Hae
Queen of Eve

Kauppakeskus Itis – shoppailun mekka

Kauppakeskus Itis ja shoppailun hurmaa

Kauppakeskus Itis on varmaan aika monelle tuttu, muillekin kuin helsinkiläisille. Silloin kun mä asuin Kouvolassa, niin me tehtiin joskus shoppailuiskuja Helsinkiin ja niihin kuului usein vierailu kauppakeskus Itiksessä. Sinne sai auton parkkiin niin hyvin, sai kierreltyä monia paikkoja ja käytyä samalla syömässäkin. Kauempaa tulevalle pikkukaupunkilaiselle jo Itis itsessään oli aina kiva kokemus, siellä kun näki paljon erilaisia ihmisiä, sellaisia mitä ei kotikaupungin katukuvassa nähnyt.

Nyt viisi vuotta Helsingissä asuneena olen aika monesti käynyt Itiksessä vaikkei se olekaan mun lähiseutua. Asun itse keskustassa, mutta täältä on Itikseen helppo kulkea. Metro vaan alle ja se vie suoraan Itikseen noin viidessätoista minuutissa. Eilinen päivä oli tosi sateinen mutta se ei menoa haitannut, oikeastaan sadepäivähän onkin paras päivä viettää kauppakeskuksessa sisätiloissa. Meiltä kotoakin lähdin ilman takkia sillä matkalla itikseen ei tarvitse paljoa olla ulkona, satutaan asumaan niin kätevässä paikassa.

ITIS ALE NYT VIIKONLOPPUNA

Kauppakeskus Itis pitää alennuspäivät tällä viikolla to-su, joten lähdin innolla shoppailemaan ale-tuotteita Itiksen lukuisista myymälöistä. Katsoin jo etukäteen Itiksen nettisivuilta minua kiinnostavat tarjoukset sillä halusin tehdä tehokkaan täsmäiskun enkä vain haahuilla ympäriinsä, vaikka se haahuilukin toki kivaa on. Hemtexissä minua kiinnosti eräs alennuksessa oleva ihana hopeanharmaa viltti ja Body Shopissa vain vitosen maksavat suihkugeelit. Ne oli ainakin pakko saada.

Itiksen infopisteessä minua odotti lahjakortti, kuin pankkikortti jolle oli ladattu shoppailurahaa. Itiksen kortti käy tällä hetkellä kaikissa muissa Itiksen liikkeissä paitsi Indiskassa, joten vaihtoehtoja todellakin riittää! Pakko kuitenkin tunnustaa että metrosta tullessani jo ennen infopistettä jouduin odottamattoman houkutuksen valtaan, ja sujahdin Seppälän ovista sisään, siellä kun on juuri nyt kaikki normaalihintaiset tuotteet 40% alennuksessa. Pari paitaa ja hiuslenkkejä lähti mukaan, ei voinut vastustaa kiusausta vaikka ne eivät kuuluneet suunnitelmaan.

Itiksessä kävellessä oikeastaan jokaisen liikkeen kohdalla oli alennuslaput ja viesti jostain kampanjasta joka on sunnuntaihin asti voimassa. Nyt jos koskaan kannattaa siis Itikseen suunnistaa shoppailemaan. Muutenkin Itis oli todella miellyttävän oloinen paikka, kaunis ja siisti. Viimeksi olinkin käynyt kauppakeskus Itiksessä silloin, kun siellä oli vielä remontti päällä. Siitä on siis aikaa. Nyt olikin ihana nähdä uudistunut Itis täydessä loistossaan ilman rakennustelineitä ja muuta sekasortoa joka siellä hieman häiritsi kokonaiskuvaa mun viimeksi shoppaillessa.

Body Shop

Body Shop oli ihan täynnä alennuksia ja meinasin huumaantua täysin, mutta pystyin kuitenkin pidättäytymään alkuperäisessä suunnitelmassani ja ostin vain yhden suihkugeelin, enkä alkanut hamuamaan joka lajia. Toisaalta ei se olisi ollut tyhmää laisinkaan, sillä suihkugeeliähän kyllä kuluu ja silloinhan sitä kannattaa ostaa paljon kun on alennuksessa. Mulla kuitenkin oli paljon muutakin ostettavaa joten päätin etten koko lahjakorttia tuhlaa yhteen liikkeeseen.

Hemtex

Hemtexissä mua odotti se toinen etukäteen suunniteltu ostos, eli alennuksessa oleva ihana pörröinen ja pehmä viltti sängylle. Mä haluan näin syksyisin ja tulevan talven aikana maata viltin alla niin sängyllä kuin sohvallakin iltaisin, ja joskus päivisinkin tuntuu että esim. jaloille on kiva vetää vilttiä jos on koneella. Hemtexissä multa lähtikin sitten henkeselit irti ja ostelin muutakin kuin piti. Pari teippirullaa ja tuoksukynttilä oli myöskin pakko ostaa, enää en voinut vastustaa.

Clas Ohlson

Hemtexistä mun piti mennä suoraan Stockalle, mutta arvatkaas miten kävi… Matkalla huomasin Clasun ja näin jo kaukaa että ahaa, tuolla on tuollaisia ihania valopalloja alennuksessa. Ei kun sinne shoppaamaan, haha. Mä en vaan voi vastustaa mitään tuollaista, ja tarvin ehdottomasti valopalloja sekä vaasiin että sängynpäätyä koristamaan. Eihän ilman valopalloja voi sisustaa? :D

Stockmann

Sitten päättäväisesti kohti Stockaa, tosin Finlaysonin lakanat kummittelivat takaraivossa ja Stockan edustalla näytti olevan kaikkea ihanaa tavaraa puoli-ilmaiseksi. Mm. värikkäitä Smartshakereita oli hirveät määrät vain vitosella, eli puoleen hintaan normaalista. Myös erilaisia treenivaatteita ym oli rekeittäin Stockan ovilla, joten sellaisia halajavat kannattaa nyt viikonloppuna suunnistaa Itikseen.

Stockmannilla ihastelin hetken aikaa kaikkia kauniita laukkuja ja meikkipusseja, mutta päättäväisesti suunnistin sitten DKNY:n osastolle hakemaan Bryant Park -sarjan saffianonahkaista korttikoteloa. Olen jo pitkään miettinyt sen hankkimista ja nyt se sitten tuli hankittua. Mulla on samasta sarjasta käsilaukku, iso lompakko ja meikkipussi, joten tämä vielä uupui. Nyt se on ostettu, ihanaa!

Shoppailu Itiksessä oli siis varsin onnistunut reissu ja paljon jäi vielä ostettavaa. Kauppakeskus Itis pitää sisällään yli 110 myymälää, joten varmasti jokaiselle löytyy jotakin ja mullekin olisi ollut vaikka ja mitä. Mä kuitenkin hillitsin itseni ja pysyin aikalailla tavoitteessa, mitä nyt vähän tuli shoppailtua suunnittelemattomasti, mutta ehkä se sallitaan?

Kauempaakin kannattaa tulla Itikseen viettämään sadepäivää, syömään ja shoppailemaan. Mikäs siellä aikaa tappaessa, varsin mukavaa :)

Ainiin, ja meinasi melkein unohtua mainita! Ihan mielettömän hyvä keksintö oli myynnissä Clas Ohlsonilla, eli tuollainen hopeinen hanska jolla saa tekstiileistä karvat irti. Todella hyvä lemmikkitalouksiin, suosittelen!

Lue myös postaukset Hiusten vaalennusprojekti sai jatkoa ja viikonlopun hotelliloma

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. Heidi kirjoitti:

    Asuin 7v Herttoniemessä, ja silloin tuli käytyä paljon Itiksessä vaikka keskustassa löytyy ihan samat liikkeet. Nyt kun muutimme Rastilaan käyn siellä vielä useammin :D En tiedä onko siinä se atmosfääri, puhtaantuntuiset nurkat, kauppojen ja ravintoloiden monipuolinen tarjonta vai monikulttuurinen kohtaamispaikka vai kaikki yhteenvedettynä mutta Itis on kyllä paras!

    Ai niin, paras muisto Itiksestä tulee myös lapsuudesta: olin 8v ikäisenä shoppailemassa perheeni kanssa kun meidän ohi käveli Darude, joka ura oli silloin nousukiidossa. Arvaa oliko tämä neiti niin fangirl xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *