Hae
Queen of Eve

Koirankarvoja lakanoissa on mun todellisuutta

Koirankarvoja lakanoissa – tää on sitä todellisuutta

Joskus mä kadehdin kaikkia täydellisiä blogeja, niitä missä on aina tarkkaan mietityt kuvat ja kokonaisuudet, ihanan näköistä kaikkialla. Mäkin haluaisin että mulla olisi, mutta todellisuus on toista, ja todellisuudessa en ole niin siisti ja tarkka ihminen, tai en vain jaksa olla. Monet muut asiat menee lakanoiden silittämistä ja sängyn täydellistä petaamista edelle, mutta kyllä mäkin aina joskus tsemppaan ja saan nauttia työni tuloksista.

Toisin oli tällä kertaa…

Koirankarvoja lakanoissa

Aiemmin mulla oli pääasiassa mustia lakanoita, ja muutamia valkoisia. Mustissa näkyi karvat heti, ja valkoisissa taas kaikki lika ja tummentuma. Ei tarvinut olla kuin pari tuntia valkoisissa lakanoissa niin johan vähintään hiusväriä pääsi tyynyliinalle jos ei muuta.

Nyt kesän tullen mä innostuin väreistä, tosin haaleista sellaisista. Vai onko harmaa edes väri? Ei kai. Mutta haalean vaaleanpunainen on, ja se sopii hyvin yhteen harmaan kanssa!

Tällä hetkellä Elloksella on kaikki Ellos Homen tuotteet 20% alennuksessa, joten hyödynsin edun ja löysin heidän omasta valikoimastaan ihania vuodevaatteita. Tilasin tämän harmaan helmalakanan*, tämän vaaleanpunaisen aluslakanan* ja nämä tyynyliinat*, sekä nämä vaaleanharmaat jo lempparikseni muodostuneet puuvillasatiiniset pussilakanat tyynyliinoineen*, jotka mulla oli entuudestaan tummanharmaina. Tämä päiväpeitto* oli ehkä paras ostos, kunhan nuo koirat ei vaan likaa sitä…

Näyttää tosi kivoilta ja kesäisen raikkailta, mutta arvatkaapa vaan onko mulla

Koirankarvoja lakanoissa?

No on. Ja ne näkyy. Ja hei, mä päätin olla välittämättä!

Edustaviin kuviin ehkä olisi kannattanut silittää lakanat ja asetella kaikki millilleen oikein, eikä nukkua näissä viikkoa, mutta nyt kun mä olen näissä möyhinyt kahden chihutytön kanssa niin ainakin mulla on kokemus mistä kertoa.

Liinavaatteet ovat hyvät ja ihanat, ja olen nähnyt näissä varsin vilkkaita unia. Koirankarvat näkyy lakanoissa kuin lakanoissa ja värillä ei näytä olevan merkitystä. Jos täydellisyyttä haluaa niin pitäisi hieman harjata teippirullalla tai olla päästämättä koiria petiin, mutta en mä nyt jaksa enkä halua, ja sitäpaitsi tää on mun arkea ja todellisuutta.

Koirankarvoja lakanoissa

Voisi olla suorastaan joku mun iskulause tai vähintään makuuhuoneeni teema. Muilla se on harkitumpi, mulla vähän tällainen vallaton. Kuvien ottamisen yhteydessä huomasin että mustasta yökkäristäkin oli lähtenyt hieman nukkaa ja mun omasta päästäkin muutama hiussuortuva. Ei voi kaikkea koirista syyttää…

Mutta ihanat lakanat, ja kun ei tarkkaan katso niin ei edes huomaa pölyhiukkasia ;)

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *