Hae
Queen of Eve

Vauvakutsut meidän kotona

Lauantaina meillä oli vauvakutsut

Yhteinen ystävämme on saamassa loppuvuodesta vauvan ja järjestimme hänelle Minnan ja hänen miesystävänsä kanssa pienimuotoiset vauvakutsut meillä kotona. Juhlittiin ihan omalla porukalla kivojen illanistujaisten merkeissä niin, että saimme nauttia mahtavasta ravintolatason ruoasta (Minnan miesystävä on aivan uskomaton kokkaamaan), annettiin vauvalle lahjoja, juteltiin ja nautittiin kiireettömästä yhdessäolosta. Koristelimme kotiamme ystäväämme varten isolla kasalla mustia ja valkoisia ilmapalloja ja hankimme valokyltin johon laitettiin ystävän juhlien kunniaksi aiheeseen sopiva teksti. Taustamusiikkina soitettiin juhlavieraamme lempimusiikkia.

Vauvakutsut numero 2

Ystävällemme oli järjestetty jo pari viikkoa aiemmin ekat vauvakutsut hänen työkaveriensa toimesta, joten meidän vauvakutsut olivat sitten hieman pienimuotoisemmat ihan tarkoituksella. Nyt on tulevaa vauvaa juhlistettu ihan toistamiseen!

Ostimme vauvalle muutamia lahjoja, mm. Molo:n potkupuvun, tyylikkäitä harsoja, tutteja, sinkkivoidetta, peppupyyhkeitä ym tarpeellista tavaraa sekä Finlaysonin elefanttipehmon joka on samalla sekä vauvan tyyny että toimii myös pehmoleluna.

Ajattelin näin pienen kuvapläjäyksen siivittämänä tuoda palan sitä tunnelmaa myös teillekin.

Kattaus on puoli ruokaa

Katettiin pöytä kivasti skumppa-, viini-, ja vesilaseineen ja pistettiin Villeroy&Bochit esille. Viinit, karahvit, kynttilät ja kaikki. Yritettiin tehdä mahdollisimman tunnelmallinen ja kiva kattaus ja mielestäni siinä aika hyvin onnistuttiinkin, vaikkei meillä ollutkaan pöytäliinaa. No, ei se ole niin tarkkaa, ei tarvi turhia hienostella kuitenkaan.

Mä voin tunnustaa että syön sohvalla 90% kerroista, joten ihan kiva muutenkin välillä istua pöydän ääreen nauttimaan ateriasta ihan rauhassa ajan kanssa…

Ihan mielettömän herkullinen illallinen

Illallisella ruokana meille tarjottiin ihanan mureaa sisäfilepihviä maustevoin kera, todella suussasulavaa sienirisottoa parmesanilla sekä saksanpähkinöillä maustettua salaattia. Valehtelematta ruoka oli yksi illan kohokohta, niin mielettömän hyvää se oli!

Syödessä oli fiilis kuin olisi ollut jossain paremmassakin ravintolassa, niin maistuvaa ruokaa en ole hetkeen syönyt, eli tämä hehkutus ei todellakaan ole turhaa hypetystä. Ihanaa, kun ihan kotonakin on mahdollisuus nauttia tällaisesta. Jotkut ne vaan osaa!

Vauvakutsut oli todella kivat ja lauantai-ilta meni kuin siivillä. Nyt sitten vain jännityksellä odotetaan milloin uusi tulokas saapuu maailmaan. Laskettuun aikaan on kolmisen viikkoa aikaa, joten mielenkiinnolla seurataan tilanteen kehittymistä ja heitetään veikkauksia siitä, syntyykö vauva tämän vai ensi vuoden puolella. Molemmat vaihtoehdot kun ovat mahdollisia!

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *