Hae
Queen of Eve

Se on kevät eikä krapulaa!


Aivan ihanaa, se on nyt virallisesti kevät ja toukokuu! Eilen juhlittiin vapun aattoa kotosalla pienellä porukalla, ja meillä oli muutama kaveri istumassa iltaa. Tuli siinä itsekin nautittua joitain lasillisia kuohuviiniä, napsittua sipsejä, otettua useampi siivu valkohomejuustoa, ja syötyä mansikoita ja maitorahkasta tehtyjä minimunkkejakin…

 dav
Meillä villeimmän vappumeiningin aiheutti kyllä koirat leikkimisellään ja ympäri asuntoa juoksentelulla. Kun se alkoholin kittaaminen ei ollut päänumerona niin olotila tänään on täysin normaali. Heräsin nautiskellen sälekaihdinten välistä paistavaan aurinkoon ihan vain todetakseni että se on vappu ja kevät, ja aurinko! Ja olo mitä parhain!

  mde
Tänään olisi vielä mahdollisuus vappuilla tuolla ulkona ja sää näyttääkin tosi ihanalta. Eiköhän tästä tule hieno krapulaton sunnuntai, auringonpaistetta ja kevätfiilistä itse kullekin!


Pusuja ja ihanaa vappua!


t (5)
Loppuun vielä muistutus, viimeinen päivä on tänään!

*) Sisältää mainoslinkkejä

10 EUR, 20 EUR, 30 EUR, 40 EUR tai 50 EUR alennusta! Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10 euron alennus koskee vähintään 50 euron tilausta, 20 euron alennus vähintään 100 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 150 euron tilausta, 40 euron alennus vähintään 200 euron tilausta tai 50 euron alennus vähintään 250 euron tilausta. Alennukset ovat voimassa 1.5.2016 asti. 1 alennus/asiakas.

Alennuskoodi on 335454

Shoppailemaan pääset tästä: ELLOS*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

 1. juuli kirjoitti:

  Sä oot mun mielestä tosi kaunis nainen enkä oikeen ymmärrä miksi muokkaat kaikki kasvokuvat susta niin, että näytät joltain vahanukelta?!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Voi kiitos, kauniisti sanottu :)

   Mulla on puhelimessa (niinku kai aika monissa nykyään) se joku ihmeen kauneussuodatin tms, eli filtteröi automaattisesti jos ottaa etukameralla selfietä. Oon huomannu että aika monilla muillakin juurikin ne selfiet on hirveen blurreja, varmaan puhelimen asetusten takiakin jo (plus mahdolliset sata filtteriä päälle). Pyrin olemaan muokkaamatta itse lisäksi, ja täälläkin blogissa on aika paljon ilman filtteriä otettuja kuvia (jopa superläheltä vioista) :) Eli en tarkoituksella liikaa blurraa, mutta hyvä kun mainitsit, täytyy ottaa se suodatin kokonaan pois päältä tai ainakin säätää asetuksia hieman. Itseänikin on joskus häirinnyt kun selfietä ottaessa näyttää jo ihan alienilta kun on liian ”nukkemainen” jos antaa sen siloittaa kaiken pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *