Hae
Queen of Eve

Blogiloma loppui ja kotona ollaan

Blogiloma takana

Viisi päivää Italiassa on nyt takana ja sitä myöten blogihiljaisuudelle tuli stoppi. Oli aivan ihanaa olla hetken aikaa tauolla bloggaamisesta, en edes ajastettuja postauksia väsännyt tälle ajalle kun halusin ottaa täysin rennosti, eikä varmaan kukaan kuollut siihen että oli hetken hiljaista?

Mä en lomalla lukenut sähköposteja laisinkaan joka oli aivan mahtava tunne, kaikki sai odottaa. Mä en myöskään lukenut muiden blogeja (nyt on ihanaa kahlata monien postit läpi ja nautiskella ajan kanssa), en snäppäillyt enkä juurikaan käyttänyt Facebookia. Kävin keskimäärin kerran päivässä lataamassa jokusen statuksen siitä että hengissä ollaan ja kuvan omalle FB-tilille ja Instagramiin, mutta muuten nettiä ei tullut käytettyä kuin whatsapp-viestittelyyn ja joidenkin karttojen ym. tarpeellisten tietojen etsimiseen.

Energiavarastot ladattu

Nyt tuntuu todellakin siltä että sielu on levännyt ja sitä on taas valmis uusiin haasteisiin – on tosi mukava olo ja Italian +31 lämmöstä paluu tänne kylmään ja sateiseen pohjolaan ei haitannut yhtään: päinvastoin se tuntui varsin raikkaalta ja puhtaalta sen paahtavan kuumuuden ja auringonporotuksen jälkeen. Huomaa hyvin että edes pieni hetki aurinkoa, lämpöä ja lomaa, sitä irrottautumista tavanomaisista asioista, paikkakunnanvaihdos ja aikatauluttomuus antaa todella paljon voimavaroja taas jatkaa.

Teen pian postausta reissusta ja kerron tarkemmin millaista oli Roomassa ja Santa Marinellassa, mutta nyt mä otan kiinni kaiken sen mitä tässä vajaan viikon aikana olen missannut. Nettikahlaus alkakoon ;)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.