Hae
Queen of Eve

Vaatekaapilla – Kevään alennukset ja tarjoukset

Mun mielestä yksi mukava tapa viettää aikaa on surffailla erilaisissa nettikaupoissa ja lisäillä tuotteita toivelistalle. Aika usein ainakin hyvien alennusten sattuessa kohdalle tulee myös klikattua tuotteta ihan sinne ostoskoriin ja shoppailtua vähän vaatekaappiin täydennystä. Mulla on tapana tehdä sellaisia hirveitä joukkotilauksia, ja aina parin kuukauden välein tilaan isot kasat vaatteita kotiin soviteltavaksi ja sitten päätän mitä pidän ja mitä palautan. Kiireiselle ihmiselle nettishoppailu on kaikista parhain vaihtoehto ja kyllähän se kotisohvalta shoppailu on varsin kätevää. Saa rauhassa mietiskellä, tutkia, yhdistellä asuja päässään ja tehdä hyviä bongauksia ennen varsinaisen ostopäätöksen tekemistä, ja mielensä voi muuttaa vielä jälkeenpäin varsin vaivattomasti jos vaikka tuleekin toisiin ajatuksiin.

Mä olen ostellut vaatteita ja kodin tekstiilejä varmaan jo ainakin 15 vuoden ajan monista nettikaupoista, ja ehdottomasti eniten Ellokselta. Nykyään Elloksella on aivan mielettömän laajat valikoimat, vaatteita on monia eri merkkejä ja kaiken kokoisille ja mallisille naisille. On pienelle ja petitelle, runsaalle ja rehevälle, hoikalle ja sporttiselle, nuorelle ja jo varttuneemmalekin väelle. Myös kodinsisustusosasto on todella kattava, mutta nyt en ala sitä pohtimaan ettei homma mene sivuraiteille. Muutama päivä sitten kävin shoppailemassa Elloksella koska tässä on kevät kohta korvilla ja kaikkee, se on oltava vähän kevyempää ja kivempaa vaatetta kohta!

Kokosin tähän alle muutaman kollaasin Elloksen valikoimista. Aika monta juttua näistä tuli tilattua itsellenikin, joten tässä mä innolla pakettia odottelen! Monet näistäkin erimerkkivaatteista valmistetaan kaikissa mahdollisissa kokoluokissa (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta), ja syy miksi valitsin juuri näitä kollaaseihin on tietty se että ne ovat mun mieleen, mutta myöskin se että suuri osa näistä oli todella hyvällä alennuksella. Ellokselta saa tällä hetkellä varsin kivalla hinnalla hieman tyyriimpääkin kamaa, ja monet tuotteet ovat jopa reilusti yli puolet halvempia kuin normaalisti.

picisto-20150306022926-977750

Trikoopusero jossa verkkokangasta / Triwa Lansen Rose rannekello / Saappaat vetoketjulla /
Toppatakki jossa mokkajäljitelmää / Zizzi eläinprintti leggingsit / Nahkalaukku kultahihnalla
Tuo aito nahkalaukku on 70% alennuksella, normaalisti 99,99, nyt 29,50!

picisto-20150306025119-295543
Estelle laukku / Läpikuultava raitapaita / V-aukkoiset pitsireunaiset perustopitMokkanilkkurit / Balsamik rannekoru / Trendikkäät rennot satiininauhahousut

Mokkanilkkurit on 50% alennuksella, normaalisti 89e, nyt 44,50!

picisto-20150306024427-686798
Musta läpikuultava raitapaita / Hopeanmustat vetoketjulliset treggingsit / Esprit Lena laukku / Säädettävä toppi / Graafinen neuletakki hakaneulalla / Nahkasaapikkaat niittisoljilla

Nahkaiset bootsit on 50% alessa, normaalisti 109e, nyt vain 44,50!

picisto-20150306020023-615798
Jakku nahkayksityiskohdilla / Säädettävät solkisaappaat / Roosa peruspaita 3/4 hihoilla / Esprit Pearl laukku / Helmikoristeltu monirivinen rannekoru / Vahapintaiset treggingsit

Tästä mun suosikki on rento jakku 50% alennuksella ja nuo säädettävät solkisaappaat 60% alennuksella jotka mahtuvat isompaankin pohkeeseen!

Shoppailla voisi vaikka kuinka jos olisi vaan rajattomasti rahaa, mutta jos sitä ei ole mielin määrin törsättäväksi niin alennuksien aikaan kannattaa olla tarkkana kuin porkkana ja poimia parhaat päältä.

Koodilla 315405 saat 30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Koodi on voimassa toistaiseksi.

* Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *