Hae
Queen of Eve

Mättösafkat kahdelle

Mättösafkat kahdelle

Mä olen nyt yrittänyt siirtyä sellaiseen rytmiin missä herkuttelisin pääasiallisesti vain viikonloppuisin. On kiva käydä leffassa ja ulkona syömässä ja tehdä jotain spesiaalia. Herkuttelukin saisi olla enemmän sosiaalinen tapahtuma eikä sellainen että syö vain yksinään.

Kun olin toissaviikonloppuna hotellilomalla ystäväni Minna.U:n kanssa, me lähdettiin istumaan iltaa Helsingin keskustassa Citykäytävällä sijaitsevaan Classic American Dineriin johon sain Offerillan kautta kolmen ruokalajin menut. Offerillassa on myynnissä tarjoukset myös Tampereen ja Jyväskylän Classic American Dineriin, mutta loogisesti me käytiin tässä Stadin paikassa.

Classic American Diner

Kolmen ruokalajin menu kahdelle on Offerillassa tarjouksessa ja maksaa vain 46 euroa, joten mielestäni se on puoli-ilmaista. Harvassa paikassa kun saa alkuruoat, pääruoat ja jälkkärit 23 eurolla per henkilö, ellei jotain pikaruokaloita oteta lukuun.

American Diner on kuitenkin ihan kunnon ravintola ja annokset kyllä sen mukaisia. Mainoslauseessaan Offerillan sivuilla he kertovat että tarjoukseen sisältyy listalta vapaasti valittavat alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat. Listalta löytyy runsaita ja herkullisia annoksia klassisista hampurilaisista wingseihin ja pihveistä ihaniin juustokakkuihin – tämän kattauksen jälkeen ei taatusti jää nälkä! – ja tuo on muuten täysin totta. Katsokaapa vaikka tämän postauksen kuvia…

Alkupalat

Valittiin Minnan kanssa varta vasten pari erilaista annosta niin että pystyimme jakamaan niitä ja maistelemaan toisiltamme. Sides -listalta valittiin jalopeno poppersit chilimajoneesilla ja bataattiranskalaiset valkosipulidipillä. Valehtelematta oltiin pyörtyä kun alkupalat tuli pöytään, siis saavillinen bataattiraneja, voi hyvä luoja!

Molemmat alkupalat oli kyllä todella hyviä, mutta pakko myöntää, että vaikka syötiin näitä kahdestaan niin meillä jäi ainakin puolet ellei enemmänkin ranskalaisista syömättä, niin mielettömän iso annos se oli. Koville syömäreille tämä on tietty pelkkää plussaa, ei varmasti harmita annoksen koko.

Pääruoat

Mättösafkat jatkui hyvällä jenkkiteemalla ja tulikin pääruokien aika. Pääruoiksi valittiin Garlic & Bacon burger ranskalaisilla ja Pulled Chicken Sandwich salaatilla. Ihan mielettömän kokoiset annokset nämäkin ja vaikka hyvällä ruokahalulla herkullista ruokaa vedettiin, jäi hampurilaisateriasta puolet syömättä ja meidän piti sandwich annoksesta pyytää puolet leivistä doggybagiin mukaan. Ei vaan pystynyt syömään kun tiesi että vielä oli sitä jälkiruokaakin tulossa.

Jälkiruoat

Jälkkäreiksi valittiin pari erilaista kakkua ja voi että, ne oli ihan suussasulavia. Itseasiassa vieläkin hekumoin tuota suklaakakun palaa, oli ehkä yksi parhaita koskaan syömiäni! Vanilla New York Cheesecake ja Chocolate Loving Cake veivät kielen mennessään. Mä voisin koska tahansa uudestaan mennä tuonne syömään vaikka vain pelkän kakkupalan tai bataattiranet, tai sitten vaikka molemmat.

Mättösafkat kahdelle oli oikein hyvä valinta lauantai-illalle ja tuo Citykäytävän Classic American Diner oli tosi kiva paikka keskustassa viettää aikaa ja käydä syömässä hyvin. Tätä paikkaa voi kyllä erityisesti suositella hampurilaisten ystäville ja sellaisille ihmisille ketkä tykkää vetää toisinaan kunnon mättösafkat, sillä annokset ovat täällä todella reilun kokoisia. Ymmärrykseni mukaan myös muilla paikkakunnilla sijaitsevat Classic American Dinerit on samalla teemalla sisustettu, eli ei muuta kuin nauttimaan 50-luvun jenkkilästä ja maistuvista annoksista.

Thumbs up palvelulle ja koko miljöölle, ruoka oli myös ihan 5/5!

Offerillan tarjouksen Classic American Dineriin voit ostaa alla olevista linkeistä paikkakunnan valitsemalla!

Classic American Diner menut 2-6:lle alk. 46e HELSINKI
Classic American Diner menut 2-6:lle alk. 46e TAMPERE
Classic American Diner menut 2-6:lle alk. 46e JYVÄSKYLÄ

Jos isot kolmen ruokalajin menut on liikaa, niin jokaisesta paikasta löytyy myös valinnaiset burgerit kahdelle hintaan 17,90e!  Valikoimassa amerikkalaisten klassikkoburgereiden lisäksi keittiön omia erikoisuuksia, kuten meksikolaisvivahteisia burgereita. Annoksiin sisältyy myös ranskalaiset.

Classic American Diner valinnaiset burgerit kahdelle 17,90e HELSINKI
Classic American Diner valinnaiset burgerit kahdelle 17,90e TAMPERE
Classic American Diner valinnaiset burgerit kahdelle 17,90e JYVÄSKYLÄ

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Milla kirjoitti:

    Siis aivan pakko kommentoida. Nimittäin koko maailmankaikkeuden paras jälkiruoka löytyy nimenomaa American dineristä ja se on VAAHTERASIIRAPPIPIRTELÖ ♡ ei löydy mitää vastaavaa herkkua maailmasta :-D

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä en uskaltanut ottaa mitään pirtelöitä enää, sillä noi ruoat oli niin isoja ettei olisi kyllä jotain jättipirtelöä saanut uppoamaan. Täytyy ehkä joskus testata tuota :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *