Hae
Queen of Eve

Mulle yks loma, kiitos!

Kirjoituksen kaikki kuvat Tjäreborg

On tullut tässä viimeiset pari viikkoa selailtua enemmän tai vähemmän matkatoimistojen nettisivuja ihan sillä ajatuksella että lähdettäisi kaverin kanssa talvilomaa viettämään johonkin aurinkoiseen ja lämpimään. Talvilomaa mulle on kivasti kertynyt parisen viikkoa tuonne maalis-huhtikuun taitteeseen, ja silloin olisi mahdollisuus karata täältä kylmästä, märästä, harmaasta ja synkästä Suomesta pois vaikkapa vain ihan viikoksi. Viime vuosi ja etenkin loppuvuosi oli enemmän tai vähemmän rankka kaikkine ahdistuksineen ja uupumuksineen joten ennen kesää on saatava edes pienet maistiaiset!

Mä oon viime vuosina varannut kaikki matkani joko valmispaketteina Tjäreborgilta (mun mielestä heittämällä paras matkatoimisto ikinä!), tai sitten varaamalla itse lennot ja hotellin. Hotelleja tsekkailen Booking.comista ja lentoja Finnairilta sekä Norwegianin supertarjoukset aina hyödyntäen. Viime elokuussahan me oltiin ystäväni Minna.U:n kanssa Ranskassa nelisen päivää ja ihasteltiin Pariisia Norskin 82e menopaluulentojen innostamana. Vähän kalliimpaa olisi ollut mennä laivalla Tallinnaan joten ei tarvinut kauaa miettiä että mentäiskö sinne vai Pariisiin…


Tjäreborgiin (ei maksettu mainos, olisipa!) oon ollut aina tyytyväinen, sillä heidän hinta-laatusuhde on musta paras ja hotellitarjonta mun makuun. Tjärellä löytyy myös aikuisille suunnattuja hotelleja joka on kaltaisilleni lapsettomille rentoutujille enemmän kuin hyvä juttu, ja tasokasta all inclusivea hyvällä sijainnilla, usein omalla rantakaistaleella ja hyvin lisäpalveluin. Yksi tärkein juttu millä Tjäre hakkaa muut ihan 6-0 on heidän nettisivunsa helppous. Monesti on ärräpäitä tullut hoettua muiden matkanjärjestäjien sivuilla koska ovat jotenkin tosi sekavat ja hinnat piilotettu, Tjäreborgin tarjonnasta näkee suoraan että mitä se siis maksaa ja millä sisällöllä. Se on musta tärkeää ettei tarvi arpoa ja pomppia sivulta toiselle.


Tällä kertaa katsellaan lomakohteena turistirysänä pidettyä Kanarian Saaria, mutta mulle kelpaa oikein hyvin, sillä siellä on tullut käytyä viimeksi joku 25 vuotta sitten. Ei ole siis ylikoettu utotakaan paikkaa vaikka sitä niin tylsänä pidetäänkin, meille tärkeintä on Suomea lämpimämpi sää, aurinko, rento lomafiilis, mahdollisuus ottaa aurinkoa ja uida uima-altaalla, ihana all inclusive hyvine ruokatarjoiluineen, pienimuotoinen urheilu yhdistettynä hemmotteluun ja siis kaiken kaikkiaan sellainen yleinen rentoutuminen ja maisemanvaihdos!


Mä unelmoin siitä arjen irti-otosta, valmiista hyvistä aamupalabuffeteista ja all inclusiven ruokatarjonnasta. Uima-altaassa ja porealtaassa lillumisesta, salilla käymisestä, uusien tuulien ja kuvoiden haistelusta, maisemien katselusta ja ihan vaan yleisestä rennosta olemisesta. Sellainen tulisi nyt enemmän kuin tarpeen.

Ehkä se on se kuuluisa Playa Del Ingles, tai sitten Corralejo, tai ehkä joku muu… Mitä väliä kunhan vaan pääsee lomalle!

Ootteko te viettäneet vielä talvilomaa tai menossa jonnekin? Mitä mieltä Kanarian Saarista?

 

Ja tähän loppuun muistutan teitä vielä mainoksella!

KAMPANJAKOODI YVES ROCHERILLE: VAL16

Saat ensimmäisen ostoskoriisi lisäämäsi tuotteen tilaajalahjaksi, kun tilaat 15.2.2016 mennessä.

Tarjous on voimassa vain kerran asiakasta kohden, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee KAIKKIA tuotteita lukuun ottamatta tuotesettejä, yön aikana vaikuttavaa Anti Age Global -hoitokuuria ja Secrets d’Essences Rose Oud -tuoksuja.

*) Mainos sisältää Affiliate-linkin

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

5 kommenttia

 1. elina kirjoitti:

  Kahden viikon päästä Playa del Ingles :)

 2. Jonna kirjoitti:

  Oih, millon sä Eve lähdet ja minne? Munkin tekis niin mieli mut rahatilanne on nyt todella huono. Mulla olis viikon loma huhtikuun lopussa ja haaveilen että ennen sitä suuri rahakassi tipahtais mun syliin…mut syksyllä viimestään!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ensi kuun lopussa, Kanariansaarille lähden 25v tauon jälkeen :) Mä tosiaan tarvin tän talviloman viime vuoden rankkuuden ja etenkin loppuvuoden karistamiseksi kannoiltani, ihan sama onko rahaa vai ei :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *