nyt kannattaa olla ajoissa ja tilata huhtikuun Bette Box*, sillä etukäteen on jo tehty paljastus että kyseinen boksi sisältää viisi täysikokoista tuotetta (joka on kyllä ihan über-älytöntä!). Bette Boxin kuukausihinta on 16,90e, mutta mikäli et ole tilannut boksia aiemmin saat ensimmäisestä boksistasi kolme euroa alennusta koodilla BOX417, jolloin boksin hinnaksi jää vain 13,90e.

Boksin pääset tilaamaan suoraan tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

 1. Viola kirjoitti:

  Moikka!

  Ei nyt liity tähän, mutta mihin ruokapäiväkirjat on kadonneet? Niitä olis mielenkiintoista lukea jatkossakin!

  Toinen juttu, ainakin mobiilisti luettaessa tää sivu on tosi hidas.. teksti ja kuvat kestää kauan latautua. Mistähän mahtaa johtua? En nimittäin ole huomannut samaa ongelmaa muissa FF:n blogeissa.

  Mutta kiitos rehellisestä blogista, tykkään!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Moi Viola :) Olin ilmeisesti vahingossa ladannut kuvat ihan liian isoina pariin uusimpaan postaukseen. Olen käynyt pienentämässä ne sillä ne muuten lataa sivua kauan. Tällä hetkellä tosin myös FF Pro Feel mainos kuormittaa aika paljon, ja se satunnaisesti hyppää esille eri blogeissa. Ruokapäikyistä laitoinkin uutta postausta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *