Hae
Queen of Eve

Hello. It’s me. My name is Adele.

bty
Winged eyeliner on point. Eyebrows on fleek. Päiväni Adelena on loppumaisillaan ja kello hiipii jo yhtä yöllä. Tänään olen ollut onnellinen enkä haluaisi mennä nukkumaan. Kaikki asiat ovat menneet putkeen: hiukset, meikit, korut, vaatteet, stailaus, energia, onnenpotkut, työkuviot, blogikuviot, tulevaisuuden näkymät. Kaikki rokkaa kympillä.

Tällaista päivää haluaisi jatkaa aamuun asti ja toivoisi ettei se lopu koskaan. En raaskisi edes pestä meikkejä kun omastakin mielestä näyttää niin hyvältä. Enää puuttuu täydellinen kultakurkun ääni ja näen itseni jo maailmantähtenä valloittamassa yleisöä.

Ihanaa. Tällaisia päiviä lisää. Mä haluan ostaa itselleni leikkokukkia, syödä appelsiineja ja vesimelonia. Antaa tuulen tuivertaa tukassa ja nauttia elämästä. Tänään oli hyvä päivä, ja tänään mä oon onnellinen!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Omppu kirjoitti:

  Olipas ihana hyvänmielen postaus :) Teissä on kyllä samaa näköä!!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Se on tuo nuttura ja winged eyeliner niin tulee Adele-vibat. Muutenhan meissä ei valitettavasti ole mitään samaa näköä, olisikin! Adele on todella kaunis ja ihana ääni <3

 2. Kuorotipu kirjoitti:

  Joskus vaan kaikki menee kohdalleen ja siitä kuuluukin nauttia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *