Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

No nyt se sitten tapahtui!

Kaupallinen yhteistyö: iHelp

iHelp sai musta juuri asiakkaan. Nimittäin nyt se tapahtui. Vuosia sain irvailtua muille, mutta nyt se loppui se minunkin onneni ja tuli päästettyä useampi julkaisukelvoton voimasana. Sirpaleet kuulemma tuottaa onnea, mutta puhelimen näytön hajoaminen ei saanut mua onnelliseksi, eikä kauhean onnelliselta tuntunut kaivella Huawei P9 näytön sirpaleita etusormen ihosta. Nyt se siis tapahtui mullekin – Kännykän näyttö meni rikki. Ihan tuusan nuuskaksi. Oikeastaan tuhannen piipin päreiksi, mutta tuota piip-sanaa ei ehkä ole korrektia tähän kirjoittaa joten jätän sanomatta. Sillä hetkellä kyllä toistin sen pariin otteeseen niin, että porttikongi raikasi. Ei varmasti jäänyt ohikulkijoille epäselväksi, että nyt napsahti.

Olin lähdössä koirieni kanssa ulos, kun jotenkin sotkeuduin talutushihnoihin ja samalla puhuessani puhelimeen aloin säätämään liiaksi. Tytöillä oli intoa ja vauhti päällä ja siinä sekoilivat ristiin rastiin mun jaloissa. Ingrid hätähousuna sujahti porttikongin ali Silvian sotkeutuen jalkoihini ja sähelsin siinä paniikissa niin, että puhelin tipahti kädestäni suoraan asfaltille näyttö edellä. Äänestä tiesin heti, että nyt kävi pahasti. Kaksikymmentä vuotta onnistuin pitämään puhelimeni näytöt ehjinä, mutta nyt se aikakausi tuli päätökseensä. Minäkin jouduin laskeutumaan tavallisten kuolevaisten tasolle, siihen joukkoon keillä on vähintään kerran ollut näyttö säpäleinä.

Luojan kiitos kosketusnäyttö toimi, mutta puhelimesta oli aika hankala saada paikoin selvää, kun näyttö oli niin säröillä. Edessä oli vääjäämättä puhelimen näytön korjaus. Harmitti hemmetisti, sillä puhelimeni on alle vuoden vanha. Ostin sen tätä blogia ajatellen, kuvaan kaiken kännykän kameralla. Nyt kuvia sai otettua, mutta niitä oli vaikea tarkastella säröjen läpi ja itseasiassa sain pari lasinsirua sormeenkin kosketusnäyttöä käyttäessäni. Uuden puhelimen ostaminen ei siis tullut kuuloonsa, vaan aloin heti googlettamaan mitä näytön vaihtaminen kustantaisi ja missä saisin sen nopeiten korjattua.

Puhelimen näytön korjaus

Tuolla hakusanalla ja omalla puhelimen merkilläni löysin googlesta useammankin paikan jotka ilmoittivat korjaavansa näyttöjä, joten saatoin huokaista helpotuksesta. Hintaeroja oli jonkin verran, joten tarkastelin aika perinpohjaisesti erilaisia vaihtoehtoja päätyen liikkeeseen nimeltä iHelp. He ilmoittivat tekevänsä huollon nopeasti ja edullisesti ja olivat helposti tavoitettavissa asiakaspalvelussa asiaa selvitettäessä. Se on mulle tärkeintä.

Omasta kodistani Helsingin iHelpiin ei ole pitkä matka, joten päätin suunnata paikan päälle ja halusin huollon odottaessa. iHelp on ihan valtakunnallisesti toimiva älypuhelin- ja tablethuoltoliike ja he tarjoavat huolto- ja korjaustyöt mm. iPhone, iPad, Huawei, Samsung, Sony, LG ja Lumia laitteisiin. Laitteen voi viedä huoltoon suoraan liikkeeseen kuten minäkin päätin tehdä (Helsinki, Espoo, Tampere, Turku, Oulu ja Kemi) jossa se korjataan 1-4 tunnissa mallista riippuen, tai sitten sen voi lähettää verkkokaupan kautta huollettavaksi jolloin siitä ei peritä edes postikuluja! Mun puhelimen näytön korjaus oli ohi hetkessä ja aikaa meni ehkä noin puoli tuntia, eli se oli jopa luvattua nopeampi.

Täytyy pitää puhelimesta huolta, mutta ei hätää jos hajoaa

Oli myöskin kiva huomata, että heillä onnistuu myös muidenkin osien vaihto, eli akut, kamerat, kuulokeliitännät ja latauspäät saa kuntoon huollossa, eikä samantien tarvi olla uutta puhelinta ostamassa jos tulee jokin itseaiheutettu vika joka ei mene valmistajan takuuseen. Nyt kun mä lähdin tälle tielle että se näyttö kerran hajosi, niin ehkä tulevaisuudessa jokin muukin osa voi kokea kovia. Kavereitani kun seuraan niin osalla on jokainen puhelin p*skana aina välillä, harvinaisempaa on että saa kännykkänsä pysymään kasassa, haha.

iHelp käyttää laadukkaita varaosia ja antaa työlle ja osalle vuoden takuun. Heti kun sain kännykän takaisin käsiini niin saatoin vain ihailla naarmutonta uutta näyttöä. Ja mikä parasta, huollon aikana puhelimen tiedot eivät katoa. Tällainen juuri on sitä laadukasta palvelua ja mä tykkään siitä että asiat on mutkattomia ja helppoja.

Mä oon taas niin iloinen!

Nyt taas paistaa se päivä tähänkin risukasaan, sillä fakta on että tuo kännykkä on ihan elinehto. Sillä surffataan netissä, whatsappaillaan, bloggaillaan, facetetaan, snäpätään, instagrammataan, kuunnellaan Deezeristä musaa, soitellaan, otetaan selfieitä ja valokuvia, videoidaan kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta ja… Niin, kuten nyt varmasti voi ymmärtää niin onhan se tärkeää myös nähdä siitä näytöstä.

Ai että! Katsokaa nyt. Ei naarmun naarmua ja kännykkä on ku ois taas bränikkä! Nyt ihan pelottaa pidellä tuota käsissä, mä kun olen ihan varma että tuo lentää kohta katuun uudestaan ja on tuhannen…

No, ainakin sitten tiedän minne mennä jos puhelimen näytön korjaus on vielä joskus edessä ja nyt myös kokemukseni perusteella tiedän, että saan varmasti nopeaa palvelua! Maailma ei siihen kaadu jos puhelimessa jokin osa ottaa hittiä, ne saa aika varmasti korjattua. Ei siis huolta ja murhetta enää tästä kapulasta, se on pääasia ja tämän perusteella voi aidosti suositella iHelpin hyvää ja edullista huoltoa.

10 pistettä ja papukaijamerkki!

 

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: iHelp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *