Hae
Queen of Eve

Kivaa tekemistä Helsingissä?

Tekemistä Helsingissä?

Viikonloppu alkaa niissä merkeissä kuten pitäisikin: rentoutuen ja piiiiitkillä yöunilla. Ihanaa. Nyt saa ladata akkuja, paitsi että hei, huomennahan on vappuaatto ja silloin pitäisi bilettää niin maan perkeleesti!

Te kaikki varmaan tiedätte millainen bilettäjä olen. Jos joku ei muista tai paikalla on uusia lukijoita niin voin kertoa uudelleen: en minkäänlainen. Mua ei ole vuosikausiin biletys kiinnostanut ja juhlan aihetta jos on niin pari lasia viiniä tai skumppaa riittää. Yökerhot ja baarit eivät kiinnosta, mutta kyllä mä odotan kevättä ja kesää koska terassilla olisi mukava istua.

Yksi kivoimmista asioista kesässä on se että rakas kotikaupunkini tarjoaa todella ihanan ympäristön ja mahdollisuuden monenlaiseen tekemiseen. Mä istuskelen kesäisin paljon puistoissa ja merenrannalla, ihan täällä kotona Töölönlahdella kuin myös esim. Kauppatorilla, Espalla ja Kaivopuistossa. Etenkin Kauppatorilla on ihana katsella ihmisvilinää ja käydä torikahvilassa rentoutumassa hyvällä ilmalla.

Mattolaituri on myös suosittu paikka kesäisin ja näitä kaikkia maisemia on hauska ihailla hyvällä säällä myös mereltäpäin. Harva helsinkiläinen itsekään katsoo kotikaupunkiaan ulkopuolelta, saati sitten muualta Suomesta paikan päälle tuleva.

Mä olen nyt parina kesänä ostanut itselleni ja kavereille reissuja merellä, sellaisia muutaman tunnin mittaisia sightseeing juttuja jotka on tosi rentouttavia. Offerillassa* on tälläkin hetkellä myynnissä muutama erilainen Helsinki-teemainen tarjous, ja koodilla VAPPU saa kaikista Offerillan tarjouksista vielä tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina 10% lisäalennuksen.

Olit sitten itse pääkaupunkiseudulta tai jostain muualta, niin ihan vilpittömästi suosittelen juurikin näitä kivoja ajanviettotapoja. On mukava itsekin heittäytyä turistiksi ja oikeesti ajella tuolla ympäriinsä nähtävyydeltä toiselle, tai sitten nauttia ihanista merimaisemista ja Helsingistä myös mereltäpäin!

Jos haluat tutustua Helsinkiin mereltä käsin, käy kurkkaamassa Royal Linen Sightseeing -risteily täältä*.

Sightseeing-risteily Kauppatorilta on paras tapa nähdä ja kokea kaunis Helsinki mereltä käsin! Risteilyllä näet kaupungin kauneimmat maisemat ja kiinnostavimmat nähtävyydet mukaan lukien esimerkiksi Kaivopuiston, Kruununhaan ja Katajanokat upeat rannat, historialliset rakennukset ja kirkot sekä Korkeasaaren eläintarhan. Nähtävyyksiin tutustumisessa auttaa myös kattava ja mielenkiintoinen reittiselostus.

Voit kruunata matkan myös herkullisella noutopöytälounaalla. Offerilla-asiakas voi ostaa buffetlounaan lisähintaan 12e/henkilö (norm. 13e/henkilö). Lähde Royal Linen matkaan ja vietä elämyksellinen sightseeing-risteily raikkaasta meri-ilmasta ja saariston upeista maisemista nauttien! Voit tutustua risteilyn reittikarttaan etukäteen täällä.

  • Helsinki Sightseeing -risteily yhdelle 15e (arvo 23e)
  • Helsinki Sightseeing -risteily kahdelle 20e (arvo 46e)
  • Helsinki Sightseeing -risteily kolmelle 29e (arvo 69e)
  • Helsinki Sightseeing -risteily neljälle 38e (arvo 92e)

Jos haluat tutustua Helsinkiin maalta käsin, käy kurkkaamassa Hop-On Hop-Off -kiertoajelu täältä*. 10% lisäalennusta kaikista diileistä koodilla VAPPU joka syötetään kassalla!

Käy tsekkaamassa myös postaus Mun lihalliset nautinnot


Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.