Hae
Queen of Eve

Luonnollisuus on niin OUT

Hui! Mikäs peikko se sieltä kameran linssistä kurkistaa?

Luonnollisuus on niin OUT

Joskus sitä heikommat voivat ihan säikähtää kun tämä nainen lampsii turuilla ja toreilla ei-niin-vimosen-päälle-huoliteltuna. Instragram-kulmakarvoja ei ole jaksanut piirtää ja häivytellä, eikä ole niitä microbladingejakaan. Ripsipidennyksistä luovuin ajat sitten ja silmiä saa etsiä päästä kuin sialta, on ne niin pienet ja sikkuralla.

Kasvot on hieman laikukkaat ja epätasaisen väriset, ihohuokoset loistaa kuin kraatereina kuun pinnalla. Pahimman viimesilauksen luo joka suuntaan pörröttävä, tällä hetkellä hieman epämääräisen värinen tukka. Välillä näytän ihan mörrimöykyltä.

Torstai-iltani onkin kulunut ihanan luonnollisena. Suihkunraikkaana, lököshortseissa ja t-paidassa. Tukka sykeröllä ilman meikkiä, mutanaamiot kasvoilla ja sängyssä raatona pötkötellen. Tytöt leikkii mun kanssa ja keskenään, mä selaan nettiä ja olen vaan.

Onko luonnollisuus tulossa vielä joskus muotiin?

Sitä aloin tässä pohtimaan. Mä olen tällä hetkellä ilman niitä ripsipidennyksiä, kulmakarvapigmentointeja ja tekokynsiä. Hiuspidennyksiäkään ei enää ole. Se on aika paljon nykypäivänä. Toisaalta kyllähän mä sitten halutessani maalaan ne IG-browsit, laitan irtoripset ja lakkaan kynteni, tekokynsiäkin taitaa laatikossa olla pari pakettia pahan päivän varalle jos haluan oikein näyttävät kynnet.

Hiuspidennyksiä en oikein jaksa hoitaa (noloa mutta totta) joten kärvistelen tällä lyhyellä tukalla, eikä siinä nyt muutenkaan taitaisi olla järkeä, sillä hiusvärini muuttuu koko ajan. Hommaan ne pidennykset sitten vaikka keväämmällä.

Jos voisin päättää niin en ehkä enää pitäisi silikonejakaan. Ne voisi joskus vaikka poistattaa. Pelkkä kohotus on ihan riittävää. Ei ne isot rinnat nyt niin tärkeät ole enää. Mutta huuliin voi laittaa täytettä vähän, ja hampaita valkaista. Pieni fiksaus on ihan ookoo, mutta ei enää samanlailla huvita. Nykyään sitä voi ihan hyvin olla vähän pöllähtäneen näköinenkin, sitä se luonnollisuus mulle on.

Jolie Box

Sängyllä pötkötellessäni silmiin osui paketti lipaston päällä. Ai niin, lähetti toi tänään Jolie Boxin* joka on täynnä luonnollista kosmetiikkaa! Ihanaa. Mä niin tykkään näistä kaikista kauneusylläreistä mitä olen jo pidemmän aikaa kuukausittain tilannutkin. Vaikka välillä peikkoilenkin, niin kyllä ne kosmetiikkajutut ja kauneus on aina vaan lähellä sydäntä. Nyt on ehkä löytynyt se kultainen keskitie eikä tarvi olla koko aikaa pyntättynä.

Tämä Jolie Box* on ihan uusi tuttavuus vaikka olen tiennytkin sen olemassaolosta jo jonkin aikaa. Eipä vaan ole tullut tilattua… Jolie on siis kokonaisvaltainen hyvinvointikonsepti, joka sisältää hyvinvointiin keskittyvän verkkomedian, luonnonkosmetiikan verkkokaupan* sekä Helsingissä Uudenmaankadulla sijaitsevan kivijalkamyymälän.

Sain myös tietää että Jolie on adjektiivi, joka ranskan kielessä tarkoittaa sievää, nättiä, hurmaavaa, upeaa, hehkeää, ihastuttavaa ja kaikkia mahdollisia synonyymejä, joilla kauneuden eri sävyjä voi ilmaista. Sopii minulle kun niin näistä kauneusjutuista kuitenkin tykkään.

”Your Body is Your Temple”

Jolie box on laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä versio joka kuukausi kotiin saapuvasta yllätysboxista kosmetiikkaa ja se sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvät 4-6 kosmetiikkatuotetta. Tuotteet on valittu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille, joten kaikkien yllätyksboksissa olevien tuotteiden pitäisi aina olla passeleita.

Luonnollisuus voi olla mukana myös kosmetiikassa

Boksissa olikin tosi kivoja tuotteita ja jokainen tuotteista oli minulle uusi, en ollut ikinä kuullutkaan moisista! Se ehkä Jolie Boxissa onkin se paras juttu, sillä itse en juurikaan luonnollisempaa kosmetiikkaa ostele ja tällaiset ovat aika ihania uusia tuttavuuksia.

Selvästi laadukkaita juttuja, kauniisti pakattu ja heti tuli taas olo kuin prinsessalla, vaikka näytinkin ihan mörrimöykylle vihreässä mutanaamiossani…

Flow Cosmetics Dark Coffee Himalayan Salt Body Scrub 300g

Tykkään!

Käytän aktiivisesti kuorintoja. Tämä on kosteuttava suolakuorinta koko vartalolle. Kofeiinipitoinen kahvikuorinta saa ihon näyttämään sileältä, pehmeältä ja kiinteämmältä. Kahvi yhdessä greipin kanssa auttaa poistamaan nesteturvotusta sekä vähentämään selluliittia. Virkistävä luomugreipin tuoksu kohottaa mielialaa.

Evolve Liquid Crystal Micellic Cleanser 30ml

Testasinkin jo tätä ja tykkäsin. Tuntui todella puhdistavalta ja jotenkin semmoiselta, sairaalamaiselta. Ihan kuin olisi mennyt hammaslääkäriin. En tiedä mistä moinen mielikuva, jostain sen tuoksusta.

Tämä on siis hoitava misellivesi, joka puhdistaa kasvoilta lian samalla kun hyaluronihappo lukitsee kosteuden ihoon ja tuo iholle sen tarvitsemia ravinteita. Granaattiomenauute pehmentää ja antaa tehokasta kosteutusta iholle. Sopii kaikillle ihotyypeille.

EQ Sulfate-free Shower-Shampoo 100ml

Monikäyttöinen pesutuote treenikassiin ja matkalle mukaan. Miedon koostumuksensa ja hoitavien kasviraaka-aineidensa ansiosta tuote on täydellinen päivittäiseen hiusten ja kehon pesuun. Eksoottisen hedelmäisessä tuoksussa on mukana häivähdys vaniljaa. EQ on surffari, yrittäjä, maailmanmatkaaja ja visionääri Frank Bywalskin luoma tuotekonsepti, jonka motto on: ”Live. Love. Care. Love isn’t only an essential value for the brand, it’s value for life”

HerbalGem Depuraseve Detox-kuuri 250ml

Tästä mä todella yllätyin, sillä kyseessähän ei ole varsinainen kosmetiikka, mutta tokikin tämä on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mä jo maistoinkin eikä ollut pahaa ollenkaan, joten aion käyttää tämän, josko tästä olisi jotain apua ja vaikutusta!

Koivunmahla tunnetaan elimistöä kuona-aineista puhdistavista ominaisuuksistaan. Koivunsilmu-uute on nesteitä poistava ja turvotusta laskeva sekä auttaa poistamaan kuona-aineita. Mustaherukan silmu-uute puolestaan on verisuonia ja verenkiertoa vahvistava. Sopii painonpudotuksen tueksi ja vahvistaa myös nivelten notkeutta.

Naturativin EcoAmpule 1

Ja vielä pieni näyte.

Kosteuttava tehoseerumi kasvojen ja kaulan iholle. Sisältää hyaluronihappoa sekä ihoärsytystä ja punoitusta vähentävää merisauniota. Voi käyttää myös meikin alla, joten varmaan mulle passeli tuote. Aion testata piakkoin.

Kannattaa käydä tsekkaamassa Jolie Box ja Jolien verkkokauppa* jos luonnollinen ja laadukas kosmetiikka kiinnostaa. Jolien verkkokaupassa on vielä tällä hetkellä 20% synttärialennuksia ja ilman postikuluja :)

Muistakaa käydä osallistumassa edellisen Rela Tabs postauksen arvontaan jossa kaksi lukijaa voittaa isot paketit maitohappobakteereja vatsan hyvinvointiin :)

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *