Hae
Queen of Eve

Kauneusjuttuja ja kasa purkkaa

picisto-20150307061529-206512

Tänään on just tasan sellainen päivä että ei ole mitään pakollista ohjelmaa ja kaikki mitä vahingossakaan erehtyy tekemään tapahtuu täysin fiilispohjalta. Ihanaa! Mä heräsin ilman kelloa ihan sattumalta jo kahdeksan jälkeen, tosi outoa koska mä en todellakaan normaalisti vapaapäivänä vielä siihen aikaan heräile. Ei me tosin sängystä samantien noustukaan muuta kuin vessassa asioimaan, ja sitten alkoi tietty se perinteinen tablettien ja puhelinten selailu ja köllöttely. Ilman kiirettä olis voinut maata pitempäänkin mutta ei malttanut, oli niin kova nälkä! Outoa onkin se että tässä on jo syöty aamupalat ja lounaskin ja kello on nyt vasta yksi, normaalisti mä mussuttelisin sitä aamiaista tässä tähän aikaan. Pitkä päivä tulossa, mut jee, ihan kiva niin ehtii olla tekemättä mitään ;)

Järjestin sen purkkafanien arvonnan tuossa tovi sitten ja lupailin että voittaja julkistetaan perjantaina 18 jälkeen, mutta ähäkutti eipäs julkaistukaan. Mä kävin kyllä muuttamassa blogitekstiä ja yliviivaamassa lupaukseni, sekä täsmensin että lauantaina sitten. Oottekin varmaan jo ihan täpinöissään odotelleet siellä että kuka mahtaa voittaa tämän vuosisadan parhaimman palkinnon (LOL)… Mä voin tunnustaa suoraan että tällä kertaa mä en arponut millään random.orgin satunnaiskoneella tai antanut sittenkään Hugen toimia onnenpoikana ja heitellä numeroita päästään, vaan mä valitsin voittajan. Kyllä, ihan ite.

Tämmönen arvonta ei kai ole kauhean virallinen kun mitään arvontaa ei tavallaan tapahtunutkaan, joten ehkä oikea nimitys olisi ollut kilpailu missä mä yksinvaltiattaren elkein valitsen tulevan purkanmussuttajan. Mutta niin, se siitä ja asiaan! Valintani kohdistui nyt ihan tarkoituksella yhteen kommenttiin ja kommentoijaan koska mulle tuli fiilis että se kaikista eniten ilostuisi näistä, ja jotenkin koin että voitto on ansaittu.

Voittaja on Satu joka kommentoi seuraavasti:

”Jee, kiva arvonta! Itsekin syön purkkaa aikalailla paljon. Lemppareita on kans sininen ja vihree jenkki! :) Olis kiva saada maistiaisia ulkolaisista purkista. En oo ikinä maistanu, enkä ylipäätään edes käyny ulkomailla et olisin tollasia käsiini saanut.”

Mun mielestä sä jos kuka ansaitset voiton, ja lupaa mulle että sä jossain vaiheessa meet jonnekin reissuun itsekin koska kyllä maailmaa on koettava muutenkin kuin täällä kotimaassa eläen! :) Mä toivon Satulle maistuvia herkkuhetkiä ja purukumipallojen poksauttelua välimerellisissä fiiliksissä, sillä Italian ja Turkin purkkiahan nuo pääosin ovat, tuota meidän rakasta naapuria Viroa unohtamatta. Sähköpostia laittelen menemään Satun osoitteeseen viikonlopun aikana niin saadaan purukumit maanantaina postiin.

11044579_1065620086786776_8691993986020040729_n
Mun onnenpäivä oli eilen kun tapahtui useita tosi kivoja juttuja! Kaikkea en nyt erittele mutta mä mm. voitin Facebookissa olleessa Schwarzkopfin got2b Finlandin kilpailussa itselleni hiusten föönaamista nopeuttavia muotoilutuotteita ”Mind Blowing” -sarjasta. Siis ihan huippua! Tällä hetkellä mun hiustenhoito on suht iisiä, paitsi että en ikinä jaksa föönata ja käyn nukkumaan märällä tukalla… Lopputulos on sitten se että tää mun pitkä tucca on kauhee sotkunen ja takkunen harakanpesä mutta onneks mulla on Tangle Teezereitä, se helpottaa! Jatkossa mä kuitenkin tuun tarvimaan tuota ainetta koska ei mene kauaakaan kun taas hetken tauon jälkeen mulle laitetaan pidennykset takaisin päähän. Sitten mä oon semmonen turbotucca ettei vähemmästä väliä ja voin kertoa että sen leijonanharjan kuivaamiseen menee ikä ja terveys. Mielenkiinnolla odotan onko tää uusi tuote siis kaikkien lupaustensa arvoinen, nähtäväksi jää!

Hiuksia yritän hoitaa mahdollisimman hyvin koska ovathan ne kuitenkin naisen kruunu, tai ainakin näin pitkähiuksisena koen asian niin. Siirryttyäni pidennyksiin aloin käyttämään pidennyksille tarkoitettu luonnonharjaksista valmistettua harjaa joka oli selvästi parempi vaihtoehto kuin normaalilla harjalla harjaaminen, ja vuosi tai puolitoista sitten muutin kaikki harjani Tangle Teezereiksi ja en suotta, sillä ne ovat ehdottomasti markkinoiden parhaita hiusharjoja ihan pienistä takkutukkaisista lapsista meihin pidennysvauhkoihin aikuisiin. Sillä saa siististi pahimmatkin takut auki ilman hysteriaa ja väkivaltaista repimistä. Mulle noita Tangle Teezereitä on kertynyt joku viisi tai kuusi kappaletta ja niitä on kaikissa mahdollisissa olkalaukuissa ym että on harja aina mukana, mutta tähän kuvaan nappasin kolme nopeimmin löytynyttä.

20150307_142140_resized
Tangle Teezerit Nordic Feelin valikoimissa / Invisibobble hiuslenkit Nordic Feelin valikoimissa 

Ihana kaksivärinen  vaaleansininen pinkeillä harjaksilla, purkkapinkki ja perinteinen musta. Toinen minkä muutin täysin oli hiuspampulat. Enää en mitään normaaleja hiuslenkkejä pidä, vaan käytän vain ja ainoastaan erilaisia Invisibobblen kierreponnareita. Ovat varmasti sata kertaa hellävaraisempia hiuksille, eivät kuluta niitä ja helppo kiinnittää ja jopa vetää pois kieputtamatta (olen just sellainen laiska joka ”repii” ponnarin irti…)

Mä tykkään käyttää laadukkaita hiustenhoitotuotteita ja olen niistä valmis maksamaan markettituotteita enemmän koska mun mielestä laatu maksaa, mutta tietysti hyödynnän aina kaikki mahdolliset Sokoksen 3+1 päivät ja muut tarjoukset jos alennusta vaan voi saada. Muotoilutuotteissa käytän todella paljon esim. Tigiä, Lanzaa ja Paul Mitcheliä, mutta mulle kelpaa myös tosi hyvin Kicksistä ja lähimarketista saatavat halpisjutut ihan siinä missä selektiivisemmät tuotteet jos vaan olen todennut tuotteen hyväksi ja toimivaksi.

Tangle Teezerit on Nordic Feelissä edullisempia. Laivalta niitä saa ihan ok hintaan, mutta esim. Anttilasta ostaessa saa kyllä sen 18-20e pulittaa. Hirveän paljon edullisemmalla niitä ei juurikaan ole muualla kuin laivalla myynnissä (siellä on toisinaan hyviä erikoistarjouksia), mutta Nordic Feelistä nekin lähtee 14,95e hintaan. Säästö se on pienikin säästö, ainakin mun mielestä!

20150307_142215_resized
Tangle Teezerin hiusharjojen ja Invisibobble-hiuslenkkien lisäksi mun yksi hiustenhoidon luottotuotteista, tai pikemminkin voisi sanoa MUST hankinnasta on ehdottomasti kuivashampoo. Kuivashampoota voi hyödyntää lähes kaikki, ja se ei todellakaan ole tarkoitettu vain ”pikapesuun” ja hiusten freesaamiseen mitä esim. paljon treenaavat ja suihkussa usein ravaavat hyödyntävät, vaan tulisi huomioida että kuivashampoot on yksiä parhaimpia kampausten pohjia. Etenkin sellaisille keillä on todella ohuet hiukset (tai jopa tuntuu että se päälaki alkaa paistamaan, 30+ jälkeen tätä tosiaan voi alkaa tapahtua että hiukset ohenee), tai muuten vaan haluaa liukkaaseen hiukseen enemmän rakennetta ja pitoa, niin kuivashampoo on päivän sana.

20150307_142310_resized

Tigin Rockaholic -sarjan Dirty Secret kuivashampoo Nordic Feelin valikoimissa

Kuivashampoota voi ja saa laittaa ihan puhtaaseen tukkaankin, koska sillä saa hyvän tyvikohotuksen ja jos parina päivänä peräkkäin käyttää niin hiuksista voi tulla niin tuuheat ettei meinaa kampa mennä läpi, heh heh. Suosittelen siis etenkin sellaisille keistä tuntuu että oma tukka on ihan luiru hiirenhäntä ja sellainen lehmän nuolema ja valuu pitkin päätä. Otsatukkaa pitävät tarvii tätä usein muutenkin niin saa taas sen kyljyksellä kammatun etutukan takaisin kuosiin ;D

Kaupoissa esim. Tigin hinnat on usein valitettavasti ihan pilvissä. Mä olen itse ostanut laivalta tai sitten tilannut Nordic Feeliltä, sillä siellä nuo on huomattavasti edullisempia. En näe mitään järkeä maksaa Tigin kuivashampoosta 23-25 euroa kun saan sen tilattua kotiin 14,50 eurolla. On mun makuun pikkusen liikaa ilmaa tossa välissä jos ton hintaluokan tuotteeseen tulee kymppi lisää…

20150307_142241_resized (1)
Hiuksia mä suoristan jatkuvasti GHD:llä ja se on pakko tehdä ainakin sivuhiuksille/otsikselle, sillä mulla on karhea ja luonnonkiharaan taipuva tukka ja kuten arvata saattaa, se vääntyy sadalle mutkalle ja on pörröinen kuin mikä. Harmi vaan että mä en osaa edelleenkään tehdä kiharoita (tai siis en jaksa ja mulla menee hermot), mutta Ida on mulle muutamasti kiharoita tehnyt ja rakas ystäväni ja ”pikkusiskoni” Jaanika teki Viron reissullamme mulle niin upeen prinsessatukan ettei tosikaan.

Tää muutaman vuoden vanha kuva kyseiseltä reissulta löytyi mun kuva-albumeista kun selasin ja voi vitsi kuinka ihana tukka vaikka itse sanonkin! Mulla on omat hiukset noin puoleen selkään eli pitkät nekin, mutta pidennyksillä otan vielä sen 5-10cm lisää ja tietty tuuheutta maksimaalisesti. Ihan normaalin paksuiset mun omat hiukset on (nuorena ne oli superpaksut) mutta onhan se nyt aika eri näky kun tavalliseen pitkään hiuspehkoon iskee muutaman intialaisen hiukset lisäksi niin johan on volyymia! Näyttää paksulla tukalla nutturat ja ponnaritkin niin paljon paremmilta!

Pidennyskiharat

t

Koodilla 9PVGVJ2E9 saat 5 euron alennuksen yli 40e ostoksista Nordic Feelillä. Yli 59e ostokset ilman postikuluja!

Koodi on voimassa 30.04.2015 asti.

* Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

3 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Jes!! Kiitos!! innolla ootan :)

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Täällä kans yks hiuslenkkienrepijä ja siytenhän siinä lenkissä on hiulset solmussa. Nuo hiuslenkit sopii siis mullekin varsin hyvin :D Tangle teezer on ihan ehdoton!!! Hiusguotepostaukset kiinnostaa aina :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.