Hae
Queen of Eve

Yksinkertainen vinkki maanantain pelastukseksi

dav
Kun maanantai on ihan plaah niin siitä voi yrittää tehdä mielekkäämmän päivän tekemällä jotain mukavaa. Mun fiksuin temppuni tänään oli se kun en antanut päivän masentaa ja uhriutunut sängyn pohjalle sen viikon ensimmäisen ja raskaimman työpäivän jälkeen. Mä olen usein ihan puhki viikon alkamisesta, mutta tällä kertaa työpäivän jälkeen päätin että en tuhlaa loppupäivää maanantaidownareihin.

dav
Mun paras vinkki masentavalle maanantaille on tehdä sinä päivänä jotain extrakivaa. Mulle sen hyvän olon tuo pitkä ja kuuma suihku ja jokin itseni hemmottelu, jollekin toiselle se voi olla jotain muuta. Tärkeintä kuitenkin on se ettei vaan mieti että viikko vasta alussa ja huomenna taas pitää herätä ajoissa ja voi voi kun väsyttää ja olipas rankkaa töissä, vaan keksii jotain sellaista kivaa mitä normaalisti tekee viikonloppuna. Miksei sitä voi tehdä maanantaina?

bty
Yleensä vietän kauneudenhoitopäiviä lauantaisin tai sunnuntaisin koska viikonloppuna sitä rentoilee muutenkin, mutta mikä estää rentoutumasta myös maanantaina? GlamGlown mudmask naamariin ja fiilistelemään, ja voin vannoa käsi sydämellä että heti tuli paljon parempi olo, niin fyysisesti kuin henkisesti.

bty
Nyt mun iho tuntuu ihan uudelta ja on ihan helkutin hyvä olo. Kaikki puhtaat vaatteet, puhtaat lakanat, puhdas iho, puhtaat ihohuokoset.

Ei sittenkään paskempi aloitus viikolle.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *