Hae
Queen of Eve

Hymyilen läpi kyynelten

Tällä hetkellä käyn elämässä läpi isoja asioita monilla elämänalueilla enkä voi kieltää olevani välillä murheissani. Mulla on nyt rankat ajat elämässä edessä ja paljon muutoksia tapahtuu koko ajan, ja nekin asiat missä mä tavoittelen jotain hyvää ajaa mut ulos normaalilta mukavuusalueeltani, joten elo on tällä hetkellä astetta haasteellisempaa. Mutta mä en halua masistella ja stressata, enkä suostu alistumaan alakuloisuuteen. Se ei oikeesti ole mua. Mä oon huoleton, iloinen, vahva ja pärjään kyllä. Ja jos tulee vastapalloon välillä niin sitten tulee, en aio koko elämääni pilata. Mä haluan nauttia.

Koska kaikki ei kuitenkaan ole kiinni omasta itsestään, voin vaikuttaa vain tiettyihin asioihin. Kaikkea huolta ja surua en voi poistaa koska ne eivät ole itseaiheuttamiani, mutta sen sijaan että itkisin asioita päivästä toiseen ja hukkuisin syvemmälle pahaan oloon, pidän omalle persoonalleni ominaisesta taisteluhalusta ja positiivisuudesta kiinni. Aina on asioita mistä voi iloita vaikkei koko elämä olisikaan yhtä ruusuilla tanssimista.

Mä ostin itselleni eilen ruusuja. Kymmenen kenialaista. Oranssia ja kevään väristä energiaa antavaa ruusua. Mun mielestä olin ansainnut ne, ihan vain siksi koska mä oon mä ja ansaitsen hyviä asioita elämässäni. Tänään mut puolestaan sai hymyilemään pienet uudet hankinnat. Monen muun silmään turhia, tyhmiä tai tarpeettomia, mutta mulle kovin mieluisia.

IMG_20150509_145543
Ensi viikolla ei juurikaan ole töitä, sillä mulla on paljon vapaata ja vapaasta aion viettää kolmisen päivää ulkomailla. Mä lähden keväiseen Unkariin, valloittamaan Budapestin tai sitten Budapest saa valloittaa mut. Tarvitsen nyt lomaa, tarvisin lomaa kaikesta. Ehkä olisi taas aika lotota?

Siellä on sääennusteiden mukaan upea ilma, aurinkoista ja hellettä, tai vähintään lämmintä, Reippaasti yli kaksikymmentä astetta, ehkä jopa kaksikymmentäkahdeksan. Se on paljon se. Tosin sää voi olla mikä vaan, mistä sitä koskaan tietää, ehkä sittenkin sataa? Oli miten oli, siellä mä kuitenkin oon ja se on erilaista kuin olla kotona ja Suomessa. Se on lomaa. Se on elämyksiä ja kokemuksia.

IMG_20150509_200551
Tulevan kaupunkiloman ja itseni hemmottelun lisäksi yksi pieni asia mikä saa mut hymyilemään joka päivä on tää blogi. Mä rakastan bloggaamista. Mä rakastan blogien lukemista. En ole nyt pariin päivään kirjoittanut mutta olen aktivoitunut lähiaikoina normaalia enemmän, ja mikäli vain pystyn pidän tahtini päivittäisenä, sillä yhtä paljon kuin se ottaa, se myös antaa. Jotenkin jo pelkästään se että tänne turisee jonninjoutavia, joskus enemmän ja joskus vähemmän asiaa on jonkinlaista terapiaa. Musta on ihana kirjoittaa, ja on kiva että tiedän että mulla on myös monta lukijaa.

Joku lukee tätäkin just nyt. Hassua.

12 kommenttia

 1. Punttimimmi kirjoitti:

  Ihana tuo viimeinen lause <3 Tsemppiä!

 2. Johanna kirjoitti:

  Mukavaa reissua, Budapest on kiva paikka! :) tää postaus sai hyvälle tuulelle, vaikka vaikeita aikoja onkin sulla edessä päin. Jotenkin positiivinen asenne tarttui :)

 3. Katja kirjoitti:

  Niin lukee. Kiitos tästäkin tekstistä, pidä paras irtiotto, olet varmasti sen ansainnut! Elämä se vaan meitä heittelee, mutta just noin se on, ei anneta huonojen juttujen nujertaa! Sait hymyn huulille :).

 4. Jaanaba kirjoitti:

  Budapest on ihana sateella ja paisteella. Mukavaa reissua.

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Sä olet niin ansainnut tuon reissun! Pieni irtiotto ja trippi ulkomaille tekis hyvää itse kullekin mutta ehkä tässä kesään mittaan sit… kovasti yritän säästää että päästäis Gumbetiin kesälomalla ;)

 6. saara kirjoitti:

  Matka päivitystä odotellen! Ihanaa reissua

 7. Outi Karita kirjoitti:

  Elämän mutkienkin keskellä kirjoitit ihanasti ja sait mut hymyilemään tekstiä lukiessa, tuo loppu oli niin ihana….
  Ja voi matkailua, ihana kun toiset matkailee niin saa täältä kotisohvalta lueskella toisten matkoista, kehitellä matkakuumetta ja kuvitella itsekin olevansa matkoilla :D
  Budapest on myös ihana kaupunki, tosin meillä oli vähän liian helteinen reissu kun oltiin, +43 astetta oli vähän liikaa siellä keskieuroopassa ja kun ilma vain seisoi… Mutta ihana reissu oli silti jokunnen vuosi sitten siellä :)

 8. Emmah kirjoitti:

  Budapest on <3. Suosittelen myös vierailua Széchenyin kylpylässä, lämpimissä altaissa lilluminen toimii ainakin itsellä rentouttavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.