Hae
Queen of Eve

Hyvän mielen itserakkautta ja minä-aikaa

Alkuviikko on tullut purettua kaikenlaisia tuntemuksia ja jutut ja fiilikset on olleet aika ”diippiä shittiä”, mutta keskiviikkona mä sain ihanan tauon kaikesta vähänkin negatiivisesta ja päätin nauttia elämästä, muullakin tavalla kuin herkuttelemalla. Kaikki varmasti tietää sanonnan siitä ettei pitäisi palkita itseään herkuilla sillä emme ole koiria, mutta uskon että se on monelle vaikeaa sillä jo lapsuudesta asti moni on varmaan tottunut saamaan jotain hyvää palkinnoksi jostain asiasta. Sen sijaan että lapsille luvattaisi aina jotain karkkia tai herkkuja ovat jotkut fiksummat ihmiset tajunneet ottaa käyttöön muitakin palkintoja. Se voi olla jokin tavara, mutta myös jonnekin menemistä, tekemistä ja ihan vain yhdessä olemista. Näin mäkin päätin tehdä enkä perinteisesti hautautunut herkkuvuoreen, vaan lähdin hakemaan toisenlaisia nautintoja.

20150930_172112_resized20150930_172434_resized20150930_170244_resized
Töiden jälkeen suunnistin Lindexiin hakemaan tilaamaani lähetystä, tein nimittäin maanantaina heidän nettikaupastaan muutaman kivan löydön ja tilasin suoraan liikkeeseen noudettavaksi. Mä en tiennytkään että tuollaisilla ihan tavallisilla vaatekauppaketjuilla on oma nettikauppansa ja sattumalta googlella löysin, oli ihan kiva kokemus. Toimitus oli tosiaan parissa päivässä ja koin ihan mukavaksi rauhassa selailla heidän nettisivuiltaan tuotteita. Jotenkin mä en aina jaksa keskittyä vaatekaupoissa, etenkin jos siellä on tungosta enkä oikein ikinä jaksa siellä kopperossa sovitella, se on ärsyttävää ja hikistä puuhaa. On kivempi testailla vaatteita kotona ja samalla voi matchata joihinkin omiin jo olemassaoleviin vaatteisiin ja katsoa että onko ne hyviä vai ei. Palauttaa sitten jos ei.

Lindexin jälkeen katseeni osui Kaarnan ikkunaan ja näin siellä ihmisiä istumassa. Tuli tunne että mäkin haluan hetkeksi istua ja nauttia vaan olostani. On aika pysähtyä ja miettiä että mitä seuraavaksi. Niinpä mä suuntasin tiskille tiedottomana siitä mitä aikoisin tilata, ja kun tarjoilija ehdotti lasillista shampanjaa, tuli fiilis että why not! Mä olen aikuinen kolmekutonen nainen, voin juoda lasin shampanjaa yksin, keskellä viikkoa, töiden jälkeen, keskiviikkona iltapäivästä. Ja niin mä sitten tein. Täytyy joskus mennä tuonne syömään, siellä oli tosi mielenkiintoinen menu!

20150930_175617_resized
Nälkähän siinä kaupungilla pyöriessä ja shampanjaa siemaillessa tuli, kun kuitenkin töiden jälkeen olin suoraan liikkeellä ja edellisestä ruokailusta alkoi olla aikaa. En kuitenkaan tällä kertaa jäänyt Kaarnaan syömään vaan suunnistin läheiseen Da Vinciin pizzalle mikä kenties on hieman tylsempi vaihtoehto kun pizzaahan saa aina, mutta mä vaan niin tykkään noiden pizzoista. En itse fanita kebabmestojen pizzoja koska mun mielestä niissä on ihan liikaa täytettä, pohjat on yhtä pullaa ja tuntuu että ne kaikki maistuu ihan samalta riippumatta siitä mitä täytteitä ottaa. Arvostan enemmän enemmän alkuperäistyyppisiä ohutpohjaisia pizzoja muutamalla laadukkaalla täytteellä, silleen Italian henkeen. Kotona on sitten taas kiva tehdä pellillinen sitä pullapizzaa joskus, mutta ulkona mieluiten syön hieman parempia versioita. Tällä kertaa valintani oli Tirolese joka sisältää ilmakuivattua kinkkua, taleggio-juustoa ja runsaasti rucolaa. Tosi hyvää!

20150930_172647_resized20150930_172616_resized20150930_172556_resized
Syömisen jälkeen kipaisin Body Shopiin* koska sen ovet olivat niin kutsuvasti auki. Näin että hei, siellä on jotain normaalista poikkeavaa, nyt mä meen sinne! Ja onneksi menin, siellä oli nimittäin lanseerattu pari todella ihanaa uutta sarjaa, Oils of Life* ja Spa of the World*. Mun mielestä nää molemmat oli jotenkin normaalia enemmän luksustuotteen oloisia ja voi että mikä tuoksu, pakkaus ym. Kaikki ihan nappiin! Mä rakastan kaikkea mistä tulee jollain tapaa ylellinen fiilis ja näistä tuli juuri se tunne. Intouduin testailemaan ja nuuhkimaan eri pulloja ja puteleja ja päädyinkin sitten ostamaan itselleni muutaman tuotteen. Ihanaksi ylläriksi Body Shopista sai yli 40 euron ostoksille lahjakassin missä oli kaikkia ihania ylläreitä!

20150930_192840_resized20150930_192657_resized 20150930_192934_resized
Itselleni tarttui mukaan Spa of the World sarjan* kosteuttava koko vartalon kuorintavoide African Ximenia Body Scrub*. Namibiassa käsin kerättyjen, ’Elämän puuksi’ kutsutun Ximenia-puun hedelmien siemenet sisältävät ylellisen täyteläistä öljyä, joka jättää ihon hohtavan sileäksi ja pehmeäksi. Ximenia-öljy on perinteinen ihonhoitoaine eteläisessä Afrikassa ja tuota jo eilen testasinkin, todella upea tuote ja huumaavan ihana tuoksu!. Toinen ostokseni oli Polynesian Monoi Radiance Oil* vartalo ja hiusöljy. Tyynenmeren saarten naiset ovat käyttäneet monoita kahden vuosituhannen ajan saadakseen ihon hehkumaan ja hiukset kiiltämään. Ihoa ja hiuksia kosteuttavaa ja hoitavaa monoiöljyä, jossa yhdistyvät tieare-kukat ja kookosöljy. Läträsin sitä jo eilen illalla suihkun jälkeen käytettyäni ensin tuota vartalokuorintaa ja voi että oli hemmoteltu olo!

Näiden uusien tuotteiden lisäksi mua houkutteli se seikka että 03.10.2015 asti Body Shopista saa 20% alennuksen, ja sen voi hyödyntää Body Shopin verkkokaupassa tai ihan itse liikkeessä. Lisäksi siellä tosiaan oli noita yllätyskasseja ja verkkokaupan puolellakin ilmoitetaan heti etusivulla että yli 40 euron ostoksista saa matkakokoiset tuotteet kaupan päälle. Jotain kivaa extraa on aina kiva saada :)

Body Shop verkkokaupasta* -20% alennusta kaikille kanta-asiakkaille tai verkkokaupan kautta liittyvälle uudelle kanta-asiakkaalle (rekisteröitymällä verkkokauppaan tulee automaattisesti kanta-asiakkaaksi). Etukoodi on TE5Q88ET

20150930_191101_resized 20150930_191503_resized 20150930_191556_resized
Shampanjan, shoppailun ja syömisen jälkeen oli aika suunnata kotiin josta löytyi vielä yksi ihan super ihana yllätys. Lähetti oli juuri tuonut mulle suoraan kotiin lähetyksen Rapunzel Of Swedeniltä*, sillä sain heiltä lahjaksi uuden Beachwave –kihartimen* sekä hiusöljyä, matkakokoisen harjan ja lehden. Mä oon ihan super-innoissani tuosta kihartimesta sillä uskokaa tai älkää: Mulla ei ole KOSKAAN ollut kiharrinta, enkä ole KOSKAAN kihartanut mun hiuksia. Jeeeep. Ja mä täytin siis juuri kolkytkuus. Anpöliivöpöl, I know!

Mun hiukset on luonnonkiharaan taipuvaiset joten kiharoita olen saanut ihan rutistelemalla tai pitämällä hiuksia sykeröllä, mutta semmoisia upeita ja hienoja kiharoita tai laineita en ole koskaan itselleni tehnyt. Paristi on ollut kavereiden tai kampaajan laittamana ja jes, mulla on nyt mahdollisuus kokeilla tehdä niitä ihan itse, omin pikku kätösin! Mä ajattelin että viikonloppuna kokeilen tuota kiharrinta ja teen tänne siitä oman postauksen niin näette miten mun ensi kerta sujui. Hihii, kiharrusneitsyys korkataan kohta!

20150930_192012_resized 20150930_192044_resized 20150930_192104_resized
Loppukevennyksenä pari kuvaa Puntuksesta joka auttaa purkamaan ostoksia istumalla tyhjässä laatikossa ja osallistuu niiden ihailuun (ja yrittää syödä pakkausmuoveja, muovikassinsankoja jne), on tuo vaan jotenkin niin ihana mörssäri. Nyt on ihan tosi hyvät fiilikset, viikonloppua  siis odotellessa!

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

7 kommenttia

 1. Anni kirjoitti:

  Onpa kaunis kissa! <3

 2. milzi kirjoitti:

  Jos saa esittää postaustoiveita, niin luonnonkiharien hiusten kanssa elämiseen liittyvä postaus ois tosi tervetullut! Esim hoitovinkkejä, kampauksia tai tuotesuositteluja. :) meitä luonnonkiharaisia kun on paljon, mutta monet haluaisivat kiharoista eroon. Ainakin itse olen aina yrittänyt taistella kiharaa vastaan suoristusraudoin ja siloittavin ainein, vaikka pitäisi ehkä korostaa sitä mitä on vaikea peittää ja nauttia kiharoista. ;)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No toki saa esittää, ja toihan on hyvä idea :) Voisin jotain jossain vaiheessa kirjoitella enemmänkin, itsekin aikamoisessa suoristuskierteessä ollut koko elämäni :D

  • M kirjoitti:

   Mulla on todella luonnonkihara ja karhea tukka, jota oon kans vuosia suoristellut ja kokeillu vaikka mitä vippaskonsteja, myös värjäsin hiuksia nuorempana paljon. vasta pari vuotta sit aloin pitämään sitä ”kiharalla” eli märkänä puristelen latvat tai ”sekoitan” tukan niin kiharalle ku saan. (kiharaa ei saisi muutenkaan märkänä harjata, kun hiukset venyy). kuinka moni on tullu kysymään onko mulla permis ja kehumaan miten upeat kiharat mulla on! jopa sukulaiset ym tuttavat on ihmetelleet mitä oon tehny tukalleni, koska tosiaan aina harjannut sen märkänä ”suoraksi” ja suoristellut, niin ei kukaan tunnista sitä kiharaa. :D

   käytän TIGIn tuotteita, oikeastaan vaan sitä punaista ”korjaavaa” shampoo+hoitoaine settiä. mulla on myös Bonacure-merkkistä latvasuojaa (valko-punanen purkki) ”repair rescue -sealed ends” joka on ollu mun karheiden hiusten pelastus. pesen hiukset aika lailla joka päivä kun urheilen paljon, ja myös kampaajani (jolla on myös luonnonkiharat, en kävisi hänellä muuten) sanoi, että se on täysin ok ja kosteuttaa hiuksia hyvin. Ei oo koskaan ollut näin hyvässä kunnossa hiukset! Toivottavasti auttoi.

 3. Nanne kirjoitti:

  Ihana Puntus!!!!!!!!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *