Hae
Queen of Eve

Kiitollinen

En ole päässyt tänä vuonna kuin kahdesti ulkomaille. Lontooseen ja Roomaan. Jäi vähän laihaksi saldo kun tuli tässä kaikkea ja oli järjesteltävä elämää uudelleen. On ollut tekemistä arjessa. Oli tässä vähän nuhaakin, joku inhottava flunssa ja silmätulehdus loppuvan kesän kunniaksi. Miks mulle pitää aina sattua?

Näin sitä voisi valittaa tai sitten vaan tehdä pieni reality check. Monet eivät ole matkustaneet koskaan. Monet unelmoivat että pääsispä edes joskus jonnekin. Minä olen matkustellut vaikka kuinka, vaikken tänä vuonna niin paljoa kuin etukäteen ajattelin. Ja oli sitä flunssaakin, kurkku kipeänä kaksi viikkoa ja viisi päivää silmätulehdus. Joillakin on syöpä ja aivokasvain. Se on niin suhteellista.

Kyllä pienistäkin asioista saa valittaa, mutta joskus kannattaa miettiä kuitenkin kokonaisuutta. Pysähtyä hetkeksi paikoilleen ja miettiä, että mitkä asiat kuitenkin on hyvin. Aika moni asia on.

Minäkin olen saanut elää 38-vuotiaaksi terveenä, ilman mitään pahoja sairauksia. Ylipäänsä se, että olen selvinnyt tähän päivään asti hengissä olisi monelle muulle lottovoitto. Se missä ja millaista elämää olen saanut elää on jo paljon, pitää olla kiitollinen.

Ja kiitollinen olenkin, se vain usein unohtuu sanoa.

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. anni kirjoitti:

    Joo jep! Todellakin. Jossain pienituloisissa perheissä ulkomaille lähdetään kerran 5 vuoteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.